Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
17 Misafir (11 Mobil) - 6 Masaüstü11 Mobil
5 sn
27.069
Cevap
49
Favori
4.145.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Orijinalden alıntı: Systematik

Arkadaşlar Bendede 91 Model Şahin Var... Bende Gruba Katılmak isterim. Adanada yaşıyorum ve uzun yıllardır şahin ile uğraşmaktayım. Araç ile ilgili sorunlarınıza elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Aşağıdaki ressimlerde bu hafta yapmaya başladığım araç içi ses ve ısı yalıtımındandır.

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

bu parlak madde nedir?var olan döşemelerimi tekrardan takacaksınız yoksa yenidenmi kaplatacaksınızı yeniden döşeme.birde bu yalıtım sesi baya baya kesiyormu hissedilier derecede?

Kaplanan madde Bitüself adında bir yalıtım maddesi normalde su yalıtımında kullanılmaktadır fakat ses yalıtımınıda %15 oranında kestiği için Ses yalıtımındada kullanılmaktadır. İç döşemeye gelince Eski döşeme çöpte yeni döşemeyide kendim aldım 50 TL fiyatı var kendim taban döşemesini yapacağım. Zaten taban döşemesi kalıp halinde direk oturtup yan çıtaları takıyorsunuz bu kadar

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Bendede 91 Model Şahin Var... Bende Gruba Katılmak isterim. Adanada yaşıyorum ve uzun yıllardır şahin ile uğraşmaktayım. Araç ile ilgili sorunlarınıza elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Aşağıdaki ressimlerde bu hafta yapmaya başladığım araç içi ses ve ısı yalıtımındandır.

bu parlak madde nedir?var olan döşemelerimi tekrardan takacaksınız yoksa yenidenmi kaplatacaksınızı yeniden döşeme.birde bu yalıtım sesi baya baya kesiyormu hissedilier derecede?

Kaplanan madde Bitüself adında bir yalıtım maddesi normalde su yalıtımında kullanılmaktadır fakat ses yalıtımınıda %15 oranında kestiği için Ses yalıtımındada kullanılmaktadır. İç döşemeye gelince Eski döşeme çöpte yeni döşemeyide kendim aldım 50 TL fiyatı var kendim taban döşemesini yapacağım. Zaten taban döşemesi kalıp halinde direk oturtup yan çıtaları takıyorsunuz bu kadar

Aynı zamanda Bitüself Isı yalıtımıda sağlamaktadır ve ürün yanmaz bir maddedir. Egsoz sıcaklığını felan artık araç içeriye dahada iyi yalıtmaya başlayacak. Gelişmeleri burada belirtmeye devam edeceğim. Bugün iş çıkışında Motor kısmına bu maddeden döşemeyi düşünüyor. Motor kaputu altında bulunan Siyah sac parçalar var onların alt tarafına bu maddeden döşeyeceğim. Daha sonrasında motor kaput izalatörü alacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı zamanda Bitüself Isı yalıtımıda sağlamaktadır ve ürün yanmaz bir maddedir. Egsoz sıcaklığını felan artık araç içeriye dahada iyi yalıtmaya başlayacak. Gelişmeleri burada belirtmeye devam edeceğim. Bugün iş çıkışında Motor kısmına bu maddeden döşemeyi düşünüyor. Motor kaputu altında bulunan Siyah sac parçalar var onların alt tarafına bu maddeden döşeyeceğim. Daha sonrasında motor kaput izalatörü alacağım.

Fiyatı nedir acaba?Ekonomik bir ürün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben ürünü Adanada Pratikerden aldım 10m uzunluğu var 10cm çapı var 35TL ye aldım ve toplamda 3 rulo kullandım. Fakat dışarıda ses yalıtımını sordum onlarda aynı maddeyi kullanıyorlar ve bana fiyat olarak 850 TL fiyat verdiler. Ben ise Alınteri + 105TL ile işimi halletmiş oluyorum. Ha tabi birde yeni taban döşemesi var oda 50TL tuttu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben ürünü Adanada Pratikerden aldım 10m uzunluğu var 10cm çapı var 35TL ye aldım ve toplamda 3 rulo kullandım. Fakat dışarıda ses yalıtımını sordum onlarda aynı maddeyi kullanıyorlar ve bana fiyat olarak 850 TL fiyat verdiler. Ben ise Alınteri + 105TL ile işimi halletmiş oluyorum. Ha tabi birde yeni taban döşemesi var oda 50TL tuttu.

Fazla pahalı bir ürün değilmiş.Peki uygulaması zahmetli mi?Ben size ek olarak kapı içlerine de uygulamayı düşünüyorum.Taban kolaydır diye tahmin ediyorum kalıp halinde kes yapıştır.Ufak kısımlar uğraştırabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fazla pahalı bir ürün değilmiş.Peki uygulaması zahmetli mi?Ben size ek olarak kapı içlerine de uygulamayı düşünüyorum.Taban kolaydır diye tahmin ediyorum kalıp halinde kes yapıştır.Ufak kısımlar uğraştırabilir.

Kapı içlerine bende yapacağım. Hatta tavanı bile döşemeyi düşünmekteyim. Fiyatı makul bir ürün ve kendinde yapışkanlı elastik bir ürün yani alan nasıl olursa olsun yapışıyor ve kolay şekil alıyor.

• Buda bahsettiğim "SAC" levhaların arkası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Systematik -- 22 Mart 2012; 10:29:25 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Systematik -- 21 Mart 2012; 21:00:02 >
  • arkadaşlar sizlerden biraz yardım istiyorum. cuma günü ankara konya yolunda akşam trafiğine takıldım. yaklaşık yarım saat dur kalklarla geçti. yalnız aracın motor fanı sürekli çalıştı. harareti bir türlü düşüremedi. bir ara 120 dereceye kadar çıktı motorun sıcaklığı. ondan sonra trafik akmaya başlayınca hararet seviyesi düştü. fakat bi baktım direksiyonum sertleşmiş. mesela 90 derecelik açı yaptığımda sanki bişey engel oluyor direksiyonun dönmesine. mesela virajdan döndükten sonra hani direksiyon kendini toparlar ya benim ki kendini toparlayamıyorum. kendim düzeltmem gerekiyor direksiyonu. sizce bunun nedeni nedir. motorun aşırı ısınmasından dolayı bir şeyler mi arızalandı ya da tamamen bazı parçaların ömürleri mi bitmek üzere. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

not: hararetin neden düşmediğini anladım. radyatörde su kalmamış. su ekledim çözüldü ama bu direksiyon problemine bir çözüm bulmalıyım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soniquakee -- 25 Mart 2012; 12:05:47 >

• arkadaşlar öncelikle hepinize s.a bende 92 füme şahin var vites topuzu kopmle cıktı bugun demiriyle birlikte şuanda arabam vites atmıyo şanzuman mı daqıtmıştır yoksa vites takımımı deqişecek şimdiden tşkler.d
  • benim aracında şanzımanın ordan yağ akıntısı var damla damla.gittim ustama km dirseğinden olur genelde dedi.arbanın altı komple yağ olduğundan tahmini bişey söyledi.değiştirdiik onu altını yıkattım durum yine aynı.daha sonra baktı 5vitesi çarkımı ne öyle birşeyler söyledi.onun değişmesi lazımmış.bende aracı satmayı düşündüğümü söyledim.o zaman şimdilik dursun yağına baktır ara ara birşey olmaz dedi.masrafı 100-150tl arası tutarmış.komple şanzıman sökülüp yapılıyormuş.bu gibi bir durum başına gelen varmı?
    Daha önce 4-5 alışerişim oldu ama onlar nasıl referans eklenir vs. bilmem, forum işlerinden de pek anlamam. O nedenle eski mesajlarımdan falan bulabilirsiniz sanıyorum alışverişlerimi. Laptop sattım 2 tane, ipad aldım, telefon takas ettim vs. Hiçbirinde de sorun yaşamadık.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bodrum’da FIAT yetkili servisinde çalışıyorum. Patronum yedek parça stoklarının bir kısmını eritme kararı aldı. Aşağıdaki listede satılmasına karar verilen doğan - kartal - şahin - serçe model araçların yedek parçaları mevcuttur. Parçaların hiç birisi yan sanayi değildir. Yetkili servis satış fiyatının da %30 altındaki fiyatlardır. Arzu eden arkadaşlara istedikleri parçaların fotoğraflarını da gönderebilirim. İşinize yarayacağını umar iyi günler dilerim.

PARÇA ADI BİRİM FİYAT
    AKS,ARKA(24DIS) E 72,81
    AKS,ARKA(CIPLAK) E 69,38
    AKTUATOR RF/FK 242,01
    ALTERNATOR(14V65A) DKS/TP 210,63
    AMORTISOR,ARKA(LPG) DS 18,86
    AMORTISOR,ON(GAZLI) K 41,04
    AMPUL,FAR(H4) +150M (SET) 23,90
    AMPUL,FAR(H4) +30 (TEK) 2,78
    AMPUL,H7(NIGHT) 36,82
    AMPUL,SIS (H3) 4000K(TEK) 12,32
    ANAHTAR GRUBU K 44,34
    ANAHTAR GRUBU,KOMPLE(S) D 55,89
    ANAHTAR SETI DS 61,13
    ANAHTAR,ARKA CAM SILECEK K 6,67
    ANTEN DKS 14,86
    ARMA,ON PANJUR DK 3,53
    ARMA,PANJURBAGAJ KAPAK DS 2,68
    ARMA,T ON PANJUR DKS 1,64
    BAKALIT,ARKA ETEK TK. DKS 16,65
    BAKALIT,ARKA KAPI CAM SOL DK 9,76
    BAKALIT,BENZ.OTOMAT. DKS/TPSXU 1,11
    BAKALIT,BENZIN OTOMATIGI EDKS 0,52
    BAKALIT,HAVUZ SAC SAG KS 16,36
    BAKALIT,KARBURATOR ALT EDKS 4,87
    BAKALIT,ON ETEK ON SAG K 3,92
    BAKALIT,ON ETEK ON SOL K 4,31
    BAKALIT,ORTA DIREK SAG(50) K 2,77
    BILYA,3./4.VITES EMNIYET 3,87
    BOBIN, ATESLEME(63382099) DK 104,94
    BORU,BENZIN DOLUM,SPI D 33,51
    BORU,BENZIN GIDIS DS 24,52
    BORU,KALORIFER GIRIS EDKS 10,88
    BORU,REGULATOR UZUN(1,25m) 131 7,39
    BORU,YAG HAVA DKS/TPSXU/P 27,01
    BORU,YAG SEVYE CUBUGU,SPI DK 8,59
    BRAKET TK,KRIKO TESPIT K 1,50
    BRAKET,AKU DKS 0,45
    BRAKET,ARKA TAMPON DS 9,95
    BRAKET,CAM YIKAMA DEP.ALT EDKS 0,42
    BRAKET,GUNESLIK DKS 0,42
    BRAKET,HORTUM DK 0,93
    BRAKET,KARBON FILITRE DK 3,77
    BRAKET,KARBURATOR ALT WEBER 12,88
    BRAKET,SIS FARI DK 4,70
    BUJI DKS/TPSX 2,64
    BURC,5.VITES DKS 20,34
    BURC,FREN REGULATOR CUBUK EDKS 1,31
    BURC,MAHRUTI(132) EDKS 2,76
    BURC,VITES ANA MIL EDKS 17,14
    BUTON,KAPI IKAZ LAMBA EDKS 2,55
    CAKMAK,IC EDKS 1,93
    CAM KRIKOSU(SAG)(ON)(023) DKS 68,56
    CAMURLUK ON (SAG) MURAT124 45,31
    CAMURLUK,ON(SOL) E 58,83
    CAMURLUK,ON(SOL) MURAT124 45,31
    CAMURLUK,ON(SOL)(ZNT) DS 59,62
    CATAL,G.VITES KUMANDA EKS 26,26
    CEP,ON KAPI SAG(50) DKS 5,62
    CERCEVE,CAM ANAHTAR TEK DK 0,32
    CITA,AR.KAPI ESIK SAG(50) DKS 2,31
    CITA,ARKA KAPI DIS SOL(50) DKS 2,60
    CITA,KAPI ESIK,TK.50 DKS 7,95
    CITA,ON KAPI ESIK SAG(50) DKS 2,21
    CITA,SU OLUK(50) E 1,31
    CIVATA 2,76
    CIVATA DKS/TPSX 1,57
    CIVATA,BIJON DK 1,21
    CIVATA,DEBRIYAJ KURESEL EDKS 1,55
    CIVATA,EGZOZ KELEPCE EDKS 3,27
    CIVATA,VOLAN EDKS/TPSXU/P 0,65
    CONTA 5,59
    CONTA TK,SANZIMAN DKS 2,88
    CONTA,BAGAJ KILIT DS 1,78
    CONTA,BENZIN DEPO AGIZ K 0,97
    CONTA,BENZIN OTOMATIGI EDKS 0,20
    CONTA,DIFRANSIYEL DKS 3,34
    CONTA,EGZOZ MANIFOLD CIKIS 4 1,58
    CONTA,KALORIFER MUSLUK EDKS 0,93
    CONTA,KAM ARKA KAPAK DKS 0,50
    CONTA,KARBURATOR ALT DKS 11,27
    CONTA,KARBURATOR BOGAZ DKS 8,21
    CONTA,KARTER DKS/TPSXU 3,06
    CONTA,KARTER EDKS 4,23
    CONTA,KRANK KAPAK DKS/TPSXU 2,12
    CONTA,KRANK ON KAPAK EDKS 0,31
    CONTA,KRANK ON YAG EDKS 0,52
    CONTA,MANIFOLD (FAZ3) DKS 2,15
    CONTA,ON KAPI KABLO GECIS DKS 1,53
    CONTA,ON SAC KAPAK DKS/TPSX 2,60
    CONTA,PRIZDIREK KAPAGI EDKS 0,56
    CONTA,RULMAN DKS 2,20
    CONTA,SIL.KAPAK UST PA/DKS 2,29
    CONTA,SILINDIR KAPAK 22,96
    CONTA,SU POMPA DKS/TPSXU/P 1,32
    CONTA,YAG POMP. DKS/TPSXU/P 0,10
    CONTA,YARD.MIL DKS/TPSXU/P 1,80
    CUBUK,DENGE E 13,12
    CUBUK,YAG DKS 1,87
    CUBUK,YAG EDKS 1,75
    DEBRIYAJ TK. DKS 88,89
    DIREK,ARKA AMORTISOR SAG DS 57,38
    DIREK,ARKA AMORTISOR SOL DS 57,38
    DISLI,5./G.VITES KARSIT DKS 19,20
    DISLI,ARKA AKS(10/39) 10,04
    DISLI,EKSANTRIK EDKS 23,37
    DISLI,KM(12) E 7,67
    DISTRIBUTOR(ELK.)(61190502)DKS 113,06
    DIYOD GRUBU DK/TPSX 15,77
    DUGME,KUMANDA AYAR/YUVARLAK DK 3,43
    EGZOS,ARKA E 9,72
    EGZOS,ORTA E 9,10
    EGZOZ,ARKA DS 44,25
    EGZOZ,ARKA S 40,96
    EGZOZ,ON(SPI) DK 26,52
    EGZOZ,ORTA DKS 57,13
    EGZOZ,ORTA(KOMPLE)(SPI) DK 53,45
    FISKIYE,ARKA CAM K 2,05
    FITIL,ARKA CAM K 17,90
    FITIL,BAGAJ DS 16,69
    FITIL,KAPI(ARKA)(SAG) DKS 14,61
    FITIL,ON KAPI UST DKS 1,75
    FLASOR ANAHTARI,(KIRMIZI) DK 7,35
    FLASOR(KABLOSUZ) EDKS 7,95
    FLASOR,KABLOLU DKS 9,57
    FREN BALATA TK.ON(2001) S 25,66
    FREN DISKI,ON S 20,82
    FREN KALIPER,ON SOL S 160,33
    FREZE,YATAK SAG 4E 3,30
    GAZ TELI DKS 3,39
    GAZ TELI DKS 2,92
    GOVDE,ELEK. MODUL SOGUTUCU D 53,66
    GOVDE,SANZIMAN ORTA DKS 172,21
    GUNESLIK,SAG DKS 5,14
    HALI,ARKA KOLTUK SIRT(30) K 13,30
    HALI,BAGAJ YAN SAG,50 D 13,84
    HALI,STEPNE DS 8,37
    HALKA,EGZOZ SIZDIRMAZ DKS/TPSX 7,88
    HAVA FILTRESI 126 19,02
    HOPARLOR,CLARION,13CM X 60WDKS 1,27
    HORTUM,DEPO ALT(DZL/BNZ) K 5,57
    HORTUM,EMME MANIFOL DKS/TPSX/P 1,63
    HORTUM,HIDR. DIREKS.POMPA DKS 10,51
    HORTUM,JIKLE EDKS 0,82
    HORTUM,KALORIFER CIKIS EDKS 1,09
    HORTUM,KARTER HAVALAND. DKS/TP 14,79
    HORTUM,KOMPRES. BASMA,13/32' D 0,93
    HORTUM,RADYATOR ALT DKS 5,38
    HORTUM,RADYATOR UST DKS 3,02
    HORTUM,RADYATOR UST E 4,06
    JANT KAPAGI,(CMS.34) DK 14,25
    KABLO TK.(BUJIBOBIN) DKS 13,83
    KABLO,AKU/MARS DKS 9,84
    KABLO,BOBIN DKS 4,01
    KANAL,ON CAM KALDIRMA SAG E 1,21
    KAPAK,BENZIN DEPOSU EDKS 8,67
    KAPAK,DIFERANSIYEL(131) E 2,31
    KAPAK,DISTRIBUTOR DKS 4,95
    KAPAK,DISTRIBUTOR KS 8,81
    KAPAK,EKSANTRIK DIS DKS/TPSXU 5,77
    KAPAK,EKSANTRIK YAG EDKS 8,52
    KAPAK,EL FREN KOLU UST DKS 3,94
    KAPAK,ENJ.KONTR UNITE DK/TPSX 0,74
    KAPAK,JANT K 10,17
    KAPAK,JANT PLASTIK D 7,93
    KAPAK,KULBUTOR EDKS 55,13
    KAPAK,KULBUTOR KS 75,94
    KAPAK,KUMANDA TARAF 4EDKS 9,20
    KAPAK,MARS MOTORU DK/TPSX 14,89
    KAPAK,MARS MOTR. AR. DK/TPSX 5,82
    KAPAK,ON SAC DKS/TPSX 3,68
    KAPAK,PINYON TARAF DKS 11,37
    KAPAK,RADYATOR EDKS 2,87
    KAPAK,RADYATOR EK DEPO EDKS 0,59
    KAPAK,TRIGER ON DK 4,48
    KAPAK,YAG KOYMA EDKS 2,43
    KAPI SACI,ON(SAG) E 21,90
    KAPI SACI,ON(SOL) E 21,90
    KAPI,ARKA(SAG)(MENTESELI) DKS 191,52
    KAPL.ORTA DIREK IC SAG(50) DKS 3,11
    KAPLAMA,AR. DIR. SAG (SLX) D 8,29
    KAPLAMA,ARKA DIREK SOL DS 6,86
    KAPLAMA,ON CAM DIR.SG(50) DKS 1,49
    KAPLAMA,ON CAM DIR.SL(50) DKS 1,49
    KAPLAMA,ON KAPI UST SAG(40) K 3,83
    KARBON FILTRESI DKS 29,96
    KARTER E 13,41
    KASNAK,HIDROLIK POMPA PA/DKS 12,32
    KASNAK,KRANK (025) DKS 15,60
    KASNAK,SU POMPA(HD) DKS 18,82
    KAYIS,KOMPRESOR(12.5X1050) D 4,50
    KECE,ARKA AKS EDKS 1,35
    KECE,ARKA KOPRU EDKS 0,71
    KECE,EKSANT.YAG KAPAK D 3,16
    KECE,KAMALI MIL EDKS 3,54
    KECE,KM DISLI EDKS 1,55
    KECE,KRANK KAPAK 90SONRASI DKS 2,70
    KECE,MAHRUTI (1600 CC) DKS 10,28
    KECE,VOLAN EDKS 3,96
    KELEPCE,ARKA SUSTURUCU EDKS 1,93
    KILIT BLOGU,BAGAJ DS 5,76
    KILIT KARSILIGI,BAGAJ DS 2,40
    KILIT MEKANIZMA,AR.KAPI SAG E 8,24
    KILIT MEKANIZMA,AR.KAPI SOL E 14,39
    KILIT MEKANIZMASI,5.KAPI K 7,14
    KILIT,ARKA KOLTUK K 3,51
    KILIT,ESYA KUT.KAPAK(50) DKS 2,25
    KILIT,ON KAPI SAG DKS 11,52
    KLIPS,BAGAJ KABLO DS/U 1,14
    KLIPS,KALORIFER TELI EDKS 0,21
    KLIPS,VITES KOLU ALT 0,13
    KOLCAK,KAPI SOL KS 4,95
    KOLCAK,KAPI SOL(40) D 6,01
    KONDANSATOR EDKS 1,50
    KRIKO,ON CAM 131 3,54
    KUTU,ELDIVENLIK,50 DKS 3,29
    KUTU,ELDIVENLIK,SOL,50 DK 2,31
    KUTU,SIGORTA E 3,63
    LAMBA OTOMATIGI,BAGAJ DS 3,25
    LASTIK,DEBRIYAJ PEDAL DKS 0,45
    LASTIK,ON DUZEN TESP.SOL EDKS 1,73
    LASTIK,ON KAPI ALT DKS 6,67
    MAKARA,TEVZI(85 ONCESI) D 4,38
    MANIFOLD,EGZOZ DKS/TPSXU 117,04
    MARS MOTORU(63291401) DKS 168,69
    MARS OTOMATIGI DKS/TPSXU 30,93
    MENTESE,KAPI UST DKS 13,40
    MENTESE,KAPI,UST DKS 18,54
    MIL,DIREKSIYON ALT(CB) DS 31,91
    MIL,DIREKSIYON UST(37DIS) DKS 39,51
    MIL,KAMALI DKS 196,89
    MUHAFAZA,BENZIN DEPO DKS 30,59
    MUHAFAZA,DIREKSIYON UST DKS 2,92
    MUHAFAZA,SIGORTA KUTU,ARKA KS 23,22
    MUHAFAZA,SOL DKS 0,93
    MUHAFAZA,VOLAN EDKS 137,03
    MUSIR, GERI VITES DKS 11,53
    MUSIR,PRESOSTAT BASINC DK 78,62
    PANEL,ARKA DS 22,30
    PANEL,KALOR.KUM.GURUBU,A/C DK 192,23
    PANEL,ON KAPI SAG(30) KS 27,21
    PISTON,TK.(STD)(C95) DKS/TPSX 119,22
    PLAKA LAMBASI, DKS 2,73
    POMPA,ANA MERKEZ(T.DELTA) DKS 46,84
    POMPA,SU(PLS.PULELI)DKS/TPSX/P 61,69
    PRIZDIREK EDKS 128,63
    RAD/TEYP KIZ. CLARION DK/TPSXU 4,19
    REGULATOR,ELEKTRONIK DK/TPSX 28,41
    REGULATOR,ELEKTRONIK DK/TPSX 12,46
    ROLE DK 12,13
    ROLE DKS 72,13
    ROT MILI(TRW) DKS 7,62
    ROTIL,(TRW) DKS 5,55
    ROTOR, KOMPLE(INCE MIL) 4EDKS 15,97
    ROTOR, KOMPLE(INCE MIL) EDKS 20,18
    RULMAN,ALTERNATOR(6302-ZZ) DKS 4,93
    RULMAN,KRANK(63002-2RS) EDKS 9,37
    RULMAN,MAHRUTI(11/41)(639338) 31,34
    RULMAN,SAFT(62205-2RS) EDKS 11,50
    RULMAN,SAFT(62205-2RS) EDKS 12,53
    SAC,ARKA CAM DIS ALT E 17,80
    SAC,DIREKSIYON KUTUSU ISI DKS 10,27
    SAC,ON CAM DIREK IC SOL DKS 18,41
    SAC,RADYATOR YAN KS 13,29
    SAC,TAVAN YAN SAG DS 21,12
    SAC,TORP.GOVDE LAMB.SOL DK 16,97
    SAC,TORPIDO GOVDESI ALT DKS 48,22
    SAC,VOLAN EDKS 7,04
    SAMANDIRA,YAKIT E 15,20
    SAPLAMA,EGZOZ EDKS 0,36
    SEGMAN,5.VITES DISLI DKS 6,03
    SEGMAN,SANZIMAN EMNIYET DKS 2,49
    SEGMAN,SENKROMENC DKS 1,74
    SENSOR,ELEKTROFAN DKS/TPSXU 9,63
    SENSOR,ELEKTROFAN(87/92) DKS 6,80
    SENSOR,GERI VITES DKS 3,34
    SENSOR,GERI VITES E 1,80
    SENSOR,HARARET EDKS 2,51
    SENSOR,YAG EDKS 5,25
    SIGORTA 500 4,21
    SIGORTA 500 4,11
    SIGORTA,10Amp DKS 0,36
    SIGORTA,7.5Amp DKS 0,27
    SILINDIR KAPAK,UST DKS/TPSXU/P 146,53
    SINYAL,ON(SAG)(BEYAZ) DK 7,66
    SOKET,GAZ TELI EDKS 0,31
    SOMUN,FAR YIKAMA FISKIYE DK 1,28
    SOMUN,MAHRUTI EDKS 3,83
    SOMUN,ON AKS SAG EDKS 3,30
    SOMUN,ON AKS SOL EDKS 3,30
    SOMUN,ON CAMURLUK DKS/TPSX 0,31
    SOMUN,RAKOR (8') DG/SG 5,28
    SOMUN,TAMPON BAGLANTI DKS 0,83
    STOP CAMI,SAG K 5,47
    STOP CAMI,SOL DS 7,75
    STOP LAMBASI(SAG) K 16,05
    SUBAP TIRNAGI EDKS/TPSXU/P 0,31
    SUPAP,EGZOZ E 5,37
    SUPAP,EGZOZ(1.6) DKS 8,65
    SUPAP,EMME EDKS 3,85
    SUPORT,ALTERN.(014) DKS/TPSXU 15,81
    SUPORT,ARKA DENGE CUBUK DS 3,46
    SUPORT,ARKA TAMPON K 11,20
    SUPORT,ON KAPI ALT SAG DS 2,23
    SUS CITASI,ON (2000) DK 5,48
    TAKOZ,5.KAPI KAPAK AYAR K 1,58
    TAKOZ,ARKA AMORTISOR ALT K 0,39
    TAKOZ,MOTOR DKS 6,88
    TAKOZ,MOTOR(YAYLI) E 6,62
    TAKOZ,RADY./ELEK.FAN TESP DKS 0,45
    TAMIR TK,ANA MER (PIMSIZ) EDKS 6,35
    TAMIR TK,ANA MERKEZ(12) EDKS 5,10
    TAMIR TK,KARBURATOR(1) DKS 82,00
    TAMPON,ARKA [LPG] DS 31,14
    TAPA PA/DKS 4,37
    TAPA,50mm ES 1,44
    TAPA,BLOK(14mm) DKS/TPSXU/P 0,37
    TAPA,KOLCAK ANAHTAR SAG DK 0,70
    TAPA,KONTROL UNIT.LPG DKS 0,48
    TAPA,RADYATOR TAHLIYE 4EDKS 0,50
    TAVAN LAMBASI,ARKA K 5,86
    TEL,KALORIFER MUSLUK DK 2,28
    TEL,MOTOR KAPUT DKS 0,81
    TERMOSTAT DK 18,48
    TESISAT,BUJI DKS/TPSXU 12,70
    TRAVERS,5.KAPI UST K 14,66
    TRAVERS,SAFT DKS 1,10
    TRAVERS,SAFT KUCUK DKS 8,05
    TRAVERS,TAVAN,ARKA K 26,83
    VAKUM,KOMPLE(ELK.DIST.) DKS 5,77
    VAKUM,KOMPLE(ELK.DIST.) DKS 5,68
    VALF,GENLESME DK 7,03
    VIRAJ DEMIRI,ARKA(YAN)(132) DS 19,96
    YAKIT POMPASI EDKS 19,86
    YATAK,EKSANTR GER. DKS/TPSXU/P 4,24
    YATAK,YARDIMCI MIL PA/DKS 7,24
    YAY,DEBRIYAJ PEDAL EDKS 2,64
    YAY,KAPI TAHDIT DKS 2,65
    YAY,ORTA EGZOZ,ON DKS/TPSX 0,95
    YAZI,DOGAN S D 2,01
    YUKSUK,ARKA AKS EDKS 3,63
    YUVA,SIS FARI DK 2,69
    YUVA,VITES KOLU ALT DKS 0,53

• evet hem benzin hem gaz da yapıyo fakat benzinde gazda yaptıgı kadar yapmıyo gaza nazaren daha iyi benzinde

quote:

Orijinalden alıntı: tertip34

Arkadaslar öncelikle s.a hepinize 2000 model dogan 1.6 ie aracımız var yaklasık 2 3 ay kadar öncesinde arabanın motorunu yıkattık yıkatmaz olaydım araba o gunden bu yana yakıt sarfiyatını 2 ye hatta 3'e katladı arabanın çalışması gidisi degisti bozuldu yokusları zor cıkar duruma geldi debraj kıl payı kacsa istop eder sekli aldı bunlar hep yıkandıktan sonra oldu bunlar neden olabilir sizce beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim ........ Aklınız varsa siz yıkatmayın tavsiyem sizlere simdiden tesekkürler .....

Bu durumu hem benzin hem gazda yapıyor mu?

evet hem benzin hem gaz da yapıyo fakat benzinde gazda yaptıgı kadar yapmıyo gaza nazaren daha iyi benzinde

• arkadaslar bende de 95 model sahin s var bende bir cok seyini kendim yapıyorum cumartesi muayneye götürdüm emniyet kemerinden gecemedim arkaya emniyet kemeri takıcam kemerleride aldım ama takmış olan resimleri olan yada fikir verebilecek olan varmı acaba bu konuda bana..

Şu önünde tek sorun kaldı o da şu farın yamuk oluşu..
    komple söktüm orayı belki kaldıracak bir ayar yeri vardır diye ama bulamadım. Acaba Farın üretimi ile alakalı birşey olabilirmi? (orjinal olarak almıştık ancak)

Balıkesir Dizayn Web Bilişim Hizmetleri - Tofaş Şahin 1989 Mavi

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşalı Otomotiv

Arkadaşlar merhaba,
    Bodrum’da FIAT yetkili servisinde çalışıyorum. Patronum yedek parça stoklarının bir kısmını eritme kararı aldı. Aşağıdaki listede satılmasına karar verilen doğan - kartal - şahin - serçe model araçların yedek parçaları mevcuttur. Parçaların hiç birisi yan sanayi değildir. Yetkili servis satış fiyatının da %30 altındaki fiyatlardır. Arzu eden arkadaşlara istedikleri parçaların fotoğraflarını da gönderebilirim. İşinize yarayacağını umar iyi günler dilerim.

PARÇA ADI BİRİM FİYAT
    AKS,ARKA(24DIS) E 72,81
    AKS,ARKA(CIPLAK) E 69,38
    AKTUATOR RF/FK 242,01
    ALTERNATOR(14V65A) DKS/TP 210,63
    AMORTISOR,ARKA(LPG) DS 18,86
    AMORTISOR,ON(GAZLI) K 41,04
    AMPUL,FAR(H4) +150M (SET) 23,90
    AMPUL,FAR(H4) +30 (TEK) 2,78
    AMPUL,H7(NIGHT) 36,82
    AMPUL,SIS (H3) 4000K(TEK) 12,32
    ANAHTAR GRUBU K 44,34
    ANAHTAR GRUBU,KOMPLE(S) D 55,89
    ANAHTAR SETI DS 61,13
    ANAHTAR,ARKA CAM SILECEK K 6,67
    ANTEN DKS 14,86
    ARMA,ON PANJUR DK 3,53
    ARMA,PANJURBAGAJ KAPAK DS 2,68
    ARMA,T ON PANJUR DKS 1,64
    BAKALIT,ARKA ETEK TK. DKS 16,65
    BAKALIT,ARKA KAPI CAM SOL DK 9,76
    BAKALIT,BENZ.OTOMAT. DKS/TPSXU 1,11
    BAKALIT,BENZIN OTOMATIGI EDKS 0,52
    BAKALIT,HAVUZ SAC SAG KS 16,36
    BAKALIT,KARBURATOR ALT EDKS 4,87
    BAKALIT,ON ETEK ON SAG K 3,92
    BAKALIT,ON ETEK ON SOL K 4,31
    BAKALIT,ORTA DIREK SAG(50) K 2,77
    BILYA,3./4.VITES EMNIYET 3,87
    BOBIN, ATESLEME(63382099) DK 104,94
    BORU,BENZIN DOLUM,SPI D 33,51
    BORU,BENZIN GIDIS DS 24,52
    BORU,KALORIFER GIRIS EDKS 10,88
    BORU,REGULATOR UZUN(1,25m) 131 7,39
    BORU,YAG HAVA DKS/TPSXU/P 27,01
    BORU,YAG SEVYE CUBUGU,SPI DK 8,59
    BRAKET TK,KRIKO TESPIT K 1,50
    BRAKET,AKU DKS 0,45
    BRAKET,ARKA TAMPON DS 9,95
    BRAKET,CAM YIKAMA DEP.ALT EDKS 0,42
    BRAKET,GUNESLIK DKS 0,42
    BRAKET,HORTUM DK 0,93
    BRAKET,KARBON FILITRE DK 3,77
    BRAKET,KARBURATOR ALT WEBER 12,88
    BRAKET,SIS FARI DK 4,70
    BUJI DKS/TPSX 2,64
    BURC,5.VITES DKS 20,34
    BURC,FREN REGULATOR CUBUK EDKS 1,31
    BURC,MAHRUTI(132) EDKS 2,76
    BURC,VITES ANA MIL EDKS 17,14
    BUTON,KAPI IKAZ LAMBA EDKS 2,55
    CAKMAK,IC EDKS 1,93
    CAM KRIKOSU(SAG)(ON)(023) DKS 68,56
    CAMURLUK ON (SAG) MURAT124 45,31
    CAMURLUK,ON(SOL) E 58,83
    CAMURLUK,ON(SOL) MURAT124 45,31
    CAMURLUK,ON(SOL)(ZNT) DS 59,62
    CATAL,G.VITES KUMANDA EKS 26,26
    CEP,ON KAPI SAG(50) DKS 5,62
    CERCEVE,CAM ANAHTAR TEK DK 0,32
    CITA,AR.KAPI ESIK SAG(50) DKS 2,31
    CITA,ARKA KAPI DIS SOL(50) DKS 2,60
    CITA,KAPI ESIK,TK.50 DKS 7,95
    CITA,ON KAPI ESIK SAG(50) DKS 2,21
    CITA,SU OLUK(50) E 1,31
    CIVATA 2,76
    CIVATA DKS/TPSX 1,57
    CIVATA,BIJON DK 1,21
    CIVATA,DEBRIYAJ KURESEL EDKS 1,55
    CIVATA,EGZOZ KELEPCE EDKS 3,27
    CIVATA,VOLAN EDKS/TPSXU/P 0,65
    CONTA 5,59
    CONTA TK,SANZIMAN DKS 2,88
    CONTA,BAGAJ KILIT DS 1,78
    CONTA,BENZIN DEPO AGIZ K 0,97
    CONTA,BENZIN OTOMATIGI EDKS 0,20
    CONTA,DIFRANSIYEL DKS 3,34
    CONTA,EGZOZ MANIFOLD CIKIS 4 1,58
    CONTA,KALORIFER MUSLUK EDKS 0,93
    CONTA,KAM ARKA KAPAK DKS 0,50
    CONTA,KARBURATOR ALT DKS 11,27
    CONTA,KARBURATOR BOGAZ DKS 8,21
    CONTA,KARTER DKS/TPSXU 3,06
    CONTA,KARTER EDKS 4,23
    CONTA,KRANK KAPAK DKS/TPSXU 2,12
    CONTA,KRANK ON KAPAK EDKS 0,31
    CONTA,KRANK ON YAG EDKS 0,52
    CONTA,MANIFOLD (FAZ3) DKS 2,15
    CONTA,ON KAPI KABLO GECIS DKS 1,53
    CONTA,ON SAC KAPAK DKS/TPSX 2,60
    CONTA,PRIZDIREK KAPAGI EDKS 0,56
    CONTA,RULMAN DKS 2,20
    CONTA,SIL.KAPAK UST PA/DKS 2,29
    CONTA,SILINDIR KAPAK 22,96
    CONTA,SU POMPA DKS/TPSXU/P 1,32
    CONTA,YAG POMP. DKS/TPSXU/P 0,10
    CONTA,YARD.MIL DKS/TPSXU/P 1,80
    CUBUK,DENGE E 13,12
    CUBUK,YAG DKS 1,87
    CUBUK,YAG EDKS 1,75
    DEBRIYAJ TK. DKS 88,89
    DIREK,ARKA AMORTISOR SAG DS 57,38
    DIREK,ARKA AMORTISOR SOL DS 57,38
    DISLI,5./G.VITES KARSIT DKS 19,20
    DISLI,ARKA AKS(10/39) 10,04
    DISLI,EKSANTRIK EDKS 23,37
    DISLI,KM(12) E 7,67
    DISTRIBUTOR(ELK.)(61190502)DKS 113,06
    DIYOD GRUBU DK/TPSX 15,77
    DUGME,KUMANDA AYAR/YUVARLAK DK 3,43
    EGZOS,ARKA E 9,72
    EGZOS,ORTA E 9,10
    EGZOZ,ARKA DS 44,25
    EGZOZ,ARKA S 40,96
    EGZOZ,ON(SPI) DK 26,52
    EGZOZ,ORTA DKS 57,13
    EGZOZ,ORTA(KOMPLE)(SPI) DK 53,45
    FISKIYE,ARKA CAM K 2,05
    FITIL,ARKA CAM K 17,90
    FITIL,BAGAJ DS 16,69
    FITIL,KAPI(ARKA)(SAG) DKS 14,61
    FITIL,ON KAPI UST DKS 1,75
    FLASOR ANAHTARI,(KIRMIZI) DK 7,35
    FLASOR(KABLOSUZ) EDKS 7,95
    FLASOR,KABLOLU DKS 9,57
    FREN BALATA TK.ON(2001) S 25,66
    FREN DISKI,ON S 20,82
    FREN KALIPER,ON SOL S 160,33
    FREZE,YATAK SAG 4E 3,30
    GAZ TELI DKS 3,39
    GAZ TELI DKS 2,92
    GOVDE,ELEK. MODUL SOGUTUCU D 53,66
    GOVDE,SANZIMAN ORTA DKS 172,21
    GUNESLIK,SAG DKS 5,14
    HALI,ARKA KOLTUK SIRT(30) K 13,30
    HALI,BAGAJ YAN SAG,50 D 13,84
    HALI,STEPNE DS 8,37
    HALKA,EGZOZ SIZDIRMAZ DKS/TPSX 7,88
    HAVA FILTRESI 126 19,02
    HOPARLOR,CLARION,13CM X 60WDKS 1,27
    HORTUM,DEPO ALT(DZL/BNZ) K 5,57
    HORTUM,EMME MANIFOL DKS/TPSX/P 1,63
    HORTUM,HIDR. DIREKS.POMPA DKS 10,51
    HORTUM,JIKLE EDKS 0,82
    HORTUM,KALORIFER CIKIS EDKS 1,09
    HORTUM,KARTER HAVALAND. DKS/TP 14,79
    HORTUM,KOMPRES. BASMA,13/32' D 0,93
    HORTUM,RADYATOR ALT DKS 5,38
    HORTUM,RADYATOR UST DKS 3,02
    HORTUM,RADYATOR UST E 4,06
    JANT KAPAGI,(CMS.34) DK 14,25
    KABLO TK.(BUJIBOBIN) DKS 13,83
    KABLO,AKU/MARS DKS 9,84
    KABLO,BOBIN DKS 4,01
    KANAL,ON CAM KALDIRMA SAG E 1,21
    KAPAK,BENZIN DEPOSU EDKS 8,67
    KAPAK,DIFERANSIYEL(131) E 2,31
    KAPAK,DISTRIBUTOR DKS 4,95
    KAPAK,DISTRIBUTOR KS 8,81
    KAPAK,EKSANTRIK DIS DKS/TPSXU 5,77
    KAPAK,EKSANTRIK YAG EDKS 8,52
    KAPAK,EL FREN KOLU UST DKS 3,94
    KAPAK,ENJ.KONTR UNITE DK/TPSX 0,74
    KAPAK,JANT K 10,17
    KAPAK,JANT PLASTIK D 7,93
    KAPAK,KULBUTOR EDKS 55,13
    KAPAK,KULBUTOR KS 75,94
    KAPAK,KUMANDA TARAF 4EDKS 9,20
    KAPAK,MARS MOTORU DK/TPSX 14,89
    KAPAK,MARS MOTR. AR. DK/TPSX 5,82
    KAPAK,ON SAC DKS/TPSX 3,68
    KAPAK,PINYON TARAF DKS 11,37
    KAPAK,RADYATOR EDKS 2,87
    KAPAK,RADYATOR EK DEPO EDKS 0,59
    KAPAK,TRIGER ON DK 4,48
    KAPAK,YAG KOYMA EDKS 2,43
    KAPI SACI,ON(SAG) E 21,90
    KAPI SACI,ON(SOL) E 21,90
    KAPI,ARKA(SAG)(MENTESELI) DKS 191,52
    KAPL.ORTA DIREK IC SAG(50) DKS 3,11
    KAPLAMA,AR. DIR. SAG (SLX) D 8,29
    KAPLAMA,ARKA DIREK SOL DS 6,86
    KAPLAMA,ON CAM DIR.SG(50) DKS 1,49
    KAPLAMA,ON CAM DIR.SL(50) DKS 1,49
    KAPLAMA,ON KAPI UST SAG(40) K 3,83
    KARBON FILTRESI DKS 29,96
    KARTER E 13,41
    KASNAK,HIDROLIK POMPA PA/DKS 12,32
    KASNAK,KRANK (025) DKS 15,60
    KASNAK,SU POMPA(HD) DKS 18,82
    KAYIS,KOMPRESOR(12.5X1050) D 4,50
    KECE,ARKA AKS EDKS 1,35
    KECE,ARKA KOPRU EDKS 0,71
    KECE,EKSANT.YAG KAPAK D 3,16
    KECE,KAMALI MIL EDKS 3,54
    KECE,KM DISLI EDKS 1,55
    KECE,KRANK KAPAK 90SONRASI DKS 2,70
    KECE,MAHRUTI (1600 CC) DKS 10,28
    KECE,VOLAN EDKS 3,96
    KELEPCE,ARKA SUSTURUCU EDKS 1,93
    KILIT BLOGU,BAGAJ DS 5,76
    KILIT KARSILIGI,BAGAJ DS 2,40
    KILIT MEKANIZMA,AR.KAPI SAG E 8,24
    KILIT MEKANIZMA,AR.KAPI SOL E 14,39
    KILIT MEKANIZMASI,5.KAPI K 7,14
    KILIT,ARKA KOLTUK K 3,51
    KILIT,ESYA KUT.KAPAK(50) DKS 2,25
    KILIT,ON KAPI SAG DKS 11,52
    KLIPS,BAGAJ KABLO DS/U 1,14
    KLIPS,KALORIFER TELI EDKS 0,21
    KLIPS,VITES KOLU ALT 0,13
    KOLCAK,KAPI SOL KS 4,95
    KOLCAK,KAPI SOL(40) D 6,01
    KONDANSATOR EDKS 1,50
    KRIKO,ON CAM 131 3,54
    KUTU,ELDIVENLIK,50 DKS 3,29
    KUTU,ELDIVENLIK,SOL,50 DK 2,31
    KUTU,SIGORTA E 3,63
    LAMBA OTOMATIGI,BAGAJ DS 3,25
    LASTIK,DEBRIYAJ PEDAL DKS 0,45
    LASTIK,ON DUZEN TESP.SOL EDKS 1,73
    LASTIK,ON KAPI ALT DKS 6,67
    MAKARA,TEVZI(85 ONCESI) D 4,38
    MANIFOLD,EGZOZ DKS/TPSXU 117,04
    MARS MOTORU(63291401) DKS 168,69
    MARS OTOMATIGI DKS/TPSXU 30,93
    MENTESE,KAPI UST DKS 13,40
    MENTESE,KAPI,UST DKS 18,54
    MIL,DIREKSIYON ALT(CB) DS 31,91
    MIL,DIREKSIYON UST(37DIS) DKS 39,51
    MIL,KAMALI DKS 196,89
    MUHAFAZA,BENZIN DEPO DKS 30,59
    MUHAFAZA,DIREKSIYON UST DKS 2,92
    MUHAFAZA,SIGORTA KUTU,ARKA KS 23,22
    MUHAFAZA,SOL DKS 0,93
    MUHAFAZA,VOLAN EDKS 137,03
    MUSIR, GERI VITES DKS 11,53
    MUSIR,PRESOSTAT BASINC DK 78,62
    PANEL,ARKA DS 22,30
    PANEL,KALOR.KUM.GURUBU,A/C DK 192,23
    PANEL,ON KAPI SAG(30) KS 27,21
    PISTON,TK.(STD)(C95) DKS/TPSX 119,22
    PLAKA LAMBASI, DKS 2,73
    POMPA,ANA MERKEZ(T.DELTA) DKS 46,84
    POMPA,SU(PLS.PULELI)DKS/TPSX/P 61,69
    PRIZDIREK EDKS 128,63
    RAD/TEYP KIZ. CLARION DK/TPSXU 4,19
    REGULATOR,ELEKTRONIK DK/TPSX 28,41
    REGULATOR,ELEKTRONIK DK/TPSX 12,46
    ROLE DK 12,13
    ROLE DKS 72,13
    ROT MILI(TRW) DKS 7,62
    ROTIL,(TRW) DKS 5,55
    ROTOR, KOMPLE(INCE MIL) 4EDKS 15,97
    ROTOR, KOMPLE(INCE MIL) EDKS 20,18
    RULMAN,ALTERNATOR(6302-ZZ) DKS 4,93
    RULMAN,KRANK(63002-2RS) EDKS 9,37
    RULMAN,MAHRUTI(11/41)(639338) 31,34
    RULMAN,SAFT(62205-2RS) EDKS 11,50
    RULMAN,SAFT(62205-2RS) EDKS 12,53
    SAC,ARKA CAM DIS ALT E 17,80
    SAC,DIREKSIYON KUTUSU ISI DKS 10,27
    SAC,ON CAM DIREK IC SOL DKS 18,41
    SAC,RADYATOR YAN KS 13,29
    SAC,TAVAN YAN SAG DS 21,12
    SAC,TORP.GOVDE LAMB.SOL DK 16,97
    SAC,TORPIDO GOVDESI ALT DKS 48,22
    SAC,VOLAN EDKS 7,04
    SAMANDIRA,YAKIT E 15,20
    SAPLAMA,EGZOZ EDKS 0,36
    SEGMAN,5.VITES DISLI DKS 6,03
    SEGMAN,SANZIMAN EMNIYET DKS 2,49
    SEGMAN,SENKROMENC DKS 1,74
    SENSOR,ELEKTROFAN DKS/TPSXU 9,63
    SENSOR,ELEKTROFAN(87/92) DKS 6,80
    SENSOR,GERI VITES DKS 3,34
    SENSOR,GERI VITES E 1,80
    SENSOR,HARARET EDKS 2,51
    SENSOR,YAG EDKS 5,25
    SIGORTA 500 4,21
    SIGORTA 500 4,11
    SIGORTA,10Amp DKS 0,36
    SIGORTA,7.5Amp DKS 0,27
    SILINDIR KAPAK,UST DKS/TPSXU/P 146,53
    SINYAL,ON(SAG)(BEYAZ) DK 7,66
    SOKET,GAZ TELI EDKS 0,31
    SOMUN,FAR YIKAMA FISKIYE DK 1,28
    SOMUN,MAHRUTI EDKS 3,83
    SOMUN,ON AKS SAG EDKS 3,30
    SOMUN,ON AKS SOL EDKS 3,30
    SOMUN,ON CAMURLUK DKS/TPSX 0,31
    SOMUN,RAKOR (8') DG/SG 5,28
    SOMUN,TAMPON BAGLANTI DKS 0,83
    STOP CAMI,SAG K 5,47
    STOP CAMI,SOL DS 7,75
    STOP LAMBASI(SAG) K 16,05
    SUBAP TIRNAGI EDKS/TPSXU/P 0,31
    SUPAP,EGZOZ E 5,37
    SUPAP,EGZOZ(1.6) DKS 8,65
    SUPAP,EMME EDKS 3,85
    SUPORT,ALTERN.(014) DKS/TPSXU 15,81
    SUPORT,ARKA DENGE CUBUK DS 3,46
    SUPORT,ARKA TAMPON K 11,20
    SUPORT,ON KAPI ALT SAG DS 2,23
    SUS CITASI,ON (2000) DK 5,48
    TAKOZ,5.KAPI KAPAK AYAR K 1,58
    TAKOZ,ARKA AMORTISOR ALT K 0,39
    TAKOZ,MOTOR DKS 6,88
    TAKOZ,MOTOR(YAYLI) E 6,62
    TAKOZ,RADY./ELEK.FAN TESP DKS 0,45
    TAMIR TK,ANA MER (PIMSIZ) EDKS 6,35
    TAMIR TK,ANA MERKEZ(12) EDKS 5,10
    TAMIR TK,KARBURATOR(1) DKS 82,00
    TAMPON,ARKA [LPG] DS 31,14
    TAPA PA/DKS 4,37
    TAPA,50mm ES 1,44
    TAPA,BLOK(14mm) DKS/TPSXU/P 0,37
    TAPA,KOLCAK ANAHTAR SAG DK 0,70
    TAPA,KONTROL UNIT.LPG DKS 0,48
    TAPA,RADYATOR TAHLIYE 4EDKS 0,50
    TAVAN LAMBASI,ARKA K 5,86
    TEL,KALORIFER MUSLUK DK 2,28
    TEL,MOTOR KAPUT DKS 0,81
    TERMOSTAT DK 18,48
    TESISAT,BUJI DKS/TPSXU 12,70
    TRAVERS,5.KAPI UST K 14,66
    TRAVERS,SAFT DKS 1,10
    TRAVERS,SAFT KUCUK DKS 8,05
    TRAVERS,TAVAN,ARKA K 26,83
    VAKUM,KOMPLE(ELK.DIST.) DKS 5,77
    VAKUM,KOMPLE(ELK.DIST.) DKS 5,68
    VALF,GENLESME DK 7,03
    VIRAJ DEMIRI,ARKA(YAN)(132) DS 19,96
    YAKIT POMPASI EDKS 19,86
    YATAK,EKSANTR GER. DKS/TPSXU/P 4,24
    YATAK,YARDIMCI MIL PA/DKS 7,24
    YAY,DEBRIYAJ PEDAL EDKS 2,64
    YAY,KAPI TAHDIT DKS 2,65
    YAY,ORTA EGZOZ,ON DKS/TPSX 0,95
    YAZI,DOGAN S D 2,01
    YUKSUK,ARKA AKS EDKS 3,63
    YUVA,SIS FARI DK 2,69
    YUVA,VITES KOLU ALT DKS 0,53

KUTU,SIGORTA E 3,63

Hocam ürünün fotosunu koyabilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: starfacia

Hocam diğer aynaya göre görüş açısı falan nasıl,bi de içerden ayarlanması kolay mı,ben sıfır aldığım halde halatı gene de güzel değildi eski tip aynanın
  • DOĞANIN ÖN ÇİZGİLİ PANJURU LAZIM BANA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VVARMI YA ACİL GEREK BANA KAZA YAPTIM ARKADAŞIMIN ARABASI İLE AYNISINDAN İSTİYOR ADANA SERVİSİNE DE O PANJURDAN GELMEMİŞ BULAMADIM ADANADA ÇIKMA VEYA SIFIR BULABİLİRMİSİNİZ BANA

• 
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.