Fiat palio 1.3 multijet. 2005 model .beyaz renk 149 bin km . 14 milyar istenmektedir.
km si yüksek düşük km li paliolar bu fiyata demeyin zira km si ile oynanmamış dizel araç bulmak samanlıkda iğne aramaya benzer.
ancak araba orginal km de olup bütün bakımları siliğenin takımına kadar far ampulüne kadar yetkili servisinde yapılmıştır. yan sanaii si geniş olan bu modelin üstünde yan sanaii bir tek parça yoktur.
kaputunda serçe parmak uzunluğunda iki çizik vardır okadar. boya yapılmamıştır. alan kişi kaput boyalı kesin biyere çarptın diye çamura yatmasın diye.
ancak alacak kişi kaputtaki bu iki ufak çiziği gördükden ve almaya karar verdikden sonra kaput boyamasını arkadaşım yapacaktır.
aracı şu servise getir şuraya buraya götür şeklinde göstermiyoruz. ustanızla gelebilirsiniz. zaten sağlam araba kendini belli eder. km sinede servis kayıtlarından bakabilirsiniz. boyasını arkadaşım yaptıracak demiştim çünkü araç benim değil .ama bendede palio var gerçekten yakıt ekonomisini bilen bilir.
motor konusuna gelince bir multijet motorun kaç bin km gidebileceğini yakınınızda bir taksiciye sorabilirsiniz .600 bin km üzerine çok rahat çıkar. triger bakımı derdi yok zincirli sistem .
bana site üzerinden pm ile ulaşabilirsiniz . son olarak araç istanbul avcılarda. pazar günü 12 den sonra hafta içi 5den sonra araç görülebilir. iş dolayısıyla