Beyler bakıyorumda herkes DH serverlarından team çıkarmaya çalışıyor bana gelen haberlere göre server açanlar oyuncuları kendi serverlarına çekiyorlarmış.. Bu yüzden lütfen serverlarda "maça gelecek kişi varmı" ve "Clan kurdum gelmek isteyen gelsin" gibi lafları kullanmayalım. Kullananlar serverdan atılacaklardır.. Bırakında Serveriniz zamanla dolsun , takımınız yoksada kıyıdan köşeden adam ile maçlara girmeyiniz...
Teşekkürler..
DH Serveri şu an rayına oturmuş durumda,bu kalabalıktan pay çıkarmaya çalışanlar elbette ki olacak.
Çoluğu cocuğu admin yapan ne olduğu belirsiz serverlar sırtını DH serverine veya bu server oyuncularına dayamasa iyi olur.Ben zaten bu tip reklamcılara izin vermiyorum,DH üyesi ve oyuncu arkadaşlar bu konuda o kişilere fazla yüz vermezse iyi olur.
Eğer serverla ilgili bir probleminiz varsa gelin bize ulaşın,ama DH Serverlerinin kıymetini bilin,karalanmasına izin vermeyin.
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
DH Serveri şu an rayına oturmuş durumda,bu kalabalıktan pay çıkarmaya çalışanlar elbette ki olacak.
Çoluğu cocuğu admin yapan ne olduğu belirsiz serverlar sırtını DH serverine veya bu server oyuncularına dayamasa iyi olur.Ben zaten bu tip reklamcılara izin vermiyorum,DH üyesi ve oyuncu arkadaşlar bu konuda o kişilere fazla yüz vermezse iyi olur.
Eğer serverla ilgili bir probleminiz varsa gelin bize ulaşın,ama DH Serverlerinin kıymetini bilin,karalanmasına izin vermeyin.
Ah işte siz izin vermiyorsunuzda siz yokken neler oluyor
Adam DH serverından 1 fazla ip numarasını alıyor.Nickine koyuyor ama admin yok
Nicke ıp yazan var , maç yapıcak team aranıyor yazan var , clan arayan var , clana adam arayan var ,
Ben valla ne maça giriyorum nede clana dh serverına öyle eğlence amaçlı takılıyorum
Ben Msn iletişimi aracılığıyla reklam yapıyorum Dh'deki arkadaşlarıma . Fakat kesinlikle DH serverinden adam çevirmek gibi bir amacım olmadı bunu bilesiniz Görkem
Yok hacu ben genel söyledim
Bugünde reklam yapanlar vardı hatta hergün yapan oluyor
Eyvallah sağolasın da uyarı için , insan kendine söylenmiş gibi alıyor bi manada Ben sadece msn'de ve forumda reklam yaparım , serverlarda kesinlikle yapmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: KöfteSuyu
Beyler bakıyorumda herkes DH serverlarından team çıkarmaya çalışıyor bana gelen haberlere göre server açanlar oyuncuları kendi serverlarına çekiyorlarmış.. Bu yüzden lütfen serverlarda "maça gelecek kişi varmı" ve "Clan kurdum gelmek isteyen gelsin" gibi lafları kullanmayalım. Kullananlar serverdan atılacaklardır.. Bırakında Serveriniz zamanla dolsun , takımınız yoksada kıyıdan köşeden adam ile maçlara girmeyiniz...
Teşekkürler..
uyarı için saol dostum
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
Nicke ıp yazan var , maç yapıcak team aranıyor yazan var , clan arayan var , clana adam arayan var ,
Ben valla ne maça giriyorum nede clana dh serverına öyle eğlence amaçlı takılıyorum
Bende arada uğruyorum @KöfteSuyu ; Acaba nicke ip yazmayı önleyen bir eklenti olabilirmi? say'dan yazılmayan ipleri nicke yazılıyor bunu önleyebilirmiyiz?
@DiabloXT +1
Küfür de oluyor serverda bunun önüne geçmemiz lazım..
Küfür artık pek olmuyor ama biz yokken adam ne yapıp ne edip ediyor bu her serverda var engellenemiyor yoksa say kapamak gerek
Arkadaşım küfür var diyosun adamlar say kapatsa dahamı iyi olcak ? görmek istemeyen olursa hud_saytext_time 0 yazsın Sırf bikaç salak yüzünden say kapatılırmı ?
çözümü buldum dostlar kufur edenee say ban atıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme