araçlarımızda genelde önemsemediğimiz bi şey var.yangın tüpü.bazılarımızın aracında var bazılarında yok bazılarındada tüp var içi boş.yuo tube de yangını anlatan bi film var.ev 3 dakikada yanıyor.bunu görünce yarın il işim yangın tüpünü kontrol etmek olacak yangın
arkadaslarrr yukarıdaki ilandaki araba km si oynamış diye biliyorum ama ben pek tercih etmem bu aracı
sağol serkan .. biraz beyin jimnastiği yapalım dedik almaktan cok .. ama bildiğimiz iyi oldu
anıl kardes connect delux ağırlığ nekdar dıı rr bir yazsanızaa
Ya motor pas tuttu başka birinin başına böyle bi şey geldi mi normal bi durum değil bu ya :S
ford club'te bu motor paslamasıyla ilgili bi konu var birde oraya bak benim araçta bişey yok ama...!!!!!!!!
1490 kg olarak biliyorum
1475 kg. Ruhsatta yazan
tdci 75 delüx 1480 kg diğerleirde 20 kg fln daha ağır. Caddy 1400 kg
evet caddyler cok agır
Bu sabah servise gittim aracımın motorunun pas tutmasıyla ilgili. motor blok üst kısımları ve marş motoru. paslandı. bu normal dedi arkadaş. Aracı kaldırdı altına da bakalım dedi. altına baktık altta bir şey yok. Hatta benden 4-5 gün bi eleman gelmiş 75bg Colorline motor komple pas tutmuş. resimlerini çekip . Ford mühendisine göndermişler. Mühendis arkadaşımız . gayet normal bi durum demiş bilginiz olsun da benim içim hala rahat değil. sizin marş motoru falan paslı değil mi ?
Dün gece neymiş ters yönden gidiyormuşum gittimğimde 10m bi şe park edicektim polis yazdı cezayı az daha kavga da ediyordum polisle. 61 lira ceza yedim. 15 gün içinde ödeyince 45lira oluyor. bilginiz olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: dehşet_uL_vahşeT
Bu sabah servise gittim aracımın motorunun pas tutmasıyla ilgili. motor blok üst kısımları ve marş motoru. paslandı. bu normal dedi arkadaş. Aracı kaldırdı altına da bakalım dedi. altına baktık altta bir şey yok. Hatta benden 4-5 gün bi eleman gelmiş 75bg Colorline motor komple pas tutmuş. resimlerini çekip . Ford mühendisine göndermişler. Mühendis arkadaşımız . gayet normal bi durum demiş bilginiz olsun da benim içim hala rahat değil. sizin marş motoru falan paslı değil mi ?
benım araçta paslanmış bi kısm dikkatimi cekmedi valla...
5-6 sene sonra paslanmaya başlasa belki normal derim ama yeni bi aracın motoru neden buakdar erken paslanmaya başalsınki ilkez duydum valla :S
Valla içim sinmedi gittim tanıdık ustaya motorcu. Normaldir dedi. bu 2009 model motorları boyamıyorlar dedi. bir süre pas tutar sonra. atar pasını dedi adam. ama yine bi huzursuzluk var içimde. Bide motor yağı kapağı varya onun yanından boru çıkıyor. sanırım turbonun yağlanması için. üstünde çok az miktar yağ vardı onuda sordum motor tükürür dedi. motor nasıl tükürür bilen var mı
İyi Haftasonları Team.@dehşet her iki olay için geçmiş olsun.paslanmazlık garantisi motoru kapsamıyor galiba?inşallah servisin dediği gibi pası atar.
vedkum senin arabanda paslanma var mı ? marş motoru falan
hiç yok.
Merabalar ilgilenmenizi isterim yeni kanuna göre rusatında kamyonet yazan yani bizim kullandığımız tourneo lar src2 belgesi istiyomuş artık kullanabilmek için bunula ilgili kapsamlı bilisi olan varsa bilgi almak istiyorum .
quote:
Orjinalden alıntı: tuncayyüksel
Merabalar ilgilenmenizi isterim yeni kanuna göre rusatında kamyonet yazan yani bizim kullandığımız tourneo lar src2 belgesi istiyomuş artık kullanabilmek için bunula ilgili kapsamlı bilisi olan varsa bilgi almak istiyorum .
istiyorlarmı gercekten? zorla arabayı sattıracaklar bana yaa zaten kamyönet yazdıgı için hız limitleri yüzünden kafam bozuk... bide böyle gereksiz ugraştıracak şeyler cıkarırlarsa satarım kesin...
evet gereksiz uğraştırıyorlar .bi tanıdığıma 500tl ceza kestiler ondada tourneo 90 lık var orjinalden camlı, koltuklu, çift kayar kapılı .Bende tedirgin oldum daha net bi bilgisi olan varsa paylaşmalarını isterim.