Şimdi Ara

FİFA 12 Ultimate Team Ramazan Cup

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar hoşgeldiniz ,herkeze hayırlı ramazanlar bu zamana kadar hep keyifli ve çekişmeli turnuvalarda birlikte olduk hep beraber , gerek oyun içindeki online turnuvaların yetersizliği gerekse oyunun olmazsa olmazlarından olan ( kontrat , moral , fitness vs. ) kartlara ihtiyaç duymadan oynayabileceğimiz geleneksel hale gelen bir turnuva ile yine karşınızdayım. Bu turnuvanın diğerlerinden farkı bildiğiniz gibi ramazan ayı içinde bulunduğumuz için bu turnuvaya ramazan cup adını verdim ve şampiyonlar ligi formatına uygun olarak yapılmasıdır.

Katılmak isteyen arkadaslar bana bilgi verebilir .Herkese başarılar dilerim

RAMAZAN CUP puan durumu ve fikstur

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ahz6qfPJdlnddHJHNndmVXI4Ti1GdlNXOVYyMlphOHc

2.TUR KURA ÇEKİMİ

Arkadaşlar 2.tur kura çekimini titizlikle şike düşüncesi ve adalet olması için videoya çektim.

Buyrun buradan izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=2nfLbXNOqUQ

SÜPER FİNAL RÖPORTAJLARI

Turnuva Kurallari;

1 - Turnuva katılımcı sayısı 12 kişidir Ve katılımcılar tamamlandıktan sonra satışa konulacak kartları satın aldıktan sonra girişleri onaylanacaktır.
    2 - Turnuva giriş ücreti 15000 coinstir ve turnuva şampiyonunun ödülü 100000 2. 50000 3. 25000 coinstir. speical olarak 4.ye LUKA MODRİC hediye edilecektir.
    3 - Turnuvada 2 ayri grupla baslanacak. Bu gruplarda herkes diger 5 kisiyle 2 ser mac yapacak.Grup maclari sonunda her grubun ilk 4 takimi bir ust tura hak kazanacak ve playoff sistemine donulecek.Yani gruptan cikan takim ceyrek finale adini yazdiracak.Grup puanlarinda esitlik olursa esitlik olan takimlar 1 mac daha oynayacaklar. Ceyrek Final cift macli eleme sistemiyle yani 2 ser mac oynanacak biri kendi evinizde biri rakibin evinde. Yari final diye bir şey yok direk olarak değişik sistemle Türkiye spor toto süper ligde tanık olduğumuz ''Süper Final'' olarak oynanacaktır.
    Süper finale kalan 4 takım birbiriyle 2şer maç yapacak,Maçlar tamamlandığında Sıralamaya göre ödüller dağıtılacaktır. Süper finaldeki puan eşitliğinde iki takım arasında tek maç daha yapılacaktır.

4 - Oyuncu özelliklerini artıran kartlar kullananlar diskalifiye edilecektir.
    5 - Bir taraf oyundan koptuğunda, maç kalan dakika kadar ve aynı skor üzerinden tekrar oynanacaktır.(örn:60. dakikada koparsa 30 dakika oynanacaktır.) Fakat iki taraf karşılıklı olarak anlaşırsa tek devre veya maç yeniden oynanabilir.
    6 - Kuralar cEkildikten sonra grup macları sırasız halde kim kiminle denk gelirse maç yapabilir
    7 - Kuralar burdan cekilecek :http://classtools.net/education-games-php/fruit_machine/
    8. Centilmenlik dışı hareketler , sinir bozucu gol sevinçleri , guest ( iki kişi ile oynama ) oyuncu özelliklerini artıran training kartlar kullananlara kesinlikle müsamaa tanınmayacak ve durumlardan herhangi birinin söz konusu olması hükmen mağlubiyet, ikinci tekrar ise diskalifikasyon ile cezalandırılacaktır.

Ramazan Cupa Katılan Gamertaglar

1-Huseyin Karadag

2-KindyTech

3-Alperr Karadag

4-HarunARDArslan

5-Woltran07

6-sabriaga

7-ll TORRES 9 ll

8- ozguraga

9-WirierJerk

10-SylvanTangent

11-korkuadam

12-ergulerhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmountain -- 11 Ağustos 2012; 3:19:25 >

• Hüseyin abi Ramazın-ı Şerifiniz hayır olsun :D Bu anlamlı kupada bende olmak isterim.. :) Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
  • kardeşim seni aramızda görmek bize gurur verir. şimdiden turnuvanın ne kadar çekişmeli gececeği belli
  • Hocam herhangi bir yıldız kuralı var mı?(Herkes 5 yıldızdır heralde)
  • istediğin kadro ile katılabilirsin yıldız kuralı yok :)
  • Ben de azicik coins kazanayim gelirim buyuk ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin bende katılmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katılırdım ama ultimate team :/
  • ne zaman başlar hocam
  • takimlar tamamlaninca hemen kura cekecegm hocam daha sonra gruplar ve fikstur bellı olduktan sonra hemen basliyoruz maclara bende sabirsizlaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ona göre harcama yapacağımda ondan sordum tam 15k var bende ona göre bi adam alıcam 2 3 günü bulur dersen alıyım adam?
  • Bu portları açın arkadaşlar.
    * UDP: 3074; 3658; 3659; 6000
    * TCP: 80; 443; 10000-10099; 42127

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 24 Temmuz 2012; 23:54:57 >
  • s.a yer varsa beni ekleyebilir misiniz ?
    gt : ergulerhan

• quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

s.a yer varsa beni ekleyebilir misiniz ?

ekledim dostum basarilar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmountain

quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

s.a yer varsa beni ekleyebilir misiniz ?

ekledim dostum basarilar dilerim

Teşekkürler.

• Bir dakika dostum beni niye yazdin?
    Benim hic coinsim yok fazla maca girmedim.Ben olunca yazdiririm dedim yukarida zaten:)

• SATILIK FİFA 12 UT COİNS (GEL ABİ GEL , KAPATIYORUZ , PATRON DELİRDİ , PATRON SIYIRDI FELAN BUNLAR PAZAR AĞZI YENİ SLOGANIMIZ AŞAĞIDADIR :))

100.000 COİNS - 30 TL

SUDAN UCUZ FAKAT İNGİLTERE PAHALI :)

ABİ AYNI MALI BENDE KULLANIYORUM ; ABİ BUNUN BANA GELİŞİ 30 LİRA GELİŞ FİYATINA VERİYORUM GİBİ KONUŞMALAR YAPAN
    DOLANDIRICILARA SAKIN İNANMAYIN FİRMA SAHİBİ WOLTRAN07 DİR.TAKLİTLERİMİZDEN SAVUNUN ULEYNNN :)

ÜRÜNÜMÜZ KESİNLİKLE KULLANILMAMIŞTIR.PAKETİ AÇILMAMIŞTIR.SON KULLANMA TARİHİ GEÇEN ÜRÜNLERİMİZİ
    GETİRİN PARASINI İADE EDERİZ . 3 KURUŞ İÇİN HATIR GÖNÜL KIRANLARDAN DEĞİLİZ BİZ . KAPAK SATIŞLARIMIZ DA BAŞLAMIŞTIR .

İRTİBAT :0546 692 89 94 OLMADI 0554 527 77 19 LÜTFEN İŞLETMEYİN YA DA EROTİK TEKLİFLERDE BULUNMAYIN :))
  • beyler tanıdıklara listedekilere söyleyelimde bulalım 4 kişi bir an önce başlasa iyi olur turnuva...
  • beyler baya ilgiliyimde turnuvaya hayırlısı olsun.. çok az kişiyi tanıyorum. birbirimizi tanımak amaçlı herkes takımının karakteristiğini ve yaklaşık bütçesini yazarsa bi nebzede olsa tanımış oluruz birbirimizi... mesela benimki fransa 40k gibi
  • Arkadaşlar yoğun istek üzerine turnuvamız 12 kişi olarak başlıyor.
    12 kişi olduğu için 6 takımlı 2 grup yapıyoruz rövanşlı olarak toplam 10 mac yapmış olacağız
    gruplardan ilk 4 takım çıkacak
    toplam 8 takım çeyrek final oynayacak
    Yani gruptan cikan takim ceyrek finale adini yazdiracak.Grup puanlarinda esitlik olursa esitlik olan takimlar 1 mac daha oynayacaklar. Ceyrek Final cift macli eleme sistemiyle yani 2 ser mac oynanacak biri kendi evinizde biri rakibin evinde. Yari final diye bir şey yok direk olarak değişik sistemle Türkiye spor toto süper ligde tanık olduğumuz ''Süper Final'' olarak oynanacaktır.
    Süper finale kalan 4 takım birbiriyle 2şer maç yapacak,Maçlar tamamlandığında Sıralamaya göre ödüller dağıtılacaktır. Süper finaldeki puan eşitliğinde iki takım arasında tek maç daha yapılacaktır.

Ödüllerdeki değişiklik

1. 100,000
    2. 50,000
    3. 25.000
    4. LUKA MODRİC hediye edilecek

Vursun davullar çalsın zurnalar ramazan cup başlıyor fikstürümüz noter huzurunda çekilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmountain -- 26 Temmuz 2012; 16:14:53 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.