Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22512252225322542255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak114

aracımın çok yaktığından şikayetçiyim.2012 model 90 lık 11000 km de.133 km de kısa mesafe(10 günlük kullanım)soğuk motorla şehir içi 50 tl lik mazot aldı.11.76 litre.nasıl bi değer dir? ilerleyen km lerde daha düşük sonuçlar elde edebilirmiyim?ne dersiniz?

malesaf dostum bende de 110 luk var aynı dert bende de var düzelmiyor benımkı 24binde motor sugukken en cok yakıt tukettiği süredir ama ısınsız uzun yolda benı tatmın ettı gecen hafta kartepeye gıtım 160 km gıdıs gıderken 80-90 hıc gecmedım 4.8 kadar düştü gelirkende ortalama 120 le geldım 6 lt yaktı ve memnun kaldım kısa mesafede cok fazla yakıyor arac agır durkalka gelmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uragan06

arkadaşlar 110 luk connect ile 105 lik reno kango 6 ileri hangisi galip gelir kalkışta veya rool de ?

gidelim kango bölümünün kapısını çalalım :) drag yapalım 105 lık leriyle ama drag da kango alır gıbıme geliyor hafıf cunku sonrası connect alır herhalde
  • tartışmaya gerek bile yok. 110 luk her türlü alır. abi araç 3. viteste uzamaya devam ediyor daha ne diyim.

aksi iyi niyettir o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: burak114

aracımın çok yaktığından şikayetçiyim.2012 model 90 lık 11000 km de.133 km de kısa mesafe(10 günlük kullanım)soğuk motorla şehir içi 50 tl lik mazot aldı.11.76 litre.nasıl bi değer dir? ilerleyen km lerde daha düşük sonuçlar elde edebilirmiyim?ne dersiniz?

naptınız siz ya 110luklar şehir içi rodajdan sonra 8 litre yakıyo.Oda normal kullanım

ben 11.76 litre derken 50 tl lik mazotun litre olarak karşılığını yazmıştım.ortalama tüketim değil yani.ortalama tüketim 9.2 falan oluyor genelde.
  • atarlı boy kangocu komik şey
  • İlk işaret benden gelsin o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etms

İlk işaret benden gelsin o zaman.

Ne kadar komiksiniz siz öyle ya, imrendim. Son gülen iyi güler, aynamda ağlarken görürüm ben sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi

quote:

Ne kadar komiksiniz siz öyle ya, imrendim. Son gülen iyi güler, aynamda ağlarken görürüm ben sizi.

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

wahahhaahahaahahaahahaah xd xD xD xD

• quote:

quote:

Ahahahahahha görmemişin Kangoo'su olmus önüne gelene sallamış..

• quote:

quote:

• Anca cene ya, hiç icraat yok sizde. Klavye delikanlılari sizi daha da yazmam bu konuya, kangoomun tozunu yutmak isteyen varsa buyursun özelden telefonumu vereyim mazotuna deneyelim.................

• Bu kadar yeter gençler..
    Namus bekçisi'nin ifadesini, önümüzdeki hafta alacağım. Connect boy verirken, o plaka okuyor olacak.
  • quote:

Bu kadar yeter gençler..
    Namus bekçisi'nin ifadesini, önümüzdeki hafta alacağım. Connect boy verirken, o plaka okuyor olacak.

Evet arkadasla deneyeceğiz. Dikiz aynasından plaka okurum ben deneyelim görelim diyoruummm......

• Aracım motor yemeseydi zevkle katılırdim..

• benim amcamin oglunda da 105luk kangoo var bundan

kendisi hem kendi kangoo kullandi hem bizim glx 110lugu, ve kendi ifadesiyle "benim kangoo da hemen hemen ayni gucde hatta 6 vites ama bunun kadar iyi kalkmiyor yerinden"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 23 Mart 2013; 23:44:21 >
  • quote:

quote:

Bu kadar yeter gençler..

Evet arkadasla deneyeceğiz. Dikiz aynasından plaka okurum ben deneyelim görelim diyoruummm......

Sen o aynayı kullanmayı öğrendin mi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

benim amcamin oglunda da 105luk kangoo var bundan

kendisi hem kendi kangoo kullandi hem bizim glx 110lugu, ve kendi ifadesiyle "benim kangoo da hemen hemen ayni gucde hatta 6 vites ama bunun kadar iyi kalkmiyor yerinden"

Kuzeniniz alkol kullanıyor mu acaba. Baska sebep göremedim, kangoonun dağa iyi oldugunu farketmemek bir başarıdır

• quote:

quote:

quote:

Bu kadar yeter gençler..

Sen o aynayı kullanmayı öğrendin mi ki.

Sana cevabımı zamanı geldiginde vereceğim.

• quote:

quote:

Kuzeniniz alkol kullanıyor mu acaba. Baska sebep göremedim, kangoonun dağa iyi oldugunu farketmemek bir başarıdır

ne alkolu, elhamdulillah muslumaniz

ayrica merak etme., kendisi kamyon soforu ve toptancilari var, mal birakiyo, kamyonla, transitle falan.. kamyondan sonra kangooya binip nasil basacagini iyi biliyor

• quote:

quote:

quote:

ne alkolu, elhamdulillah muslumaniz

ayrica merak etme., kendisi kamyon soforu ve toptancilari var, mal birakiyo, kamyonla, transitle falan.. kamyondan sonra kangooya binip nasil basacagini iyi biliyor

Tamam kardeşim dediğin gibi olsun, etem efendiyle deneyelim sonucu sen de görürsün.

• 
Sayfa: önceki 22512252225322542255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.