Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22492250225122522253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egeli efe

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: Etms

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Sehir icinde 600'u geçtiğim nadirdir. 35 kuruş yakıyor. Sıkmayın canınızı..

Uzunyolda sakin kullanımla 900 km görmeli. Bence yani.

5.3 pompa verim var, 1200-1300 yapılır..

Neyle yapıyorsun 1200-1300 km yi ?

İmzamdaki araçla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceaytekin

Kaput maskesinin sutyen tarzi tak cikar olanini tavsiye etmem kaput terleme yapiyor ve maskenin aktinda kalan kisimla acikta kalan kisim aeasinda renk farki oluyor folyo cektir kaput a

araba garajda yatıyo sürekli güneş çiğ vs. görmüyo o yüzden düşünmüştüm ama teşekkür ederim görüşleriniz için
  • arkadaşlar geçenlerde bir soru sormustum arada kaldı herhalde kimse cevap vermedi sorumu tekrarlıyorum malum yaz ayları geliyor araca şık görünüş açısından osram cool blue hyper white almayı düşünüyorum . peki bu hyper white ların sis farları için yani h11 olanı varmı ? ben göremedim . yada sisler için ne önerirsiniz ?
  • ben 48 lt ile şehir içi ama kısa mesafe kış şartları da etkili 480 km yol yaptım
  • Arkadaşlar şu sarıyla yuvarlak içine aldığım havalandırma ızgarasından nerede bulabilirim.bizim araçta o ızgaranın dış kapağına galiba oto kokusu dökülmüş ve kapağın dışını ERİTMİŞ. Bende anlamadım bu nasıl olur ama. şimdi bunu değiştirmek istiyorum sıfırını nereden kaça bulurum internette yok biraz araştırdım.

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

• Servisten başka yerde zor bulunur bence.
    Orada da hazır yoktur, sipariş verilecektir parça koduyla diye tahmin ediyorum.
  • Ford connect için ayakları plastik olmayan tavan çıtasını ankarada nerede yaptırabilirim acaba?
  • Selamun Aleykum arkadaşlar benim arabanın turbo hortumlarından yağ çıkmış onun bi sorunu olurmu veya araçta bi sorunmu varda yağ çıkmış.

• Selamun Aleyküm arkadaşlar benim aracın turbo hortumlarından yağ çıkmış bu neden olabilir ve ne yapmalıyım.

• Arkadaşlar yakın zamanda 2013 model 110luk plus paketli fiyatı alan oldu mu..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2006_connect

Selamun Aleyküm arkadaşlar benim arabanın turbo hortumlarından yağ çıkmış bunun nedeni ne olabilir.

Kronik sorun, servise gidin..

• quote:

Selamun Aleyküm arkadaşlar benim arabanın turbo hortumlarından yağ çıkmış bunun nedeni ne olabilir.

muhtemelen çok sıkıştırdığınızdandır..

uzun yolda 140-150?

bldim mi?
  • 1 buçuk sene önce binilmişti cenaze olduğundan dolayı. ama o zaman bu kadar yoktu. Çokta sıkıştırarak kullanmayız sakin kullanılır bizim ailede. Connect 2006 model 68000 km de...

Kusura bakmayın birden fazla çıkmış mesajım acemiliğimden dolayı...
  • arkadaşlar 110 luk glx plus paket 2010 connectim var yeni aldım 2. el olarak araç şu an 80000 km de 90000 km de neler yapılması gerekir bakım olarak?
  • Arkaslar tavan lambasinin icine su birikmis yagmurdan dolayi buyuk ihtimal anten dibinden girdi. Sabah konsolun ustunde damlalar gorunce fark ettim . Cok pis sinirim bozuldu. Aramizda boyle bir sey basina gelen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Equalinde

Arkaslar tavan lambasinin icine su birikmis yagmurdan dolayi buyuk ihtimal anten dibinden girdi. Sabah konsolun ustunde damlalar gorunce fark ettim . Cok pis sinirim bozuldu. Aramizda boyle bir sey basina gelen var mi?

oraya nasıl girer ki. ilginç bi anteni yokla. hiç duymadım bu durumu.

bende de 2. iç dikiz aynası kapanmıyor nasıl düzeltirim bilen var mı.
  • quote:

1 buçuk sene önce binilmişti cenaze olduğundan dolayı. ama o zaman bu kadar yoktu. Çokta sıkıştırarak kullanmayız sakin kullanılır bizim ailede. Connect 2006 model 68000 km de...

Kusura bakmayın birden fazla çıkmış mesajım acemiliğimden dolayı...

bende de olmuştu bir kere değiştirdik, daha da olmadı. orjinali ile değiştşirmek lazım yalnız.
  • Saolasın usta inşallah bi daha tekrarlamaz.
  • küheylanım, kirli karamelim (buraların eskileri bilir) gitti.

şimdilik 1,33 comfort auris kullanacağım.

1.8 motor 110 bg 280 nm torklu connectten sonra 1.33 motor gitmiyor gibi. altınızdaki canavarın kıymetini bilin. sessizlik, konfor, donanım güzel. ama ogücü çok arayacağım galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 14 Mart 2013; 16:29:59 >
  • Hayırlısı olsun, en azından konfor var..

• 
Sayfa: önceki 22492250225122522253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.