Şimdi Ara

DH PİCCOZ CLUB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
1
Favori
35.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Çok yakında yedek parçalar geliyor..
    onlarıda burada satışa sunacağım...
  • yakında bende alıcam..ne gibi bişiyler yapabiliriz ki?
    zaten çok hafif?
  • benimki kendi yerinde deli gibi dönüyor. acaba kuyruk pervanesimi sorunlu. dönmesinin ana sebebi zıt yöne gerekli hava akımını sağlayamamak olsa gerek.birde bu motorlar gg de 14 ytlt bence fazla pahalı.acaba cep telefonu titreşim motoru uydurabilirmiyiz.
  • arkadaslar bende alıcam ama kıbrıta öğrenciyim ben burada yok bildiim kadarıyla RC arac kulllanıorm ben ama picco yuda ewde yada herhangi biyerden stress atmak için almak istiorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim nereden alabilirm gbi mesela
  • arkadaşlar bu denge sorununu çözemedim kendi etrafında saat yönünün tersi deli gibi dönüyor havada 3-5 saniye kalıp düşüyor.bunu nasıl halledeceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxm

arkadaşlar bu denge sorununu çözemedim kendi etrafında saat yönünün tersi deli gibi dönüyor havada 3-5 saniye kalıp düşüyor.bunu nasıl halledeceğiz.

Trim ayarını yapmıyorsun herhalde..

St Trim yazan düğmeleri kullanacaksın..

Kalktıktan sonra saat yönünün tersine döndüğü için düzelene kadar R tuşuna bas çek bas çek.. Düzelmesi lazım.. Düzeldikten sonra yön koluyla uçuşa devam.. İleri gitmesini istiyorsan buruna ağırlık eklemesi yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budden -- 28 Haziran 2007; 20:20:20 >

• arkadaşım söylediğin gibi r tuşuna arka arkaya bastım hiçbir değişiklik olmadı acaba kumanda bozuk olabilirmi? arka pervanede hiçbir sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxm

arkadaşım söylediğin gibi r tuşuna arka arkaya bastım hiçbir değişiklik olmadı acaba kumanda bozuk olabilirmi? arka pervanede hiçbir sorun yok.

Ne marka aldın? Orjinali silverlit.. Taklit markalarda sorun çıkabiliyormuş.. Belki kalıtsal bir bozukluktur
  • silverlit değil taklitlerinden biri ama hangisi bilmiyorum.
  • O zaman aldığın yere götür bi baksınlar..
  • arkadaşlar selamlar. benim bir arkadaşım bu ürününün bir benzerini çin'den getiriyor. markasını falan unuttum ama kendim de kullandım. hem çok daha ucuz hem aynıydı. bir tane bende sipariş verdim dün. bugün elime geçecek. videosunu çekip paylaşıma atarım arkadaşlar. gerçekten çok kaliteliydi. gerçek picco ya o kadar para vermek istemiyorum. aynı kalitedeki ürüne, daha az para verip almak daha iyi eğer ilgilenen arkadaşar var ise yardımcı olurum maksat fazla para vermemek
  • Arkadaşlar birkaç gün önce bende picco sahibi oldum.Babam pekinden 8-9 tane almış gerçekten çok güzel bir uğraş.
  • Bende istedim GG'den... 44 YTL

Bakıcas artık nası bişey gelecek..
  • bende aldım ancak saat yönünnün tersine dönüyor

ne kadr trim ayarı yapsamda olmuyor. galiba yapımında bi bozukluk var . marka vespid2
  • Kötü taklit ürünlerden sakınınız. Oğluma Sgebo marka olandan aldım gerçekten kaliteli idi. Daha sonra yeğenlerime almak istedim, tüm Ankara'da sgebo bulamadım, daha önce aldığım yerde bile başka marka vardı. Şu anda satılan markalar Pocket ve vespid2, pocket olanından aldım, içinden Sanhuan'a ait kullanma klavuzu çıktı. Sanırım Sanhuan hakkında kötü yorumlar çıkmıya başlayınca pratik Türk zekası devreye girdi ve yeni kutulara koyarak aynı ürünü satmaya başladılar. Benim gördüğüm, bu helikopterler kalite kalite, daha çok kar etmek isteyen uyanık esnaf Çin'den en ucuza bulduğu bir parti ürünü getirip satıyor, daha sonra yeni parti geliyor. Sgebo marka oğluma aldığımın pervanesi ve uzaktan kumandası ile pocket markayı yanyana koyunca fark derhal anlaşılıyor. Uçururken de çok farklı, sgebo'da kontrolle ilgili en ufak bir sorun yaşamazken (trim ayarlarına bile gerek duymadan), pocketlerde kendi ekseni etrafında dönüp duruyor trim ayarları pek bir işe yaramıyor, kumandanın kalitesizliğinden söz etmeye bile gerek yok. Her iki markayı da 55 YTL ye almıştım, demekki aynı paraya iyi kaliteyi almak mümkün araştırmadan almayın. Kaliteli olanda pervane çok fazla iç bükey değil, uzaktan kumandanın ucunda da kırmızı bölüm yok ön kısmı düz, verici led görünmüyor, kumandanın kolları kalın ve kaliteli, diğerinde ise ince kürdan şeklinde kumanda kolları var ve çok çabuk kırılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

bende aldım ancak saat yönünnün tersine dönüyor

ne kadr trim ayarı yapsamda olmuyor. galiba yapımında bi bozukluk var . marka vespid2

gerçekten vespidlerin hepsinde olmasa da genelinde stabil uçma bozukluğu var. ben benim arkadaştan aldım. yaa ismi neydi. unuttum. daha sonra yazarım. acayip bişe. picco tarzı değil, kasası picco ya benzemiyor. minicik bişey. çok kaliteli materyalden üretilmiş. eğer ilgilenen arkadaşlar varsa buraya msn adreslerini yazsınlar. fiyatı da harbiden çok iyi.

not: "bu mesaj ticari amaçlı değildir, benimle alakası yok bu işin. sadece 40-50 Ytl veren ve aradığı sonuca ulaşamayan arkadaşlara tavsiye mahiyetindedir. piyasadaki sahte piccoları alıp bozulan arkadaşlara daha uygun fiyata daha kaliteli ürün alma tavsiyesidir." kolay gelsin arkadaşlar

• Ben toys r us tan 65 milyona aldım bir adet markasını hatırlamıyorum..
    görüş ve tavsiyelerim şöyle..
    benim aldığım modelin içinden ağırlık cıkmadı ve öyle ucurmaya basladım fakat trim ayarı kesınlıkle tutmadı ve stabil bir uçuş saglayamadım..buyüzden trim ayarı tutmayanlara helinin önüne ağırlık koyup öyle trim ayarı yapmalarını tavsiye ederim..(raptiye ataç vb..)
    trim olayı her gaza göre farklılık gösteriyor ve kalkarken de dönerk kalkıyor bence bu normal..kumandaya ve heliye alıştıgınızda bu sorun ortadan kalkıyor..dönerek kalkıyorsunuz ve belli bir gazdan sonra heli havada asılı kalıyor..
    ağırlık burada devreye giriyor önüne koydunuz ağırlığa görede heli ileri doğru hareket ediyor..
    dönüşlerde de şöyle bir problem var, sola dönüş iyi sağa dönüş yavaş ise (yada tersi) helinin burnuna taktığınız ağırlığı, dönüşün kötü olarak yapıldıgı tarafa takın..sağa yavaş dönüyorsa sağa gibi..
    ben bu şekilde bütün sorunlarımı çözdüm..
    birde kumanda radio control olmadı için kumandanızın önündeki infra gözler mutlaka heliye bakıyor şekilde olmalıdır..
    son olarakta heli sıkıştırlmış köpükten oldugu için gayet sağlam hiç bişey olmuyor..

birde bu işe meraklı arkadaşlar için şu link e baklmalarını tavsıye ederim..

http://modelucak.thk.org.tr/satis.php

• Bugün geldi..

Markası Pocket..

Biraz etrafında donme sorunu var ancak Sgebo markayı bilmediğim için yorum yapamıyorum.. Video eklicem birazdan youtube'a.. koyarım buraya..
  • Arkadaşlar ben sadece gaz'a basıyorum.. Alet yine geziyor evde..

Ben yonetmiyorum yani.. Kendi takılıyor kafasına göre.. Ben istiyorum ki ben yonetiyim.. Mesela salondan odama goturmem imkansız havadayken... Oyle kafama gore gezdiremiyorum.. Kendi uçuyor.. sonra çarpıp duruyor..

Yok mu bi çaresi ?
  • aldığım helikopter sürekli kendi ekseninde dönüyordu uçurmak mümkün değildi,arka kuyruk pervanesini çıkardım delik olmayan tarafını delerek motora taktım ve harika uçtu.bu şekilde sorunu olan arkadaşlar bunu deneyebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.