Bildirim
««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (907. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Ancak görüleceği üzere benimki yanlardan gitmiş eğer uygun fiyata bulursanız bende alayım. Birde birşey soracağım benim yan aynaları şu yuvarlak kavisi yeni tip aynlarla değiştirme imkamı varmı varsa fiytı ne kadardır acaba ? -
-
-
-
-
Mahmut güzeL cevap :) Fazla uçmuşlar
@vg_engin Panjur kısmı orası yanlmyorsam 35-40 lira -
Merhaba arkadaşlar. Arabayı muayeneye götürdüm geldim falan derken uğrayamadım buraya.
Hafif kusurla geçtim çok şükür
*Motor Yağ Kaçağı >>> Hafif Kusur
*Şanzuma Yağ Kaçağı >>> Hafif Kusur
Abi bunlar orjinalinde var dedim ama dinletemedim
orginal_kartal , kardeşim Carrefour'da Mutlu Akü'nün 60Tl olduğunu duymuştum. Kampanya mı varmış neymiş. Araştıramadım ama bi araştırıyım senin ve kendim içinYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz! İyi paylaşımlar dilerim..
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Y4s1N
Merhaba arkadaşlar. Arabayı muayeneye götürdüm geldim falan derken uğrayamadım buraya.
Hafif kusurla geçtim çok şükür
*Motor Yağ Kaçağı >>> Hafif Kusur
*Şanzuma Yağ Kaçağı >>> Hafif Kusur
Abi bunlar orjinalinde var dedim ama dinletemedim
orginal_kartal , kardeşim Carrefour'da Mutlu Akü'nün 60Tl olduğunu duymuştum. Kampanya mı varmış neymiş. Araştıramadım ama bi araştırıyım senin ve kendim içinYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz! İyi paylaşımlar dilerim..
40 lira verdiğin zaman o kaçağı yapıyorlar tertemiz oluyor altı:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_helboy
quote:
Orijinalden alıntı: TanerEfendi
Arkadaşlar bu araç benim olsun istiyorum sizce nasıl_?
http://www.sahibinden.com/deger_bilene_murat_131-03WQQaXQQ19089714WQQpXQQdisplayitem
Çok istemiş ya araba güzelmiş ama tam nostalji fiyat ucuk
o kadar etmez mi diyorsun?
-
merhaba arkadaşlar.
arkadaşım 2005 palio 1.3 multijetini satıyor. ilgilenen olursa diye burayada yazmak istedim . 2. el kısmında konu açtım detaylı bilgi alabilirsniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_36801073/tm.htm
araç a' dan z' ye servis kayıtlıdır -
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım. biraz dökükte olsa bende bir efsane sahibiyim:)
89 model şahin ve resmi
-
bu arada unuttum bursalıyım arkadaşlar:) -
Günaydın herkese hoşgeldin Salihcnk -
günaydın . geçen hafta yaptığım üyelik başvurum gönüllerde kabul görmüş hepinizin hoş geldin mesajlarını ayrı ayrı sevinçle karşılamıştım ama forumun ilk sayfasında hala adımı görememiş olmanın verdiği hüznü anlatamam... bu arada hepinize iyi seneler... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_helboy
quote:
Arkadaşlar bu araç benim olsun istiyorum sizce nasıl_?
http://www.sahibinden.com/deger_bilene_murat_131-03WQQaXQQ19089714WQQpXQQdisplayitem
Çok istemiş ya araba güzelmiş ama tam nostalji fiyat ucuk
o kadar etmez mi diyorsun?
Bence etmez ediceği 4-5 bin tl diye düşünüyorum tabi nostalji sevenler var bu benim görüşüm piyasasınıda bilmiyorum o arabaların zevkler farklıdır her zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: vg_engin
Günaydın herkese hoşgeldin Salihcnk
hosbulduk kardeşim -
Yeni gelen arkadaşlar [simage][/simage] butonunu kullanın.Kotalı internet kullanıyorum,burdan başka bi yere de girdiğim yok,her ay kotayı aşıyoruz.Biraz dikkat edin lütfen!!! -
arkadaşlar babamdan devir aldığım kuşum bu hafta sonu orta çapta bir bakımdan geçti. dün itibariylede kenwood marka usb li teyp ve jbl marka oval kolonlarımın montajı ile çok berrak ve güçlü bir ses elde ettim fakat benim ön kapılarım tahminen camdan su alıyor ve bu güne kadar bir çok kereler ön kapıdaki kolonlarımı en fazla bir sene kullanabildim bu seferde canım sıkıldı taktırmadım. tesisatçım bana bir öneride bulunamadı. kapılardaki kolonlarımı sızan suya karşı korumak amaçlı bildiğiniz bir izolasyon yöntemi varsa paylaşırsanız çok sevinirim...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X