Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22472248224922502251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-2011-tourneo-connect-pp-plus-soguk-iklim-paketi-webostali-170000-km-116254174/detay
    şimdi ne alacağım? altı yerden yüksek connect gibi yakıtı olan ne alabilirim sizce?
  • Arkadaşlar alıpta kullanmadıgım navigasyonu satıyorum. İlgilenen olursa pm ile görüşebiliriz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_72170713/mpage_1/f_/key_avatar//tm.htm#72318110
  • quote:

Orijinalden alıntı: veterinerhekimali

arkadaşlar aracımı satıyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-2011-tourneo-connect-pp-plus-soguk-iklim-paketi-webostali-170000-km-116254174/detay
    şimdi ne alacağım? altı yerden yüksek connect gibi yakıtı olan ne alabilirim sizce?

biraz daha bekleseydiniz , yeni connect'e geçerdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orijinalden alıntı: veterinerhekimali

arkadaşlar aracımı satıyorum.

biraz daha bekleseydiniz , yeni connect'e geçerdiniz

Bence de yeni kasayı beklemek daha mantıklı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uragan06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-ilk-sahibinden-2010-model-110luk-full-plusfull-100206040/detay/

arkadaşlar arac hakkındaki görüşleriniz nelerdir.

İlan açıklaması doğruysa, araç uygun.
    Ekspertiz yaptırılıp alınabilir, km'si de abartılı değil bence..

• bekleme yapamıyorum km den dolayı
    yeni araç almam lazım connectim çok iyi durum da zaten ama esti bi kere garanti zaten bitmişti masraf açmaya başladı trigeri baskı balata derken inanın 6. aydan 9000 tl yi geçti ettiğim masraf
    kasa değişeceğinden dolayı aynı kasa almak da mantıksız bir de 2 yıl 100000 km olayına tekrar girmek istemiyorum 2 -3 yıl sınırsız km garantili sıfır başka bir araç daha mantıklı olacak belki 4x4 olur mu acaba?
    kafam karışık seçmekte zorlanıyorum reklamdaki gibi bir kurtçuk mi acaba diyip duruyor kafam da....
  • Duster bakabilirsin..

• öncelikle iyi akşamlar bügün philips 4 ledli park lambası aldım sağ farı taktım süper,solu taktım çalışmadı tahminimce kısa devre oldu çünkü ampül diğerinde çalıştı .sizce ne olmus olabilir ? birde malum yaz ayları geliyor araca şık görünüş açısından osram cool blue hyper white almayı düşünüyorum . peki bu hyper white ların sis farları için yani h11 olanı varmı ? ben göremedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uragan06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-ilk-sahibinden-2010-model-110luk-full-plusfull-100206040/detay/

arkadaşlar arac hakkındaki görüşleriniz nelerdir.

aracın çok güzel 110 luk bende böyle bişey almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceaytekin

quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

quote:

Orijinalden alıntı: ceaytekin

Merhaba arkadaşlar;

hafta sonu İstanbul Ankara (Eryaman) ve geri dönüş 860 km lik yakıt verilerini paylaştım yukarıdaki linklerde
    kısaca özetleyim ilk defa 90- km yi zorlamadan araç kullandım sabrınız varsa sizlerede 90 km de araba kullanmayı şiddetle tavsiye ediyorum
    1-can ve yol güvenliği acısından
    2-yakıt tasarrufu acısından

İstanbul da fullemiş olduğum aracımın tüm km vb değerlerini sıfırladım

90 km yi mecbur kalmadık ca geçmedim gidiş geliş 860 km yol yaptım aracın 100 km deki yakıt harcaması 5,2 ye kadar düştü

depomda SON çeyrek ten çok az aşağıda yakıtım kaldı ve 178 km daha yol yapabileceğim yazıyordu

aracım 2009 yeni kasa fındık kahve plas paket 110 luk

inanın bu değerleri yakalamak beni çok sevindirdi 4. yılım Haziranda dolmak üzere
    normal şartlarda aracımla Ankara ya gittiğimde son çeyreğin hafif üzerinde yakıtım kalırdı fakat bu kez Ankara ya gitmekle kalmayıp birde İstanbul a döndüm ve son çeyreğin hafif altında yakıtım da çabası denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum en fazla 1 saat gec gidersiniz

Kazasız Belasız hayırlı Günler dilerim

hocam tebrikler 90 ı aşmadan yolculuk ettiğiniz için.Gerçekten çok az yakmış bence, ben uzun yolda 6.3 litrenin altını hiç görmedim

teşekkür ederim hocam;

ilk başta sıkıcı gelsede 90 km hızla gitmek (çünkü altınızdaki araba her koşulda hız yapmayı teşfik ediyor) yakıt gösterge ibresinin çok yavaş düştüğünü görmek size destek veriyor

tüm arkadaşlara uzun yol yolculuklarında bir kerede olsa 90 km hızla gitmeyi denemelerini tavsiye ediyorum inanın araç sürmekten de zevk alacaksınız

sizce connect in hangi modeli daha az yakıyor 75 90 110

• beyler arka cama sticker fikri hoş mu. bu tugra vb gibi çıkartmlardan geldi aklıma.

aslan figürü düşündüm şu kurt figürü hoşuma gitti. uygulama apaçi işi mi olur yoksa.

• Bence yapma..

• Bence gerek yok.
  • Merhabalar Connecte navigasyon düşünenlere 2006 modellere dahi uyumluymuş sitenin söylediği
    ford connecte uyumlu navigasyon + görüntü sistemi

• Aşağıdaki osmanlı tuğrasıda güzel duruyor. artık takdir sizin.

saygıyla

• 882 km yolu 47 litre yakıtla yani 201 tl ye gittim sizce nasıl

ford connect 2009 fındık kahve plus paket 110 luk.
  • 5.3 lt yapıyor, bence güzel değer.
    Fazla kasmadan kullanmışsınız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etms

5.3 lt yapıyor, bence güzel değer.
    5.3 lt yapıyor, bence güzel değer.

birazdan resimleride yükleyeceğim 90 km yi gecmemeye calıstım istanbul ankara istanbul aynı gun içinde gidip geldim aracım 5.0 ortalama yakıt gosteriyor ama sizinde hesapladıgınız gibi 5.3 gercek değerdir bu aradaki farkı servise sorsam yanıt alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceaytekin -- 6 Mart 2013; 15:13:22 >

• Orijinalden alıntı: ceaytekin

birazdan resimleride yükleyeceğim 90 km yi gecmemeye calıstım istanbul ankara istanbul aynı gun içinde gidip geldim aracım 5.0 ortalama yakıt gosteriyor ama sizinde hesapladıgınız gibi 5.3 gercek değerdir bu aradaki farkı servise sorsam yanıt alabilirmiyim

Pompa ile yol bilgisayarı arasında biraz fark olabilir. Doğaldır; bi sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etms -- 6 Mart 2013; 21:59:01 >
  • 
Sayfa: önceki 22472248224922502251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.