Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22502251225222532254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 CONNECTLERDEKİ HATA! 2012 connectlerin ön tamponu çok engin! Daha önceden sahip olduğumuz 2004 model connectte bu sorun yoktu ön tampon yüksekti ve kaldırıma yanaşabiliyordum. Fakat 2012 model connectimizde bu mümkün olmuyor hatta yanımdaki 2013 passat kaldırıma ön tamponu değmeden yanaşabiliyor fakat ben connectle bunu yapamıyorum çünkü connectin ön tamponu passatınkinden aşağıda.Sizde bu konudan ŞİKAYETÇİ misiniz? Park ederken çoğu zaman aracın arkası dışarıda kalıyor.Ama araç on numara orası ayrı.
  • selam arkadaşlar. bende ford fusion var. fusion yerden yüksek güzel bir araç lpg li ve açıkçası az yakıyor.
    simit yerinde lpg var bagajda lastik bagaj dar gibi bana.çocuk felan olunca geniş yer lazım bir de gezerken yer bavul çok kullanan biriyim
    kendim memurum şehir içi fazla kullanmıyorum ama eşim köy yoluna (engebeli) her gün gidip geliyor haftalık en az 200-300 km yol yapıyoruz yılda 15000 km.
    bir de ufak bağ bahçe var oraya gidiyorum.

yorumlara baktım baya fazla yakıyor litre ve kuruş bazında. daha önce bir iki defa kullandım zaten aracı nabsam benim aracı satım üstüne 3-5 koyup alsam mı almasam mı?

bir de arkadaş fordun direksiyonuna alışınca başka direksiyonu insanın canı çekmiyor.( böyle tatlı sert)
  • Performans hacim ve bagaj avantajı olur. Tercih size kalmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

selam arkadaşlar. bende ford fusion var. fusion yerden yüksek güzel bir araç lpg li ve açıkçası az yakıyor.
    simit yerinde lpg var bagajda lastik bagaj dar gibi bana.çocuk felan olunca geniş yer lazım bir de gezerken yer bavul çok kullanan biriyim
    kendim memurum şehir içi fazla kullanmıyorum ama eşim köy yoluna (engebeli) her gün gidip geliyor haftalık en az 200-300 km yol yapıyoruz yılda 15000 km.
    bir de ufak bağ bahçe var oraya gidiyorum.

yorumlara baktım baya fazla yakıyor litre ve kuruş bazında. daha önce bir iki defa kullandım zaten aracı nabsam benim aracı satım üstüne 3-5 koyup alsam mı almasam mı?

bir de arkadaş fordun direksiyonuna alışınca başka direksiyonu insanın canı çekmiyor.( böyle tatlı sert)

engebeli yolda connect daha çok yakar. ağır aracın dur-kalkı haliyle tüketimi arttırır. 1.3-1.4 dizel motorlar uygun olur bence..

• arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. artılarını eksilerini göz önüne aldığımda sanırım vazgeçtim.
    -hız sınırı varmış (fusionla daha hızlı gidiyorum)
    -her sene vize
    -fazla yakıt parası

vize neyse de hız sınırı ve alınan mazot bölü yapılan yol, verim çok düşük.
    caddy nin yakıt tüketimi nasıl acaba?

ya hız sınırıda neyse de radara gireceksin ( polisele yüz göz olacaksın abi yazma etme felan dicen ...en son sinirlencen yaz lan yaz dicen )

kafam karışık anlayacağınız. paragrafın sonunda tekrar almaya karar vercem yakında:)
  • bu sınıftaki araçların hepsi +- 1litre farkeder-etmez, ama az yakıt beklemeyin bence. peugeot'un yeni 1.6 dizel motorunu tam bilmiyorum ama... dediğim gibi, bence 1200-1300 kg geçmeyen 1.2-1.5 motor araçlar mantıklı gibi. dacia duster belki.... ama onun da kalitesini fordla kıyaslamamak lazım.
  • Bende connectimi satıyorum.Nasip olursa mk3 mondeo ghia alacağım.Eylül ekim gibi de eğer fiyatı uygun olursa yeni connect almayı planlıyorum.

Bu arada bu hafta sonu şehir dışına çıktım.130-150 kmh hız ile 6.5 litre civarı bir tüketimim oldu.Bu da şuanki kurdan (4.25) 28 kuruş/km ye denk geliyor.
  • Arkadaşlar Connect orjinal blakline versiyonunda kaportadaki (cam direklerindeki) siyah bölgeler boya mı yoksa fabrikasyon kaplama film mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

Arkadaşlar Connect orjinal blakline versiyonunda kaportadaki (cam direklerindeki) siyah bölgeler boya mı yoksa fabrikasyon kaplama film mi?

Fabrikasyon kaplama..

• quote:

Orijinalden alıntı: Koyuncu332

Bende connectimi satıyorum.Nasip olursa mk3 mondeo ghia alacağım.Eylül ekim gibi de eğer fiyatı uygun olursa yeni connect almayı planlıyorum.

Bu arada bu hafta sonu şehir dışına çıktım.130-150 kmh hız ile 6.5 litre civarı bir tüketimim oldu.Bu da şuanki kurdan (4.25) 28 kuruş/km ye denk geliyor.

Mondeo'dan sonra Connect'e gecemeyebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: Koyuncu332

Bende connectimi satıyorum.Nasip olursa mk3 mondeo ghia alacağım.Eylül ekim gibi de eğer fiyatı uygun olursa yeni connect almayı planlıyorum.

Mondeo'dan sonra Connect'e gecemeyebilirsiniz..

Mecburen büyük araba almak zorundayım bu yüzden connect olmasa bile vw multivan düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Equalinde

Arkaslar tavan lambasinin icine su birikmis yagmurdan dolayi buyuk ihtimal anten dibinden girdi. Sabah konsolun ustunde damlalar gorunce fark ettim . Cok pis sinirim bozuldu. Aramizda boyle bir sey basina gelen var mi?

bendede aynı sorun oluştu . bakalım servise gidince bi soralım nedir bunun sebebi .

saygıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: okumus11

quote:

Orijinalden alıntı: Equalinde

Arkaslar tavan lambasinin icine su birikmis yagmurdan dolayi buyuk ihtimal anten dibinden girdi. Sabah konsolun ustunde damlalar gorunce fark ettim . Cok pis sinirim bozuldu. Aramizda boyle bir sey basina gelen var mi?

bendede aynı sorun oluştu . bakalım servise gidince bi soralım nedir bunun sebebi .

saygıyla

Zaten o anteni hiç sevmemiştim süngü gibi

• aracımın çok yaktığından şikayetçiyim.2012 model 90 lık 11000 km de.133 km de kısa mesafe(10 günlük kullanım)soğuk motorla şehir içi 50 tl lik mazot aldı.11.76 litre.nasıl bi değer dir? ilerleyen km lerde daha düşük sonuçlar elde edebilirmiyim?ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak114 -- 19 Mart 2013; 23:03:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak114

aracımın çok yaktığından şikayetçiyim.2012 model 90 lık 11000 km de.133 km de kısa mesafe(10 günlük kullanım)soğuk motorla şehir içi 50 tl lik mazot aldı.11.76 litre.nasıl bi değer dir? ilerleyen km lerde daha düşük sonuçlar elde edebilirmiyim?ne dersiniz?

naptınız siz ya 110luklar şehir içi rodajdan sonra 8 litre yakıyo.Oda normal kullanım
  • arkadaşlar 110 luk connect ile 105 lik reno kango 6 ileri hangisi galip gelir kalkışta veya rool de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uragan06

arkadaşlar 110 luk connect ile 105 lik reno kango 6 ileri hangisi galip gelir kalkışta veya rool de ?

Connect..
  • quote:

arkadaşlar 110 luk connect ile 105 lik reno kango 6 ileri hangisi galip gelir kalkışta veya rool de ?

evet arkadaşlar varmı başka fikri olan
  • quote:

quote:

Connect alır her şekilde..
  • quote:

quote:

Yav connect nereye alıyo yaa, bakma sen buradakilere fanatik bunlar. Kangoo boy boy ayırır.
  • 
Sayfa: önceki 22502251225222532254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.