Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22462247224822492250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: uragan06

quote:

Aracım 2010 79 binde 15 binden beri yazilimla hem de, bir sıkıntı yok. Kolay kolay kırılmaz bu araçlar. Biraz araştırmayla temiz bir arac bulabilirsiniz. Yıpranma olmasın da gerisi önemli degil, temizlik yapılır. Artıları ve eksileri söylediğiniz sekilde..

peki hocam bunlarda yazılım ile max ne görüyorsunuz sizin aracınızda nasıl bir artış oldu.egr iptalinden falan söz ediliyor ne derece sağlıklı? eğer yazılım uygulanırsa yakıtta ne yönde bir değişim olur veya gerekli mi yazılım.genelde orta derecede tempolu araç kullanırım.aracı pek bayıltmadan yoksa aracın orjinal hali fazlasıyla yeterli olur mu ?

İmzamda yazıyor. EGR iptal bende de. Once stock kullanın, kesmezse yazılım yaparsınız..

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aracım 2010 79 binde 15 binden beri yazilimla hem de, bir sıkıntı yok. Kolay kolay kırılmaz bu araçlar. Biraz araştırmayla temiz bir arac bulabilirsiniz. Yıpranma olmasın da gerisi önemli degil, temizlik yapılır. Artıları ve eksileri söylediğiniz sekilde..

peki hocam bunlarda yazılım ile max ne görüyorsunuz sizin aracınızda nasıl bir artış oldu.egr iptalinden falan söz ediliyor ne derece sağlıklı? eğer yazılım uygulanırsa yakıtta ne yönde bir değişim olur veya gerekli mi yazılım.genelde orta derecede tempolu araç kullanırım.aracı pek bayıltmadan yoksa aracın orjinal hali fazlasıyla yeterli olur mu ?

İmzamda yazıyor. EGR iptal bende de. Once stock kullanın, kesmezse yazılım yaparsınız..

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Rica ederim, hayırlı olsun şimdiden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: recctum

arkadaşlar şimdi ise amerikan park düşünüyorum. (burak hocam kızıcak şimdi orjinalden yana olduğunu hatırlıyorum)

parkları sinyallere baglayıp sorunsuz yapabilirmiyiz yoksa modül şart mı. modülün ısınma durumu varmış bunun yangın riski söz konusu mu acaba.

bende de amerikan park vardi, dedigin gibi sinyalleri parka baglama olayi.. ama ben modul kullandim..

takarken ustaya sordum bunu birde normal bagliyorlar cift duy falan veya birkac kablo eklemek.. dedi evet ama ozaman tesisati bozarsin arabanin dedi bana...

isinma olayi ise evet modul biraz isinir.. ama arastirmalarima gore (her modul degil) kaliteli moduller isiniyor ama cok siddetli degil ufak normal duzeyde,
    ama birde ucuz moduller var veya kalitesiz moduller iste onlar fena isiniyormus, bazilari hatta diyor ki elimi suremiyorum yakiyor, o derece..

bendeki modul de isiniyordu haliyle, her modul isinir, arti olarak modul de far kasasinin icine toplandi, yani o daracak farin icinde modul idi ve isiniyordu ama bu sekilde en az 3 ay kulandim ve hic bi sorun cikmadi

ama bi hafta olcak simdi amerikan parklarimi iptal ettim, soktum modulu yani.. ama isinmasindan dolayi degil,

ayrica amerikan park muayeneden gecmiyor, trafikte te yasak aslinda, cam filmi de yasak oldugu gibi ama polislere kalmis.. benim memlekette 4 araba evir hepsinde var ve polis bise demiyor...

• arkadaşlar linkteki raç hakkında düşünceleriniz nedir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-hatasiz-full-paket-connect-110-beygir-glx-111993262/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uragan06 -- 26 Şubat 2013; 0:11:24 >
  • quote:

arkadaşlar linkteki raç hakkında düşünceleriniz nedir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-hatasiz-full-paket-connect-110-beygir-glx-111993262/detay/

Uygun gözüküyor. İzgara orjinal degil, bir de siyah renk dertli olur su anda da pasta-cila istiyor..

• bu iç aydınlatmalar nasıl diğerlerinden bi farkı varmı acaba yada görsel olarak artıları nedir
  • quote:

bu iç aydınlatmalar nasıl diğerlerinden bi farkı varmı acaba yada görsel olarak artıları nedir

Janjanli iste, artısı eksisi yok. Yapılışı emek istiyor ama..

• araç sahibi sonradan mı yaptırmış yani
  • quote:

araç sahibi sonradan mı yaptırmış yani

Evet, sonradan yapılma..

• quote:

Aynen. Tek tek el işçiliğiyle ampuller değiştirilerek yapılan bir uygulama.
    Burak kardeşimin söylediklerine ek olarak. Ön ızgara orjinal değil demiş, krom kaplanmış demek istedi sanırım.
    Aracın arkası orjinalden daha yüksek geldi gözüme. Bir dengesizlik var gibi. Serviste detaylıca baktırın alacak olursanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etms

quote:

Burak kardeşimin söylediklerine ek olarak. Ön ızgara orjinal değil demiş, krom kaplanmış demek istedi sanırım.
    Aracın arkası orjinalden daha yüksek geldi gözüme. Bir dengesizlik var gibi. Serviste detaylıca baktırın alacak olursanız

aracın fiyatı güzel aslında ancak renk olarak çok tercihim olan bir renk değil açıkçası o yüzden de soğudum bide bunlar el işi falan sonradan yapılma işlere karşıyım biraz fazla orjinalciyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Etms

quote:

aracın fiyatı güzel aslında ancak renk olarak çok tercihim olan bir renk değil açıkçası o yüzden de soğudum bide bunlar el işi falan sonradan yapılma işlere karşıyım biraz fazla orjinalciyim

En güzeli, 2-3 fazla verin orjinal temiz az kmli birşey alın bence.

• O çamurluk-gövde rengi uyumsuzluğu nedir tam bir felaket.
  • 1 ay once 2010 model 23 bınde 110 luk plus paket aldım tek çizik dahi yok tu artık var :) tamponu kaldırıma surdum ve on kaputta ufacık bi cızık olustu snırım cocuk işi 28000 almıştım içi dişi pırıl pırıl sıyah gercekten cok zor renk en ufak cızık toz hemen belli oluyor benım arac grii
  • Arkadaşlar hususi kullanım için 2010 model 110'luk connect'in bana yıllık ortalama maliyetini çıkarabilir misiniz? Sırf vergisinden ötürü tereddüdüm var sadece.

Yıllık Vergi :
    Kasko :
    Yakıt (10 bin km/yıl) :
    Muayene :
    Bakım Masrafları (Yıllık) :
  • quote:

Orijinalden alıntı: scripter37

Arkadaşlar hususi kullanım için 2010 model 110'luk connect'in bana yıllık ortalama maliyetini çıkarabilir misiniz? Sırf vergisinden ötürü tereddüdüm var sadece.

Yıllık Vergi :
    Kasko :
    Yakıt (10 bin km/yıl) :
    Muayene :

dostum başlayayım sana :) bende bir ay oldu alalı
    vergiyi yatırmadım ama :) 830 tl
    yakıt ortalama :400 tl gibi tabi kulanıma göre cok degısır
    kosko istanbul plakası 1250tl ama küçük illerde olursan 900 yaptırabilirsin
    muayne 135 + 30 eksoz
    bakım yetkili servis 400 tl yag yag filitresi polen hava filitreleri
    sigorta varbide onu yazmamıssın oda en uygun istanbul 360tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: scripter37

Arkadaşlar hususi kullanım için 2010 model 110'luk connect'in bana yıllık ortalama maliyetini çıkarabilir misiniz? Sırf vergisinden ötürü tereddüdüm var sadece.

Yıllık Vergi :
    Kasko :
    Yakıt (10 bin km/yıl) :
    Muayene :

Yıllık Vergi : 827 TL

Kasko : 890 TL --> 2012 Mayıs ayında sıfır alırken yapılmıştı .

Yakıt (10 bin km/yıl) : 100 Km'de 8 litre üzerinden hesaplarsak 10.000 km'de 800 litre yakıt tüketimi olur.Buda 800 * 4,20 = 3.360,00 Tl civarı olur .

Muayene : 159 TL

Bakım Masrafları (Yıllık) : 300 - 400 TL ARASI

saygıyla

• Teşekkürler arkadaşlar
  • hocam zorunlu trafik sigortası da var yanlış mı biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recctum

hocam zorunlu trafik sigortası da var yanlış mı biliyorum.

evet bide o var. plakaya göre değişiklik görteriyor oda. 200 ila 300 civarıda o tutar .

saygıyla
  • 
Sayfa: önceki 22462247224822492250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.