< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH Tenisçiler Klubü - Toplanıyoruz (72. sayfa)
-
-
Kagıthanede oynayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya'da oynayan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya dayim ve yeni başladım. Bir an önce tekrar oynayabilmek istiyorum :)
9 yıl, Aydın - Kuşadası
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
istanbul merkez semtlerde oynancak nereler var listeleyen var mı arkadaşlar -
istanbul 4.leventteyim, tenis oynamak isteyen arkadaslar yazabilir bildigim ucretsiz kortlar da var.
Beylikdüzü'nde pratik yapmak isteyen var ise ulaşabilir. Seviye başlangıç.. -
ben oynuyorum 4.levent tarafinda istersen oynayabiliriz
Bildiğin kortlar nerede?kağıthanede ücretsiz kort varquote:
Orijinalden alıntı: afklm
ben oynuyorum 4.levent tarafinda istersen oynayabiliriz
4.levent sporcular parkinda da ucretsiz kort var oynayabiliriz istersen, veya kagithane de olur zaten orda yasiyorum. ozelden yazabilirsin -
kasim ayinda ve sonrasinda oynamak icin tenis partneri ariyorum,
konum istanbul avrupa yakasi.
seviye orta.
(ekim ayi antalyadayim, partner bulursam burda da oynamak isterim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toruk_makto -- 6 Ekim 2020; 0:52:17 > -
Çatalca uzak demezseniz oynarız. Başlangıç seviyesi.
-
Tenisin, Türkiye'de büyük bir kitleye hitap ettiğini ve bağımsız bir forumu hakettiğini düşünerek TenisForum.com'u açtık. Tüm tenis severleri bekleriz :)
-
tenis oynarken kullanabileceğimiz akıllı saat tecrübesi olan var mı. Ben amazfit stratos kullanıyordum 3 yıldır gayet iyiydi. Arızalandı yeni arayış içerisindeyim. Ayrıca antalya kaş kalkan da oynuyorum tatil için gelen olursa oynayabiliriz. Orta seviye oyuncu sayılırım.
-
15 yaşindayim 50 kiloyum boyum 1.73. Tenise 2 hafta sonra başlayacağım şuan raket arıyorum hem başlangıç için iyi hemde profesyonel bir raket ariyorum önerirseniz sevinirim.
Merhaba,
Tenis oynamak için rakip/partner arayanlar telegramda "tenisistanbul" grubunu aratarak katılabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ace racquet -- 16 Nisan 2022; 0:16:33 >
tenis partner facebook sayfası var oradan da faydalanabilirsiniz.
babolat pure drive veya aero drive raket bakıyorum. Az kullanılmış veya sıfır satan varsa değerlendirmek isterim.
-
Arkadaşlar Decathlon kordaj çekiminde iyi midir? Her telin tansiyonunu iyi ayarlayabiliyorlar mı? Kullananlar yorumlarsa sevinirim. Veya İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz başka yerler varsa da olur.
-
Yeni başlamayı planlıyorum hocam istanbuldayım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X