Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
21 Misafir (15 Mobil) - 6 Masaüstü15 Mobil
5 sn
27.069
Cevap
49
Favori
4.145.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 94 model doğan slx aracım için ön amortsör araştırması yaparken bi gazlı birde yağlı tip olarak 2 çeşit gördüm fiyat farkı fazla yok ama hangisi daha uygun olur. Birde direksiyon (hidrolik değil) fazla ağırlaşmaya başladı. Hazır amortsör değişecekken onada bakıtayım diyorum fakat olur olmadık şeyleri değiştirmek istemiyorum işin açıkcası .. şimdiden teşşekürler ...

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

quote:

Orijinalden alıntı: starfacia

Hocam diğer aynaya göre görüş açısı falan nasıl,bi de içerden ayarlanması kolay mı,ben sıfır aldığım halde halatı gene de güzel değildi eski tip aynanın

bana göre kare aynalarda ben pek güzel bir yön göremedim. Görüş açısı bakımından bana göre şuan eskisinden daha iyi, bu ayarlama kolları konusundada şu var; 1 sene öncesinde sol ayna kırılmıştı ve kare olanın yenisini taktırmıştık ancak bir türlü kol istediğim şekilde çalışmıyordu. bu aynalarda ayarlama konusunda hiçbir sıkıntı yok zorlamadan hareket edebiliyor. ve kare aynaların biraz hız yaptığımızda titremeye başlıyorlar. tavsiyem bu slx aynalardır bence.

Balıkesir Dizayn Web Bilişim Hizmetleri - Tofaş Şahin 1989 Mavi

• quote:

Orijinalden alıntı: sanal_infaz

DOĞANIN ÖN ÇİZGİLİ PANJURU LAZIM BANA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VVARMI YA ACİL GEREK BANA KAZA YAPTIM ARKADAŞIMIN ARABASI İLE AYNISINDAN İSTİYOR ADANA SERVİSİNE DE O PANJURDAN GELMEMİŞ BULAMADIM ADANADA ÇIKMA VEYA SIFIR BULABİLİRMİSİNİZ BANA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-tofas-dogan-slx-uc-bacak-panjur-40781313/detay/

• satılık 1993 model şahin
    faturası garanti belgesi servis fişleri falan duruyor
    fiyat :7000 tl pazarlık payı var
    yeni motor elrktronik ateşleme renkli cam çelik jant
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruny -- 29 Mart 2012; 15:38:27 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam diğer aynaya göre görüş açısı falan nasıl,bi de içerden ayarlanması kolay mı,ben sıfır aldığım halde halatı gene de güzel değildi eski tip aynanın

bana göre kare aynalarda ben pek güzel bir yön göremedim. Görüş açısı bakımından bana göre şuan eskisinden daha iyi, bu ayarlama kolları konusundada şu var; 1 sene öncesinde sol ayna kırılmıştı ve kare olanın yenisini taktırmıştık ancak bir türlü kol istediğim şekilde çalışmıyordu. bu aynalarda ayarlama konusunda hiçbir sıkıntı yok zorlamadan hareket edebiliyor. ve kare aynaların biraz hız yaptığımızda titremeye başlıyorlar. tavsiyem bu slx aynalardır bence.

Dikkatimi çekti zaten parçacıda baktım şu an taktığınız aynalara ayarlama daha rahat oluyor.Bide şu kör nokta olayı olmasa süper olacak,her sollamada arkaya bakıyorum güvenemiyorum şu aynalara.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dikkatimi çekti zaten parçacıda baktım şu an taktığınız aynalara ayarlama daha rahat oluyor.Bide şu kör nokta olayı olmasa süper olacak,her sollamada arkaya bakıyorum güvenemiyorum şu aynalara.

slx aynaları marka marka değişiyor mu peki? yoksa sadece opar mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

quote:

quote:

quote:

Adam bana opar kutusundan bi ayna çıkardı altında bi marka yazıyordu adı aklımda değil şu an atıyorum x marka,yan sanayinin altına baktım da o da aynı markaydı adam markaya para verme ikisi de aynı mal biri 10 lira düşük diyodu bilmiyorum ne kadar doğru

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adam bana opar kutusundan bi ayna çıkardı altında bi marka yazıyordu adı aklımda değil şu an atıyorum x marka,yan sanayinin altına baktım da o da aynı markaydı adam markaya para verme ikisi de aynı mal biri 10 lira düşük diyodu bilmiyorum ne kadar doğru

ben ayna konusunda aşırı takıntılıyım. slx aynalarını görüntüsünden dolayı sevmiyordum ancak ayarlama ve görüntü netliği fazlaysa hiç düşünmem görüntüsünü. kare aynalar azer bülbül gibi titriyor.

• Arkadaşlar, bizde çok temiz bir uno var. Ama artık küçük gelmeye başladı. Bir de çok cüssesiz, trafikte baya usta şoför olmama rağmen ürkütmeye başladı beni.

Satıp güzel bir doğan s bakmayı düşünüyorum. Ama çevremde herkes "artık kuşların ömrü bitti. Hiç değmez. Alırsın devamlı uğraşırsın. Alır almaz bir kere 250 tl ayrıca bir masrafın olur. Bir e bu arabaların bazı kullanıcıları nedeniyle imajı da çok kötü. Ayrıca çok da yakar. Sakın girme bu arabalara. Ya yüksek modelli ya da sıfır bir araba almayacaksan bin arabana" diyorlar.

Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Şöyle hidrolik direksiyonlu, otomatik camlı bir doğan s bulsam, değiştirmeye değmez mi? Bizim araba çok temiz ve sorunsuz olmasına karşın aşırı konforsuz, aşırı rahatsız.
    Daha önce 4-5 alışerişim oldu ama onlar nasıl referans eklenir vs. bilmem, forum işlerinden de pek anlamam. O nedenle eski mesajlarımdan falan bulabilirsiniz sanıyorum alışverişlerimi. Laptop sattım 2 tane, ipad aldım, telefon takas ettim vs. Hiçbirinde de sorun yaşamadık.
  • ....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayktcn -- 30 Mart 2012; 12:58:30 >
    Daha önce 4-5 alışerişim oldu ama onlar nasıl referans eklenir vs. bilmem, forum işlerinden de pek anlamam. O nedenle eski mesajlarımdan falan bulabilirsiniz sanıyorum alışverişlerimi. Laptop sattım 2 tane, ipad aldım, telefon takas ettim vs. Hiçbirinde de sorun yaşamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayktcn

Arkadaşlar, bizde çok temiz bir uno var. Ama artık küçük gelmeye başladı. Bir de çok cüssesiz, trafikte baya usta şoför olmama rağmen ürkütmeye başladı beni.

Satıp güzel bir doğan s bakmayı düşünüyorum. Ama çevremde herkes "artık kuşların ömrü bitti. Hiç değmez. Alırsın devamlı uğraşırsın. Alır almaz bir kere 250 tl ayrıca bir masrafın olur. Bir e bu arabaların bazı kullanıcıları nedeniyle imajı da çok kötü. Ayrıca çok da yakar. Sakın girme bu arabalara. Ya yüksek modelli ya da sıfır bir araba almayacaksan bin arabana" diyorlar.

Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Şöyle hidrolik direksiyonlu, otomatik camlı bir doğan s bulsam, değiştirmeye değmez mi? Bizim araba çok temiz ve sorunsuz olmasına karşın aşırı konforsuz, aşırı rahatsız.

etrafın sözüyle araba seçmedim seçmem, sahibi benim arkadaş kim araba hakkında ne düşünürse düşünsün. aynaya bakmayı bilmeyenler ne bana laf eder ne arabama, etseler de ergen gibi söz peşine gitmem ben kendimi bildikten sonra. bu milletin dediklerine cevabımdı.

yakıt konusunda doğru, artık kuş serisi fiyatlardan kaynaklı çok yakıyor. uno hafif bir araç motor aynı bile olsa yakıtın artacağı kesin.
    devamlı uğraşma konusunda katılmıyorum, bakımlı bir araba 0 arabanın yapacağı arızaları bile yapmaz. yeter ki eli yüzü düzgün, temiz bir araç bulun. eğer bakımsız olursa 3-5 yaşında ki araba da size çok çektirir.
    ben boyumdan dolayı küçük arabaları zaten sevmiyorum, doğan bile direksiyona bacağımın değmesi konusunda beni rahatsız ediyor. uno'yu düşünemem bile. bence değer ancak acele etmemek lazım. eğer temiz olmazsa aracınız o zaman devamlı uğraştırır işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayktcn

Arkadaşlar, bizde çok temiz bir uno var. Ama artık küçük gelmeye başladı. Bir de çok cüssesiz, trafikte baya usta şoför olmama rağmen ürkütmeye başladı beni.

etrafın sözüyle araba seçmedim seçmem, sahibi benim arkadaş kim araba hakkında ne düşünürse düşünsün. aynaya bakmayı bilmeyenler ne bana laf eder ne arabama, etseler de ergen gibi söz peşine gitmem ben kendimi bildikten sonra. bu milletin dediklerine cevabımdı.

yakıt konusunda doğru, artık kuş serisi fiyatlardan kaynaklı çok yakıyor. uno hafif bir araç motor aynı bile olsa yakıtın artacağı kesin.
    devamlı uğraşma konusunda katılmıyorum, bakımlı bir araba 0 arabanın yapacağı arızaları bile yapmaz. yeter ki eli yüzü düzgün, temiz bir araç bulun. eğer bakımsız olursa 3-5 yaşında ki araba da size çok çektirir.
    ben boyumdan dolayı küçük arabaları zaten sevmiyorum, doğan bile direksiyona bacağımın değmesi konusunda beni rahatsız ediyor. uno'yu düşünemem bile. bence değer ancak acele etmemek lazım. eğer temiz olmazsa aracınız o zaman devamlı uğraştırır işte.

şahsi fikrim değmeyeceği yönünde.

aoe nickli arkadaşımıza katılıyorum ama şu şekilde:temiz bir doğan s bulsan(gerçekten temiz)8-9 civarından az istemezler belki dahada fazla.senin arabanda klimalı falan değilse o fiyatlara gitcek yani fiyat olarak karın olmayacak.üstüne yakıt sarfiyatın artcak.birde bulduğun araç ne kadar temizde olsa bildiğin unon kadar temiz olamayabilir,yada vakti gelmiş sorun çıkarcak ama ilk bakışta görülmeyecek sorunları olabilir.bence unoyu satıp doğan almak kumar oynamak gibi oluyor.araba almak hep öyle olur genelde ama seninki gibi bir durumda fantazi kumar oluyor bence.

yakıt sarfiyatı,araç temizliği vs gibi şeylerden dolayı ben olsam böyle bir değişim yapmazdım.

• AŞIRI DERECEDE PAHALI KARDEŞ YA UĞRAŞ VE İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • kolay gelsin benim araba son bir iki haftadır seyir halinde teklemeye başladı.dün bir ustaya gittim dedi senin conta yanmış.arabam en son 3 ay önce hararet yapmıştı o zaman da anca yüze gelmişti hararet uzun süreli olmamıştı.yağa su karışımı yok suda yağ yok.arabam zorlasam dahi hararet yapmıyor.sadece yedek su deposundan taşma var onunda ağzına kadar doldurduğum için söyledi bir arkadaş ve şunları da belirteyim arabada su eksiltme ve yağ yakma sorunu var şimdi ne yapmalıyım usta doğru mu söylüyordur.gerçekten conta mıdır.eğer contaysa masrafı nedir.arabam 92 doğan L acil cevap verirseniz çok makbule geçer
  • kolay gelsin benim araba son bir iki haftadır seyir halinde teklemeye başladı.dün bir ustaya gittim dedi senin conta yanmış.arabam en son 3 ay önce hararet yapmıştı o zaman da anca yüze gelmişti hararet uzun süreli olmamıştı.yağa su karışımı yok suda yağ yok.arabam zorlasam dahi hararet yapmıyor.sadece yedek su deposundan taşma var onunda ağzına kadar doldurduğum için söyledi bir arkadaş ve şunları da belirteyim arabada su eksiltme ve yağ yakma sorunu var şimdi ne yapmalıyım usta doğru mu söylüyordur.gerçekten conta mıdır.eğer contaysa masrafı nedir.arabam 92 doğan L acil cevap verirseniz çok makbule geçer

Orijinalden alıntı: ccnnrr_44

kolay gelsin benim araba son bir iki haftadır seyir halinde teklemeye başladı.dün bir ustaya gittim dedi senin conta yanmış.arabam en son 3 ay önce hararet yapmıştı o zaman da anca yüze gelmişti hararet uzun süreli olmamıştı.yağa su karışımı yok suda yağ yok.arabam zorlasam dahi hararet yapmıyor.sadece yedek su deposundan taşma var onunda ağzına kadar doldurduğum için söyledi bir arkadaş ve şunları da belirteyim arabada su eksiltme ve yağ yakma sorunu var şimdi ne yapmalıyım usta doğru mu söylüyordur.gerçekten conta mıdır.eğer contaysa masrafı nedir.arabam 92 doğan L acil cevap verirseniz çok makbule geçer

Hocam muhtemelen conta yanmıştır ve masrafı 200 - 300 arası birşey tutar

ben şu iki araç arasında takılı kaldım. hangisini seçeceğime karar veremedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

ilk aracım olacak o yüzden sizin bilgilerinizden yararlanmak istedim.

1. araç bu. kafamda öncelikli bu var. boya falan atılmış, görüntüsü güzel
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-genclere-kendi-capinda-modifiyeli-91-sahin-3-950-tl-79670932/detay
    91 model
    2,5 senedir muayenesi yok.
    km de 30krş yakıyor.
    lpg işli
    vergi borcu harcı yok.

2. araç bu. bununda fiyatı cazip geliyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-acil-satiliktir-71224142/detay
    muayene 2014 e kadar.
    km de 30krş yakıyor.
    lpg işli değil.
    vergi borcu harcı yok.

bi de birinde 1.6 birinde şahin 5 vites yazıyor. bunların arasındaki fark nedir. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    lp

• Doğana şahine burun kıvıranların %99'unun arabası bile yok takılmayın bunlara..

Önemli olan arabanızla mutlu olmak, gerisinin ... ....

Saygılar..
    Ahbikan

Murat131 4ileri 1 geri şanzımanı

4.viteste motordan şaft 18km/h ile dönüyor...>>>şanzımanın 4.vitesinde kaç km yapar ?
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.