Şimdi Ara

DH PRO LIG V1 || Dirt Rally Ligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar halihazırda devam eden bir Dirt Rally ligi mevcut orada derecelerini yapıp sonraki etabı bekleyen arkadaşlar bu lige de katılabilir.

Adını "Pro Lig" olarak koymamın sebebi yalnızca "Long" etaplardan oluşturmuş olmam yani biraz daha zorlayacak bizi.

DH PRO LIG V1

Aşağıdaki linkten kayıt yapabilirsiniz daha sonra oyundaki "Leagues" bölümünde karşınıza çıkacaktır.

https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/38430/dh-pro-lig-v1

EVENT 2

→4 Adet Long Stage'den oluşmaktadır.
    →14 Nisan 21:00 - 16 Nisan 21:00
    →Ülke: Finlandiya-Monaco
    →Araç sınıfı: 2000s

Araç Sınıfı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 15 Nisan 2016; 0:03:24 >

• 4'er stageden oluşan 3 eventli birinci sezonu oluşturdum tüm etaplar Long parkurlardan oluşuyor ilk event sadece Almanya diğer 2 eventte 2şer ülke var.
  • katıldım dostum başlıyorum nahtan drake ben
  • bi tur bitirdim 2. turda tamir etme vermeyince gümledim :D
  • Evet kendim bitirdim ilk eventi 27dk da ben bitirdim çok iyi süren birisi 25dakika ve altını rahat görür her 4 stagede de checkpoint var yani 25dk kesintisiz oynamak zorunda değilsiniz.

Tahmin ettiğim kadar uzun değilmiş long etaplar çok tadında tasarlamışlar.
  • Şu an bi sıkıntı var sanırım link beni herseferinde dirt rally satış sayfasına yolluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fierro35

Şu an bi sıkıntı var sanırım link beni herseferinde dirt rally satış sayfasına yolluyor.

Evet aynı durum bende de var lig bölümüne bakım yapıyor olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dirtrally.com şu anda bakımda Lig oluşturanlar için yeni birkaç özellik ekleyip bugları gideriyorlarmış açıldığında tekrar lig sayfası aktif olacak.
  • ok teşekkürler
  • Katıldım. Yarım saate kadar oynamaya başlıyorum.
  • Birinci event için son 50 dakika kalmış 2.eventte katılımı arttırabiliriz umarım.
  • Bu bitince başka ülke ve 4 çer 90 lar iyi olur.
  • Fillandiya ve monaco etapını kaçırdım galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 18 Nisan 2016; 13:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fierro35

Fillandiya ve monaco etapını kaçırdım galiba :)

Bu biraz deneme usulü oldu kendimde kaçırdım 2.eventi şu anda Yunanistan,İsveç 3.event devam ediyor 6 saati kaldı.

Bir sonrakinde süreyi uzatacağım biraz daha.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Yalnız sweden daki son pistte gözlerim acıdı artık beyaza bakmaktan zaten heryer beyaz bide üstüne sis üstüne üstük uzun parkur gözlerim oyundan sonra bi müddet heryeri bembeyaz gördü :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.