Şimdi Ara

DH PREMIUM MAASLARI YATTI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
5
Favori
34.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.300 doların 200 dolarını F klavye kullandığım için kesmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi 11 yıllık üyeyim ON BİR YIL!! 132 TL nedir hakaret mi ediyorsunuz? Nasıl iptal ediyoruz hemen etmek istiyorum.

Zaten premium olmayan sıradan üyelerin bölümüne açmışsınız hepsi gördü bi manası kalmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuda da görüldüğü gibi bizim millet

bir şeyin B.kunu çıkarmada üstüne yok.

• DH ye 2 aydır üyeyim ve premium üye de değilim ama hesaplarımı kontrol ettim 1500 eur da bana yatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewizsthank1

Bende sabah gelen e-postayla şaşırdım :)

"Sayın lewizsthank1,

Kullanmış olduğunuz Donanımhaber.com premium üyeliği sayesinde bu ay net kazancınız 767,04 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Kazancınız 48 saat içerisinde belirttiğiniz hesap bilgilerine yatacaktır. "

Bazılarına 300 küsür yatarken bana 767 TL yattı.Bu fiyatlandırma neye göre belirleniyor acaba merak ettim :)

Kaç yıllık üye olduğuna, forumda ne kadar aktif olduğuna, ban ve blok yememene ve kışkırtıcı mesaj atmamana bağlı. Ben bir kere 7 gün çizilmiştim o ay 1230 tl yatmıştı. Dün 2800 tl yattı. Pek mesaj atmıyorum,2006 üyesiyim. Daha çok mesaj atarsam daha çok kazanırım ama uğraşmak istemiyorum. 2800 yetiyor
  • 9 yıl 8 aydır yatan en az maaş yattı, birde ülkede kriz yok diyorlar. Bordro istedim hangi kalemde kesinti yapıldı çok merak ediyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet bu kafaları yaşamak için milyon liralar harcıyor, adamların doğal kafası bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Millet bu kafaları yaşamak için milyon liralar harcıyor, adamların doğal kafası bu

Hahahahaha

• Ağam bizimle dalga geçirrr

• Bana da bu şekilde bir ödeme yaptılar ama nerde geçiyor bu para ?
  • 2008 üyesiyim , yatan paralara hiç dokunmadım. Kelepir arsa bakıyorum.
  • bana son 3 aydır bi ödeme yok normalde öldürmeyecek kadar bişeyler yatardı . İcraya vericem Gün'ü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 24 Mart 2017; 10:15:14 >
  • Bugün de başkaları yerine para kazandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 24 Mart 2017; 10:18:37 >
  • Ekşi sözlükten görüp olayı dh ye taşıyanlar var. Yok öyle birşey arkadaşlar inanmayın.

• üye olurken sekmeden seçmiştim premium olarak ödemeyide yapmıştım ama bakıyorum ki henüz birşey gelmemiş

post sayısını arttırmam gerek heralde
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    Yok ya oylesine ;p

• Zamanında bende inanmamistim. Taki abime yatan 992 lira parayı görene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

abi ne diyor bunlar yahu

• Ben bordroya baktığımda "hesaplanan BES primi" diye bir şey görüyorum. 87 lira bes'ten kesinti yapmışlar, iyi de ben BES istemedim ki.
  • Eskiden çok daha iyiydi, 15 yıllık DH üyeliğinin 10 yılı premium üyelik ama olan bu...
    Yine de buna da şükür..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.