Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.069
Cevap
49
Favori
4.169.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11851186118711881189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levrex

Kartal Komple boya kaç tl tutar izmirde?

antalyada çürüklere saç kaynatarak kaportadaki yamukluk çukurluk vs leri düzelterek komple 1. sınıf boya 1000 tl istediler şahin için.çürüklere macun çekerse 700 olur dedi

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

Yazın piyasanın hareketli olduğu zaman araba talebi de artıyo.Paran olduktan sonra 2.elde de güzel arabalar var.Şu şahinde de en çok bi klima olmasını isterdim yazın sıcaklarda hiç çekilmiyor.

mirafiorilerdeki klimalar tofaşa uyuyor. yaptıran vardı gayette güzel görünüyordu. geçen merak salayım dedim herşey dahil 800e çıkıyormuş.

Görüntü benim için önemli değil performansı ama kara düzen motorda da motoru acayip hantallaştırır hem de araçlarımızda yalıtım denen bişey yok.

zaten yalıtım olsa bizim arabalarda yine biraz daha iyi olurdu içindeki serinlik.5 dk güneşte dursun alev alıyo içi arabanın.klimalar bizim arabalarda hem motoru bitirir hemde performansı iyi olmaz arkadaşında dediği gibi yalıtım durumundan dolayı.yazın kalorifer soğuktayken alttan ayağa sıcak üflemese ben gene razıyımda o da olmuyo işte

• S.A. merhaba tofaş severler... Bende bir tofaş sever olarak size bir soru sormak istiyorum.99 Model 1.6ie doğan ,şehiriçi ve şehir dışı yakıtı ortalama ne kadar olur?50km, 25 km si yokuşlu ama genelde bir sabit vitesle gidebildiğim bir yolu kullanıyorum...

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

antalyada çürüklere saç kaynatarak kaportadaki yamukluk çukurluk vs leri düzelterek komple 1. sınıf boya 1000 tl istediler şahin için.çürüklere macun çekerse 700 olur dedi

peki benim tanıdığım var demir doğramacı. Aracın zımparasını çürük tamirini kendimiz yapsak. Kompresörlü boya tabancasıda var. metalik kahveye boyamak istiyorum aracı. Sadece boya masrafı ne tutar?

Orijinalden alıntı: bordo_mavi

S.A. merhaba tofaş severler... Bende bir tofaş sever olarak size bir soru sormak istiyorum.99 Model 1.6ie doğan ,şehiriçi ve şehir dışı yakıtı ortalama ne kadar olur?50km, 25 km si yokuşlu ama genelde bir sabit vitesle gidebildiğim bir yolu kullanıyorum...

bende 92 düz şahin var 50 km ye ortalama şehir içi 15-20 arası yakar max.şehir içi şehir dışı 15i geçmez gibi ama i.e kullanan bir arkadaşım düzlere göre i.e lerin daha fazla yakıtğını söylüyordu ama en fazla yaksa yaksa 20 bilemedin abartı olarak 25 yakar bence

quote:

quote:

peki benim tanıdığım var demir doğramacı. Aracın zımparasını çürük tamirini kendimiz yapsak. Kompresörlü boya tabancasıda var. metalik kahveye boyamak istiyorum aracı. Sadece boya masrafı ne tutar?

valla onu bilemem ama boya işinde önce güvenilir adam bulmak önemli.düzgün boya yapan adam yok piyasada.ucuz diye gidip dandirik bilmediğin bi yere yaptırma hem parana yazık olur hem kaportana.önce güvenilir bi boyacı bul ona göre pazarlık yap derim ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla onu bilemem ama boya işinde önce güvenilir adam bulmak önemli.düzgün boya yapan adam yok piyasada.ucuz diye gidip dandirik bilmediğin bi yere yaptırma hem parana yazık olur hem kaportana.önce güvenilir bi boyacı bul ona göre pazarlık yap derim ben

Daha önce filit pompası ile Murat 124 boyamıştı dediğim kişi. Şuan elimizde fabrika tipi kompresörlü boya makinası var. Onla boyayacak. Cevaplar için teşekkürler...

• bildikse iyi düzgün boyacı bulmak zor dediğim gibi.bir fiyat al bakalım ne dicek usta

bildikse iyi düzgün boyacı bulmak zor dediğim gibi.bir fiyat al bakalım ne dicek usta

dediğim kişi babam ya kusura bakma baştan söylemeliydim :) sadece boya ve macun dışarıdan alınacak işte işçilik bize ait :)

quote:

bildikse iyi düzgün boyacı bulmak zor dediğim gibi.bir fiyat al bakalım ne dicek usta

dediğim kişi babam ya kusura bakma baştan söylemeliydim :) sadece boya ve macun dışarıdan alınacak işte işçilik bize ait :)

ee daha ne o zaman daha ne düşünüyon ddirek yapın elinizden geliyo madem ne güzel

Bende 95 şahin var.
    Güzel güzel yolumda gidiyorum mesela, arabayı boşa atayım veya debriyaja basılı tutayım hemen stop ediyor. Benzinde çok az yapıyor bunu. Gazda ise sürekli yapıyor. Hatta bir ara çalıştırır çalıştırmaz devamlı stop ettiği bile oluyor.

Geçenlerde yeni kışlık fan müşiri taktırdım sanırım ondan sonra oldu. Bir de manifolt conta değiştirdik. Hava filtresini değiştirdik. Araba çok güzel oldu derken sık sık bunu yapmaya başladı. Sorun nedir? Debriyaj balatası falan mı? Çünkü boştayken ses yapıyor, debriyaja basınca ses kesiliyor. Debriyaj balatamda sorun var.

Ya da gaz beyninden olabilir mi? Eski demişti gazcı. Değişmesi lazım demişti.
    Daha önce 4-5 alışerişim oldu ama onlar nasıl referans eklenir vs. bilmem, forum işlerinden de pek anlamam. O nedenle eski mesajlarımdan falan bulabilirsiniz sanıyorum alışverişlerimi. Laptop sattım 2 tane, ipad aldım, telefon takas ettim vs. Hiçbirinde de sorun yaşamadık.
  • Hava filtresi değiştiği zaman gaz ayarı yapıldı mı?Filtreyi değiştirince ayar bozulur.Eğer manifold contası değiştirirken yapıştırıcı sıvıyı fazla kullandıysa usta devirdaim deliklerini tıkamıştır.Bu da beyini ısıtmaz hem çok yakar hem de stop etme sorunu yaşar.Motor ısındıktan sonra beyni elle eğer ılık ya da soğuksa delikler tıkanmıştır.
    lpg de nekadar yakar ?
    parça sorunu varmı?
    alırken nerelere baktırmalıyım yada bakmalıyım?
    bu arada bu 2. aracım olacak bundan önce 1990 model serçem vardı benzinli felaket yakıyodu dayanamadım sattım cevap verirseniz çok memnun olurum teşekkürler

Orijinalden alıntı: taygun19

merhabalar ben doğan 1.6 eski kasa hakkında bilgi edinmek istiyorum kullanan var ise aranızda maksimum 5.000 tl bütcem var eski kasa istiyorum hoşuma gittiği için merak etiğim
    kaç kilometrede olmalı en fazla?
    motoru rektefiye olmuş olanımı tercih etmeliyim ?
    lpg de nekadar yakar ?
    parça sorunu varmı?
    alırken nerelere baktırmalıyım yada bakmalıyım?
    bu arada bu 2. aracım olacak bundan önce 1990 model serçem vardı benzinli felaket yakıyodu dayanamadım sattım cevap verirseniz çok memnun olurum teşekkürler

murat 131 alırsan parça sıkıntısı olmaz.5 e güzel bir araç bulabilirsin.km den ziyade kullandım önemli.rektefiye olması bence daha iyi olur ama tabi sağlam bir ustadan çıktıysa.bende 92 şahin var yeni kasa şehir içi 30-32 arası yakıyor lpg de.moturu iyi olsun kasa sağlam olsun bunlar en önemlileri

• çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için

Orijinalden alıntı: xxxfenerlixxx

Arkadaşlar şu konuya bir el atın..DOĞAN S JANT KAPAĞI TAVSİYESİ

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs590.snc3/31105_1447884760886_1346203642_1206745_3018717_n.jpg

Temsili olarak resim veriyorum.Bu tarzda alttaki kara jantı belli etmeyip yakışıklı duran bi kapak düşünebilirsin,göbekte reno amblemi olmasa ben bile düşünebilirim böyle bişey

• Mobilden girdiğim için resme bakamıyorum ama megane 1 jant kapağını tavsiye ederim 6 kol 14 inc jantı komple kapatıyo.Güzel görüntüsü var.

JANT KAPAĞI 2

JANT KAPAĞI 3

JANT KAPAĞI 4
    Üstad yukardaki linkteki kapaklara bakın sizce hangisi daha güzel durur araçta..

• 
Sayfa: önceki 11851186118711881189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.