Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (978. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.129.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 976977978979980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lukunun şanzımanın yağ kaçırması da ilginç.. ona ne diyecekler bakalım.. yağ basıncı fazla gelince biraz atar diye bir şeyler duymuştum sanki.. ama oradan mı atar bilmiyorum.. tapasında sıkıntı olabilir.
  • şikayet.com a bu pasla ilgili şikayetimizi belitsek, herkes kendi adına yazarsa iyi olur.Sonuç olarak direk ford'a iletiliyor.Cvp gelio, bi cacık çıkmasa bile bari bundan sonraki motorlar başka parça kullanırlar.Bune ya birine met etsek motora baksa direk' paslı motormuydu bahsettiğin" diyecek ve apışıp kalıcaz.

+ Arkadaşalr 2. oluo bu ani durmam gerektiğinde acilen frenlere yükleniyorum abs devreye giriyo ve durunca stop ediyo araç...Bunun çalışma prensibi mi böyle? anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 27 Ocak 2009; 17:06:40 >
  • Aha civic10 Hemen şikayteini belirtmiş, Başka civic10 olma ihtimali yoktur heralde
    Ben kullanıcı adımı unuttum ya..Bende yazıcam
    sikayetvar.com....
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

şikayet.com a bu pasla ilgili şikayetimizi belitsek, herkes kendi adına yazarsa iyi olur.Sonuç olarak direk ford'a iletiliyor.Cvp gelio, bi cacık çıkmasa bile bari bundan sonraki motorlar başka parça kullanırlar.Bune ya birine met etsek motora baksa direk' paslı motormuydu bahsettiğin" diyecek ve apışıp kalıcaz.

+ Arkadaşalr 2. oluo bu ani durmam gerektiğinde acilen frenlere yükleniyorum abs devreye giriyo ve durunca stop ediyo araç...Bunun çalışma prensibi mi böyle? anlamadım

Stop etmemesi lazım, bi sorun olabilir servise gidince anlat durumu. Bu arada bizim araçta sağa çekmeye başlamış. Düz yolda giderkende direksiyonda hafif bi kıpırtı oluyor. Ya teker hava basınçlarında bişey var yada bi rot - balans ayarı istiyor. Yeri gelmişken sorayım. Servisteki bakımlarda standart olarak rot - balans ayarına bakılıyor mu ?

• Saygı değer Kaptanımızın Doğum günün kutlar ,nice sağlıklı ve mutlu yeni yıllara.
  • İyi Akşamlar TeaM.
  • iyi akşamlar team...
    Walla sağa çekme olayı arabayı alıp eve götürürkende vardı, hava yağmurluydu yola verdim.Fakat düz yolda direkyon bırakınca yavaş yavaş sağa şerit değiştiriyo ve hız artınca çekme artıyo, direksiyonu tutmak zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

dragotreis ve tuncay abi sizlerde sagolun hep beraber nice senelere inş

bu arada yine msj mı silinmiş

Malesef @utku41 in msn adresini alıp eklemiş olanlar varsa sorup bizi de haberdar etsin, merak ettik sebebini

Resimler bi sorun çıkabilir die kaldırdım malum resim çekmek yasak..... Şuan bi sorun yok... Hergün okuyorum mesajları...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

/>

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

arkdaşlar galiba lukunkunun aracının fotoları sandınız siz

/>
    />
    />

Islık çalmasını bilsem ben de yapacaktım

Değiştirebilen var mı diye sormuşsun da henüz garantisi dolmadan direksiyonun yıpranacağını hiç sanmıyorum. @Lukunku'nun resimlerini koyduğu gibi durumlar zaten garantiden değişimi gerektirecek düzeyde değil. Ama gerçekten yıpranma varsa kesinlikle değişir.

İyi geceler...

Bu fotoğraflar, benim arabanın değil. Zira o kadar km yapmış arabanın altı da (takdir edersiniz ki) o kadar temiz olmaz...

Fotoğrafları koyduğum saate bakarsanız sabaha karşı idi, evde çalışmaktan gözlerim şişmişti, bu aralar işlerimiz bayağı yoğun, baktım bizim topic "Markalar" bölümünde yavaş yavaş aşağı doğru düşünce, bir hamleyle arşivimdeki fotoğraflardan ikisini koydum... Bütün gün de işyeri dışında bulunduğumdan internete giremedim. Ama iyi niyetleriniz için hepinize teşekkür ederim...

Benimkinin alttan son görüntüsü de, şanzımanın yağ kaçırdığı görüntüdür. yeni araç sahibi arkadaşlar da alttan bir kontrol edip bilgilerini paylaşabilirlerse memnun olurum, acaba benzer problem sizde de var mı?

----------

@utku41; yokluğunuzu ilk farkeden benim... Sizin yüklediğiniz Amerika;'ya gönderilecek fotoğrafları ararken sizin mesajlarınızın yokolması ve hiç bir mesajınıza ulaşamamak dikkatimi çekti, baktım sona doğru bütün mesajlarınız gitmiş, "fabrikadan mı acaba herhangi bir uyarı geldi" diye düşündüm.

Aramızda olduğunuza tekrar sevindik, ancak siz gene de bize msn ve e-mail adreslerinizi verirseniz size hem daha farklı sorular da sorma imkanı buluruz, hem de benzer bir durumda size daha çabuk ulaşırız.

Tekrar iyi forumlar...

• bugün bende baktım arkadaslarr paslanma varr yarın bende arıyorum ford direk hattını arayacağım zaten motor sesi hala dewam ediyoo ya yapacaklar ya değiştirecekler bencee
  • quote:

@Lukunku, sıcak havayı 7-8 km den sonra net bir şekilde hissetmeye başlıyorsun, hatta ben arabanın içini de yerden ısıtmalı sağlıyorum:)

Bu aralar havanın biraz daha ılık olmasından herhalde anlayamadınız. Sye88 ile shelby_88 de benzer problemden şikayetçi.

quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

.........

3.kapıya doğru olan bacağın buz gibi diğerinin sicak olması , babam farketmiş

Her ne olursa olsun, sizin meseleden şikayetçi olmamanız güzel. Belki biz biraz daha hassasız. Ilıman havanın hakim olduğu iklimlerde de zaten fazla hissedilmiyor, izmir'de de mesela benim şikayetim yok. En son yaptığım şehir dışı seyahatim hem soğuk yerlere denk geldi, hem de o aralar hava ciddi soğuktu, herhalde ondan biraz dikkatimi çekti...

• quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

oraları da mı yıkıyorsun yaw?

ilk ve son yıkamanın resmini mi çektin? yoksa o kaldıracı mı aldın arabanın altını yıkamak için?

O fotoğraflar bana ait olmasa da sorduğun soruya istinaden söylüyorum; evet, her zaman olmasa da oraları da yıkıyorum, fırsat bulduğum zamanlarda arabayı eski bir benzin istasyonunun, yağ değişimi için yapılan yükselti yerlerine çıkararak elime aldığım eski bezlerle görebildiğim her kirli yeri temizlemeye çalışıyorum.

E tabi, dışını değil içini temiz tutan kişilere bu durumlar garip gelebilir...

• @utku41 aramıza dönmenize sevindim.Aklıma kötü kötü şeyler geliyordu inşallah işten falan kovmamışlardır gibisinden düşünmüştüm iyiki bişi olmamış tekrar hoşgeldin
  • YAWWW ne alaka anlamıyorum altını yıkamak filan anlayamadım gittim yaww haa muaniyeden gececekseniz bilemem ama abartmanızı pek anlayamadım arkadaslar ha lukunku abinin araba yada değil ne fark eder belki o kişi aracının heryerini yıkıyodur ZEVKLER VE RENKLER tartışılmazzz ARKADAİLAR

BİLGİNİZE UZATMAYALIM

(king_connectci)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_cennect

YAWWW ne alaka anlamıyorum altını yıkamak filan anlayamadım gittim yaww haa muaniyeden gececekseniz bilemem ama abartmanızı pek anlayamadım arkadaslar ha lukunku abinin araba yada değil ne fark eder belki o kişi aracının heryerini yıkıyodur ZEVKLER VE RENKLER tartışılmazzz ARKADAİLAR

BİLGİNİZE UZATMAYALIM

(king_connectci)

Serkan kardeşim, görüşüne saygı duyuyorum.

Bu gibi durumlar izafidir. Sizin düşünceniz de size göre doğrudur...
  • ----------

@utku41; yokluğunuzu ilk farkeden benim... Sizin yüklediğiniz Amerika;'ya gönderilecek fotoğrafları ararken sizin mesajlarınızın yokolması ve hiç bir mesajınıza ulaşamamak dikkatimi çekti, baktım sona doğru bütün mesajlarınız gitmiş, "fabrikadan mı acaba herhangi bir uyarı geldi" diye düşündüm.

Aramızda olduğunuza tekrar sevindik, ancak siz gene de bize msn ve e-mail adreslerinizi verirseniz size hem daha farklı sorular da sorma imkanı buluruz, hem de benzer bir durumda size daha çabuk ulaşırız.

Tekrar iyi forumlar...

İlginize teşekkürler..İyiy geceler herkese
  • @Lukunku

ya şikayet görsemde duymak istemiyorum, arabadan soğumak istemiyorum ama pasa bozuldum
    foto koyamadım sitede sorun war açmıyo, yarın kısmetse
    Başka neye dikkat etmeliyim servise giderken, birde şu motor sesi hakkında ne söyleyebilrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: vedkum

@utku41 aramıza dönmenize sevindim.Aklıma kötü kötü şeyler geliyordu inşallah işten falan kovmamışlardır gibisinden düşünmüştüm iyiki bişi olmamış tekrar hoşgeldin

Şimdilik sorun yok....

NOT: Haftaya yine izine çıkıyoruz.... Bu seferki izin 2 Hafta ....
  • Blog sayfama gelen bir notu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Ses sistemi ile ilgilenen arkadaşlar herhalde ne demek istediğini anlarlar ve denerler. Deneyenler de tecrübelerini bizlerle paylaşırlarsa memnun olurum...

Yazan:MURTAZA | Tarih: Ocak 27, 2009
    Konu: SES SİSTEMİ

SLM İİ AKŞAMLAR ben erzurumdan yazıyorum benim gibi yardımcı oldugunuz herkes adına tşk ederim.. bende 6 ay önce connect glx gri renk sitil paket+soguk iklim paketi aracımı aldım memnunun şimdilik tek sorun hoparlorlerdi onlarıda sagolsun arkadaş sayesinde hallettim.gelelim konuyaarkadaşla biz connectleri aynı gün aldık onun arabasıyla geziyoduk müzik açtıı manyak bii ses allah allah dedim benle aynı aldık biz bu aracı benimkinin ses neden böle güzel çıkmıyoo valla aynalara baktım ses açmıştı bıraz aynalar titriyodu dayanamayıp sordum hepsini anlattı bende sizinle paylaşmak için yazayım dedim belki sizede faydası dokunur. dedim nasıl yaptın çok kolay dedi cd yaparken yapıyorum dedi nasıl dedim dediki nero cd yazım kullanıyomuş arkadaş dedi örnegin bii parça attın cd yaptıgımız yere o parçanın üstüne 1 sefer tıklayıp hemen yan tarafta özellikler var oraya tıklayıp orda filitreler bölümü var ona tıkladıktan sonra orda en altta ekolyzr var ona tıklayıp ordaki ses var onu min'dan biraz fazla yapıcaksın genelde ortada olur sonra yan tarafta 31-62 yazan yerler var onların 4 tanesinide max yapıcaksın sonra alt tarafta uygula var ona tıklıyıcan her parça için bunu yapcan ben yaptım valla müthiş bi ses alıyosun.. innşallah anlatabilmişimdir bi deneyin farkı görün

• abi gösterdigin yerdeki cümleyi iyi oku egzoz ve karasör ssteminde en ufak bir paslan ma dahi yoktur yazıyor yani motorda yok yazmıyor kelime oyunu
    quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Motordaki paslanmayla ilgili, internette araba ilanlarındaki araçların temiz diye gösterilen motorlarında bile pas görebiliyorsunuz. Her ne kadar bizim için asla normal olarak kabul edilmese bile Ford açısından gayet doğal (!) bir durum.

Buyrun bir örnek; hangi siteden alındığı fotoğrafın üzerinde yazıyor.

Size bir belge, hiç bir yerinde en ufak bir paslanma belirtisi dahi yokmuş, hepinizin bildiği Connect'in 100.000 km testinde yazılıyor bunlar...

Buyrun...

Şimdi kim yalan söylüyor, biz mi yoksa Autoshow dergisi mi? Bu kadar insan, fotoğraf, belge yalan da bu mu doğru? Hem öyle arabanın daha yeni alındığı zaman da değil, koskoca 100.000 km testinin sonunda. İşte ben bunun için otomobil dergilerinin test bölümlerinde yazılan her şeye güvenmiyorum. Hep temkinli yaklaşıyorum.

Merak edenler için linki de burada

Her şeyi bir tarafa bırakalım, connectgücü de motorunda herhangi bir pas olmadığını söyledi, acaba ilk çıkan araçların motorlarında yok da son çıkan araçların motorlarında mı var? Eğer öyleyse, yandım gülüm keten helva, hepten yandık demektir. Eller gider Mersin'e, Ford gider tersine...

Her türlü durumda Ford'a

• 
Sayfa: önceki 976977978979980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.