Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22452246224722482249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arka sislere çakarlı led ampul taktım.

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

parklarda da çakarlı.
    ön camlar en açık filmli.

bunlardan muyanede geçemicek olan var mı.

sıra da
    3. stopa da yakında şerit led ve modül ile çakarlı f1 stop yapıcam. (fren yaptıgım da 3 4 kere çakıcak ve sabit yanıcak)

yada bunun yerine parklarda ki gibi ama 21 ledli kendinden çakarlı ampüllerden mi taksam. ( bunda da ilk frende sabit sonraki frende sürekli çakar. döngüsel devam eder. )

• quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

Arşivden bulduğum birkaç fotoğraf

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! Teyp arabanın üstünde gitti hala taksitlerini ödüyorum

Geçmiş olsun valla bende bizim connecte taktıracaktım ama korkudan taktırmadım şu ekranlardan. Hırsızlar eskiden teyp çalardı şimdi şu navigasyonlar çıktı çıkalı bunlara dadandılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: recctum

ufak tefek modifikasyona devam.

arka sislere çakarlı led ampul taktım.

parklarda da çakarlı.
    ön camlar en açık filmli.

bunlardan muyanede geçemicek olan var mı.

sıra da
    3. stopa da yakında şerit led ve modül ile çakarlı f1 stop yapıcam. (fren yaptıgım da 3 4 kere çakıcak ve sabit yanıcak)

yada bunun yerine parklarda ki gibi ama 21 ledli kendinden çakarlı ampüllerden mi taksam. ( bunda da ilk frende sabit sonraki frende sürekli çakar. döngüsel devam eder. )

hocam arkadan bi kaç resim ekleyebilirsen güzel olur bende böyle led takmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Arşivden bulduğum birkaç fotoğraf

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! Teyp arabanın üstünde gitti hala taksitlerini ödüyorum

Geçmiş olsun valla bende bizim connecte taktıracaktım ama korkudan taktırmadım şu ekranlardan. Hırsızlar eskiden teyp çalardı şimdi şu navigasyonlar çıktı çıkalı bunlara dadandılar.

aynen artık normal teyipli araçlarla uğraşmıyorlar navigasyonlu teypleri çalıyolar Çok şükür bizim buralarda hırsızlık durumu olmuyor

• quote:

hocam arkadan bi kaç resim ekleyebilirsen güzel olur bende böyle led takmayı düşünüyorum

gerçekten şu an kaliteli bi kamera yok. buldugum an onları çekicem eklerim.

bir de bu arka sislerden modüle nasıl elektrik çekebilirim. (çakar devresi.)
    />

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-f1-style-cok-fonksiyonlu-led-stop-sis-cakar-modulu-110718622/detay

sislerden elektrik çekme
    kabloları 3. stopa taşıma yardımcı olabilirmisiniz.

açıp bakmıştım duyu lambadan çıkarınca arkasında elektrik soketi vardı dışı kaplı.

• quote:

/>

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-f1-style-cok-fonksiyonlu-led-stop-sis-cakar-modulu-110718622/detay

sislerden elektrik çekme

açıp bakmıştım duyu lambadan çıkarınca arkasında elektrik soketi vardı dışı kaplı.

hocam malesef arka taraftaki stopları hiç kurcalamadım bilgim yok bu konuda =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 21 Şubat 2013; 20:08:10 >

• quote:

quote:

/>

sislerden elektrik çekme

Önce arka sisleri aç, sonra kontrol kalemi yardımıyla elektrik gelen kabloyu bul ve elektrik al hocam.
    Ben hiç yapmadım ama mantık bu şekilde yani. Toprak kablosu taşıman gerekmiyor sanırım. Toprağı 3. stoptan direk alabilirsin.
    Kabloyu taşıma konusuna gelirsek. Kapının üstünde tüm kabloların geçtiği esnek bir kanal olmalı. Oradan önce bi kılavuz tel salarsın sislere doğru.
    Telin yardımıyla da kabloyu çekersin yukarıya. Tamamen kaba bir şekilde, hiç yapmadığım birşeyi anlatmış olsam da, bu şekilde yapabileceğini umut ediyorum..

• Bakalım ne zaman satışa çıkacak...

• bu aracın uzunluğu kaç bilen varmı? Yada bu uzun şasemi çok uzun gözüküyor
  • etms bilgilendirme için sağolasın kardeş.

yeni connect ile ilgili bilgi geçen oto show da ford standın da bizzat connect ti sordum neden yok diye. yeni kasa gelicek tabi henüz gelmedi dediler. 2014 demiştiler

kasa yı pek begenmedim il gördüğümden beri fikrim değişmedi.

-ön tampon berbat o plastik kısım ne abi öyle ya
    -ön farları begendim. birde gündüz ledleri var mı acaba bence olmazsa olmaz.
    -içi konforlu gibi hissediyorum. (ford ticaride konfor yeterli değildi onu halletiler mi acaba. ?)
    -arka tampon farlar hiç hoş değil.
    -gösterge paneli ışıklandırma güzel hoş durmuş
    -sürücü ve yandaki yolcu alanları çok daralmış gibi. iç ön konsol çok kaba saba olmuş.
    -döşemelere genel o renk kullanılcaksa berbat olur.
    -makas var mı acaba.

ve bence en önemlisi connect in o asi dik başlı küheylan dizaynı yok olmuş. bir devir kapanmış.

kişisel fikir ve düşüncelerimdir.

• Araç mükemmel gerçekten 7 kişilik versiyonuda varmış o ayrı bi olanak ben şimdiden hasta kaldım.Şeytan bazen aklıma giriyor değiştirmek için. :D fiyatı cazip olursa düşünmüyo degilim yani. Araç tek kelimeyle müthiş...
  • zamanla alışırız bence yeni modele ilk başta tuhaf gelmesi normal bence
  • Sayın Set in paylaştığı yeni Connect tek kelime ile rezalet.Yeni Focus ta yer alan abuk sabuk sıkıcı bir iç göğüs(dashboard) girintili çıkıntılı bir dış yapı.Bu araç hafif ticari mi belli değil kişiliksiz bir yapı.Hava menfezlerinin konumu saatlerin ışıklandırması bilemiyorum vallahi.Şahsen kesinlikle bana hitap etmiyor.Bir arkadaşın dediği gibi bir devir kapanıyor yazık.Daha önce de yazdığım gibi ticari araç sade ve fonksiyonel olmalı ve insana sağlam hissi vermeli.Bu araçta bunları göremiyorum.Bu özellikler şu anki kasada mevcut.Ayrıca bu kombinasyon VW Caddy de de gayet başarılı.Bakalım bekleyip göreceğiz satışları.Bir de üstüne üstlük araç İspanya üretimi olacak ayrıca 1.6 TDCİ motor bakalım ne yapacak.
  • arkadaşlar 2010 ve 2012 model connect almayı düşünüyorum yoğun bir şekilde arayış içerisindeyim ve bunlarda bildiğim kadarıyla plus ve stil paketleri var plus paket istiyorum esp tcs ebd yokş kalkış desteği ısıtmalı ön cam vs en full pketi plus sanarım.ancak plus mu stil paketmi nasıl belli olur belirgin özellikleri nedir dıştan bakınca plus paketle stil paketi nasıl ayırt ederim.ayrıca bu esp ebd tcs yokuş kalkış desteği glx modellerde standartmıdır.yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uragan06

arkadaşlar 2010 ve 2012 model connect almayı düşünüyorum yoğun bir şekilde arayış içerisindeyim ve bunlarda bildiğim kadarıyla plus ve stil paketleri var plus paket istiyorum esp tcs ebd yokş kalkış desteği ısıtmalı ön cam vs en full pketi plus sanarım.ancak plus mu stil paketmi nasıl belli olur belirgin özellikleri nedir dıştan bakınca plus paketle stil paketi nasıl ayırt ederim.ayrıca bu esp ebd tcs yokuş kalkış desteği glx modellerde standartmıdır.yardımcı olursanız çok sevinirim...

Stil paket ilk nesil GLX'te(2007-2009), Plus paket güncel kasada(2009-2012) mevcut. Güncel kasa alacağınıza gore, plus paket olup olmamasını park sensörlerinden anlayabilirsiniz. Park sensörü yoksa plus paket olmayan GLX'tir. Plus paket bir araçta hersey mevcut..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar şimdi ise amerikan park düşünüyorum. (burak hocam kızıcak şimdi orjinalden yana olduğunu hatırlıyorum)

parkları sinyallere baglayıp sorunsuz yapabilirmiyiz yoksa modül şart mı. modülün ısınma durumu varmış bunun yangın riski söz konusu mu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

arkadaşlar 2010 ve 2012 model connect almayı düşünüyorum yoğun bir şekilde arayış içerisindeyim ve bunlarda bildiğim kadarıyla plus ve stil paketleri var plus paket istiyorum esp tcs ebd yokş kalkış desteği ısıtmalı ön cam vs en full pketi plus sanarım.ancak plus mu stil paketmi nasıl belli olur belirgin özellikleri nedir dıştan bakınca plus paketle stil paketi nasıl ayırt ederim.ayrıca bu esp ebd tcs yokuş kalkış desteği glx modellerde standartmıdır.yardımcı olursanız çok sevinirim...

Stil paket ilk nesil GLX'te(2007-2009), Plus paket güncel kasada(2009-2012) mevcut. Güncel kasa alacağınıza gore, plus paket olup olmamasını park sensörlerinden anlayabilirsiniz. Park sensörü yoksa plus paket olmayan GLX'tir. Plus paket bir araçta hersey mevcut..

hocam hay allah razı olsun senden yav :) bu gün iki tane araca baktım plus oaketti o zaman onlar şimdi max bütçem 27000 bu büyçeye nasıl bir araç alınır temiz sorunsuz bir araç alabilirmiyim? bu gün baktıklarım genel anlamda hatasız boyasız araçlar fakat ikiside 70000 civarı kmde.birde içi pek temiz değillerdi genel anlamda biraz pisti yani açık renk döşemesi olan bir araç için.bunların 70000 veya 80000 kmde olanı nasıldır ne gibi sıkıntılar doğuruz bizi üzermi sonuç itibariyle bu gün herkes tarafından çok yaktığı ile bilinen konfor olarak diğer muadillerine göre vasat sayılabilecek ancak kaya gibi sağlam diğer muadili markalara göre ağzına kadar donanımı olan bir araca binmeyi palnlıyorum.bana artıları ve eksileri ne olur ve ayrıca bu yaşta ve km de araç beni üzermi.çok tedirginim açıklayıcı bilgilerinize fazlasıyla ihtiyacım var..şimdiden teşekkür ederim.

• Aracım 2010 79 binde 15 binden beri yazilimla hem de, bir sıkıntı yok. Kolay kolay kırılmaz bu araçlar. Biraz araştırmayla temiz bir arac bulabilirsiniz. Yıpranma olmasın da gerisi önemli degil, temizlik yapılır. Artıları ve eksileri söylediğiniz sekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 25 Şubat 2013; 0:40:09 >
  • quote:

Aracım 2010 79 binde 15 binden beri yazilimla hem de, bir sıkıntı yok. Kolay kolay kırılmaz bu araçlar. Biraz araştırmayla temiz bir arac bulabilirsiniz. Yıpranma olmasın da gerisi önemli degil, temizlik yapılır. Artıları ve eksileri söylediğiniz sekilde..

peki hocam bunlarda yazılım ile max ne görüyorsunuz sizin aracınızda nasıl bir artış oldu.egr iptalinden falan söz ediliyor ne derece sağlıklı? eğer yazılım uygulanırsa yakıtta ne yönde bir değişim olur veya gerekli mi yazılım.genelde orta derecede tempolu araç kullanırım.aracı pek bayıltmadan yoksa aracın orjinal hali fazlasıyla yeterli olur mu ?
  • quote:

quote:

Aracım 2010 79 binde 15 binden beri yazilimla hem de, bir sıkıntı yok. Kolay kolay kırılmaz bu araçlar. Biraz araştırmayla temiz bir arac bulabilirsiniz. Yıpranma olmasın da gerisi önemli degil, temizlik yapılır. Artıları ve eksileri söylediğiniz sekilde..

peki hocam bunlarda yazılım ile max ne görüyorsunuz sizin aracınızda nasıl bir artış oldu.egr iptalinden falan söz ediliyor ne derece sağlıklı? eğer yazılım uygulanırsa yakıtta ne yönde bir değişim olur veya gerekli mi yazılım.genelde orta derecede tempolu araç kullanırım.aracı pek bayıltmadan yoksa aracın orjinal hali fazlasıyla yeterli olur mu ?

İmzamda yazıyor. EGR iptal bende de. Once stock kullanın, kesmezse yazılım yaparsınız..

• 
Sayfa: önceki 22452246224722482249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.