Şimdi Ara

-DH oyluyor- son 11 gün İLÇE bazlı oyunuz kime? (Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

-DH oyluyor- son 11 gün İLÇE bazlı oyunuz kime? (Anket)

(En Son Oy Tarihi: 24.3.2024)
Giriş
  • Malum son 11 gün. Artık son virajlar. Büyükşehirlerde çekişmeler son sürat devam ederken ilçelerde durum ne? DH üyeleri ilçelerinde hangi partiyi desteklemeyi düşünüyor?

Bu anketimiz sadece ilçe bazlı. Lütfen anketimizi doldururken sadece oy vereceğiniz ilçeyi baz alınız.

Büyükşehir için şuradaki ankete katılabilirsiniz : https://forum.donanimhaber.com/dh-oyluyor-son-11-gun-buyuksehir-bazli-oyunuz-kime-anket--158314311

• ilçede partiye bakmıyorum kişi bazlı veriyorum.. AKP yi hiç sevmem ama bulundugum yerde mevcut başkanı samimi ve çalışkan buluyorum bu sebeble AKP adayına vereceğim.. tam terside olabilirdi..

• Genelde toplumda partizanlık sebebiyle ilçede de büyükşehirde de hep aynı partilere veriliyor. Keza forumda açılan anketlerde hep ilçe - bb ayrımı olmadan açılıyordu. Ben bu seçimde bu alanda farklılıklar olacağını, ilçe ve bb lerin birbirinden baya bir farklı olacağını düşünüyorum.

• DH ÖLÜYOR DİYE OKUDUM.

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt

hmmm aktroll seni 

• İdeoloji parti amblemi değil hakedene vericem 3 dil bilen çok iyi eğitimli ünlü avukat bir bayanı gösterdiler yoksa pek oy verceğim ilçede yoktu akp ye, atilla yine aday olsaydı günahımı vermezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mart 2024; 19:59:5 >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

bu bir anket, hakaret yada itham meydanı değil. oy vermek istediğiniz partiyi ,görüşünüzü dile getirebilirsiniz ama başkasına bu şekilde yaklaşmak hoş değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sandığa gitmeyi bile düşünmüyorum ne halleri varsa görsünler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.