Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (970. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesin haftasonu güzel ve tatlı gecsinn

(king_connectci)
  • vıp dediğin böyle olurr yawwww XDXD

http://www.turkmod.com/modifiyeli-araba/FORD/Connect/41201/

(king_connectci)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_cennect -- 25 Ocak 2009; 15:53:30 >
  • İyi Pazarlar TeaM.
  • Bende bugün bidaha baktım @dehşet seninkiyle aynı yerden paslanmış önceden nasıl göremedim şaşırdım valla.eklem vidaları da paslanmış.

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • ford arabalarının hepsinde var ama motor kısmındaki kapaklardan tüketici pek göremiyoo ondan dolayı connectlerdede o kapak olmadığı için pek önemli değill derlerr bilginizee

(king_connectci)
  • ya bu ne ama ya ford direk hattını aradım yarın arıycaklar dedim motor pas tuttu. yahu resmen dalga geçiyorlar ya 90 model şahin var onda bile pas yok

• arkadaşlar foruma yeni üye oldum.baştan sona önceden okumuştum.eğer kısmetse connect glx almayı düşünüyoruz bu aralar.yalnız bi kaç sorum olacak.2008 model 39.000 de connect glx devir işlemlerine ortalama ne kadar masraf yaparım ve bu aracın vergisi ne kadar olur.aracın fiyatı 23,000 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkudostu12 -- 25 Ocak 2009; 18:20:13 >
  • 1 000 liraya yakın masraf yaparsın. ayrıca motoruna iyice bak pas küf vs. . .. benzeri şeyler var mı vergisi 628 lira
  • arkadaslar kaza ettuk yaaaawww :(

dozer geldi simdi yolda dar idi., neyseh dozeri biraz kenara cekti, bizim onumuzde de 3 araba vardi ve bizim arkamizdada 2 tane daha

neyseh bizim onumuzdekiler gecti sonra tam biz gecerken dozerci bi hareketlendi., bizim arka kasaya kaptirdi., tekeri ile vurdu

arka tamponun o kenar seyi koptu kirildi., ve sag arka lamba varya onun tam alti oval olan yer iceriye dogru gitti ve lastik izi (siyah oldu orasi heb)..... gurultu patirti neyseh anlastik

oylesine gittik sanayiye adam dediki buraya boya yapilacak ve duzeltmeyide toplam 100'e yaparim diye., adamdan da 100 TL aldik o gitti yoluna biz yolumuza..... (yanlis mi ettik)

adam izmirliydi arabasi hyundai staraex 35 plaka gayet sakin bi beyfendi., biz karadenizliler biraz cabuk atesleniyoruz., ama bu kez babamda sakindi

bi gittikden sonra babamin arkasindan soyle konustular: adamin allahtan sabiri varmis., bende o araba olsa ve basima gelse adama girisirdim falan

dozeride suren cocuk yaa 18 var ya da yok.. bi elinde telefon diger eliyle dozer suruyor serefsiz.....

PS: birde o paslanma konusu benide rahatsiz etti yaa., bende yarin bi bakim bizimki ne halde., resim cekebilirsem cekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 25 Ocak 2009; 18:31:59 >

• bence hata yapmışın. Servise gidicektin kabul etmesse polisi arıycaktınız.
  • simdi soyle bisey

trabzonda ceyran calismasi var ceyrani yerin altindan veriyorlar yollari kaziyor falan

bir isci dozer ile caprti iste sonra onun sefini cagirdik o ustlendi herseyi

ve bilmiyom yaa neden boyle yaptik

ama daha yaptirmadik.. ama parayida aldik daha diyemeyiz hayden servise falan....
  • oba 61 .D arak
  • Lazpacino büyük geçmiş olsun Allah daha kötülerinden saklasın çok hasar yok anladığım kadarıyla ama sinek küçük miğde bulandırır derler ya o hesap..

Sabah motorun fotoğrafını çekeceğime söz vermiştim ama vazgeçilen bir piknik operasyonu için babam tekrar düğmeye basınca zar zor yetiştirdim alınacakları ve Abant'a kadar gittik..Motorun fotoğrafı kaynadı tabii arada..Güzel bir gündü..Göl kenarında yer bulamadığımız için epey yukarı çıktık bu mevsimde gayet kalabalık oluyor..

*Aklıma gelmişken Freeagle89 senin arabaya çok benzer bir araba gördüm Abant'ta ama plakayı tam bilmediğim için emin olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 25 Ocak 2009; 18:49:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dehşet_uL_vahşeT

1 000 liraya yakın masraf yaparsın. ayrıca motoruna iyice bak pas küf vs. . .. benzeri şeyler var mı vergisi 628 lira

herşeyine kople serviste baktıracaz o kaça mal olur bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkudostu12

quote:

1 000 liraya yakın masraf yaparsın. ayrıca motoruna iyice bak pas küf vs. . .. benzeri şeyler var mı vergisi 628 lira

herşeyine kople serviste baktıracaz o kaça mal olur bize

bunu servisi arıyıp sorucan :D ben ne biliyim
  • arabanın garantisi var dimi ? varsa garantisi git serviste check-up yaptır. bedavaya
  • quote:

arabanın garantisi var dimi ? varsa garantisi git serviste check-up yaptır. bedavaya

check-up işi iyi olur garantisi varsa
  • 2008 model araba garantisi vardır. zaten garantisi yoksa hiç alma.
  • lazpacino geçmiş olsun bizde 2 gün önce kaza yaptık bizim arabada sanayide ufak hasarda olsa can sıkıcı oluyor benimki exsper bekliyo hata bizde deyildi karsı tarafın sigortası ödüyor hasarı ama servisemi götürseydik diye düşünüyoruz hep inşalah pişman olmayız
  • 
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.