Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (969. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.134.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tuncayyüksel

evet gereksiz uğraştırıyorlar .bi tanıdığıma 500tl ceza kestiler ondada tourneo 90 lık var orjinalden camlı, koltuklu, çift kayar kapılı .Bende tedirgin oldum daha net bi bilgisi olan varsa paylaşmalarını isterim.

Bu src belgesi konusu kapanalı çok oldu. Eğer ticaretle uğraşılmıyorsa ve ruhsatta husisi olarak kayıtlıysa şu anda alınması gereken hiç bir belge yok.
  • iyi akşamlar arkadaşlar
    evet ben muğla lıyım
  • slm....ferit bulut 2009 75ps delux hatay iskenderun
  • anıl kardesim feritbulut nikli arkadasım gelecek sen onu eklermisin bir ay önce yazmış eklenmemişş hataydan ok o yazıcak sen ekle ok selametlee XDXD
  • ooooooo hoş geldinn kardesss aramızaaa online olman dileğiyleee connectler ilgili her türlü bilgiyi buraya yazabilirisnnn

saygılarımla...(king_connectci)
  • Hoşgeldin Feritbulut.
  • teşekkürler
  • nerdesinizz yawww nese yawww bende gidiyorumm connectler antalya +hız ortamına akmaya gidiyorumm beklerizzz XDXDXD
  • tuncayyüksel aramıza HOŞGELDİN... ONLİNE OLMANIZ DİLEĞİYLE
    ((.. CONNECT TEAM... ))

Saygılarımla...(king_connectci)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_cennect -- 24 Ocak 2009; 23:28:30 >
  • FORD connect team foreverrr hadinn yawww nerdesinizzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_cennect

tuncayyüksel aramıza HOŞGELDİN... ONLİNE OLMANIZ DİLEĞİYLE
    ((.. CONNECT TEAM... ))

Saygılarımla...(king_connectci)

Ben teşekkür ederim arkadaşlar !!!
  • http://img152.imageshack.us/my.php?image=spa0507kp3.jpg

Arkadaşlar bu normal mi ya kafayı yiycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehşet_uL_vahşeT -- 25 Ocak 2009; 0:49:52 >
  • Yarın ilk işim motoru kontrol etmek olacak..Fotoğraflarını da çeker koyarım karşılaştırma imkanımız olur..Ancak ne olursa olsun manzara hoş değil..Para verilip sıfır araç alınıyor şu duruma bakın.. Usandık artık ama
  • Ya tek marş motoru olsa tamam eyvllh da motor bloğuda pas tutuyor. Abi şu an Hiç bir şey hissedemiyorum. Bir de buna normal bi durum demeleri off
  • sye88 fotoğraflarını gördüm 2009 Tourneo Connect Colorline motor tamamen pas tutmuş onada normal bi durum dediler. komple pas tutmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehşet_uL_vahşeT -- 25 Ocak 2009; 2:06:19 >
  • Bakalım işte göreceğiz bizimki ne durumda..Yeni kalktım kahvltı falan yapıym aşağı iner bakar gelirim..Varsa böyle bir problem servisin başını ağrıtırım kimse kusura bakmasın..Bir iki saate yüklemiş olurum fotoğraflarınılarını da..
  • s.a. arkadaşlar. bende connect sahibiyim. forumda yeni gördüm başlığı. benbim bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

Gösterge tablosunun sağ tarafında çekice benzeyen sarı bir lamba yanıyor.arıza ne acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutford

iyi akşamlar arkadaşlar
    evet ben muğla lıyım

Ben de Muğlalıyım ( Milas )
  • quote:

Orjinalden alıntı: 16txs1963

s.a. arkadaşlar. bende connect sahibiyim. forumda yeni gördüm başlığı. benbim bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

Gösterge tablosunun sağ tarafında çekice benzeyen sarı bir lamba yanıyor.arıza ne acaba

A.s Motorda bi arıza olabilir. bi servise götürün.
  • iyipazarlar herkeze
  • 
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.