Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22442245224622472248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matraxx3306

İlk versiyonla yeni versiyon connectler farklimi ? Bizdeki 2000evirde 90 la gidiyor

aldım alalı bu şekildeydi 2000 devirde 90 ın hafif üzerinde oluyor ibre
  • quote:

İlk versiyonla yeni versiyon connectler farklimi ? Bizdeki 2000evirde 90 la gidiyor

sizin araçta 110lukmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

quote:

sizin araçta 110lukmu ?

2009 haziran cıkışlı 1 ay sonra alsam 2010 model olarak gelecekti 110 luk plus paket fındık kahve

sizin arac kaç model
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceaytekin

quote:

quote:

sizin araçta 110lukmu ?

2009 haziran cıkışlı 1 ay sonra alsam 2010 model olarak gelecekti 110 luk plus paket fındık kahve

sizin arac kaç model

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bizim connect in ön sol tekerinden takırtı geliyor başına gelen var mı acaba ? sadece bozuk yolda geliyo

• Takozlarda veya amortisor gitmistir. bizimkide ayni firsat bulup yaptiramadik. 2007 110 luk dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Takozlarda veya amortisor gitmistir. bizimkide ayni firsat bulup yaptiramadik. 2007 110 luk dostum
    araba daha 16000 de 2011 amortisör ve takoz için erken değil mi ?
  • Kullanima ve yol sartlarina gore degisir. ornegin bnm gibi kullaniyorsan ve yollar kostebek yuvasi gibi ise o yuzden olabilir. Tabi bizimki 160 binde kac degisti bilmiyorum ben binerim ariza olursa peder yaptiriyor :)

• quote:

Kullanima ve yol sartlarina gore degisir. ornegin bnm gibi kullaniyorsan ve yollar kostebek yuvasi gibi ise o yuzden olabilir. Tabi bizimki 160 binde kac degisti bilmiyorum ben binerim ariza olursa peder yaptiriyor :)
    anlıyorum yarın için servis randevusu aldım otokoç antalya dan bakalım inşallah bi sürprizle karşılaşmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: klkan_007

Aynen öyle nerde nasıl kullanıldığına bağlı bizim önceki connectin 30binde ön salıncakları ve lastik takozları değişmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 18 Şubat 2013; 18:11:00 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar;

hafta sonu İstanbul Ankara (Eryaman) ve geri dönüş 860 km lik yakıt verilerini paylaştım yukarıdaki linklerde
    kısaca özetleyim ilk defa 90- km yi zorlamadan araç kullandım sabrınız varsa sizlerede 90 km de araba kullanmayı şiddetle tavsiye ediyorum
    1-can ve yol güvenliği acısından
    2-yakıt tasarrufu acısından

İstanbul da fullemiş olduğum aracımın tüm km vb değerlerini sıfırladım

90 km yi mecbur kalmadık ca geçmedim gidiş geliş 860 km yol yaptım aracın 100 km deki yakıt harcaması 5,2 ye kadar düştü

depomda SON çeyrek ten çok az aşağıda yakıtım kaldı ve 178 km daha yol yapabileceğim yazıyordu

aracım 2009 yeni kasa fındık kahve plas paket 110 luk

inanın bu değerleri yakalamak beni çok sevindirdi 4. yılım Haziranda dolmak üzere
    normal şartlarda aracımla Ankara ya gittiğimde son çeyreğin hafif üzerinde yakıtım kalırdı fakat bu kez Ankara ya gitmekle kalmayıp birde İstanbul a döndüm ve son çeyreğin hafif altında yakıtım da çabası denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum en fazla 1 saat gec gidersiniz

Kazasız Belasız hayırlı Günler dilerim

hocam tebrikler 90 ı aşmadan yolculuk ettiğiniz için.Gerçekten çok az yakmış bence, ben uzun yolda 6.3 litrenin altını hiç görmedim

• quote:

quote:

Aynen öyle nerde nasıl kullanıldığına bağlı bizim önceki connectin 30binde ön salıncakları ve lastik takozları değişmişti

bana da salıncakta gibi geliyo yarın öğrenicem artık detayları paylaşırım
  • quote:

Bizim burada trafik yok kardes erdemlide oturuyoruz. dizel aracin sesinden gurultusunden biktim o yuzden tsi araclar dusundum bide yeni leonlarda hosuma gidiyor onumu bekkesek acep

1.6tdı eski 1.9tdı lerden çok daha az ses çıkartıyor heleki aracın içine binin dizel olduğu bile nerdeyse anlaşılmıyor zaten connectten sonra size benzinli araç sesi kadar az gelir
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

hafta sonu İstanbul Ankara (Eryaman) ve geri dönüş 860 km lik yakıt verilerini paylaştım yukarıdaki linklerde
    kısaca özetleyim ilk defa 90- km yi zorlamadan araç kullandım sabrınız varsa sizlerede 90 km de araba kullanmayı şiddetle tavsiye ediyorum
    1-can ve yol güvenliği acısından
    2-yakıt tasarrufu acısından

İstanbul da fullemiş olduğum aracımın tüm km vb değerlerini sıfırladım

90 km yi mecbur kalmadık ca geçmedim gidiş geliş 860 km yol yaptım aracın 100 km deki yakıt harcaması 5,2 ye kadar düştü

depomda SON çeyrek ten çok az aşağıda yakıtım kaldı ve 178 km daha yol yapabileceğim yazıyordu

aracım 2009 yeni kasa fındık kahve plas paket 110 luk

inanın bu değerleri yakalamak beni çok sevindirdi 4. yılım Haziranda dolmak üzere
    normal şartlarda aracımla Ankara ya gittiğimde son çeyreğin hafif üzerinde yakıtım kalırdı fakat bu kez Ankara ya gitmekle kalmayıp birde İstanbul a döndüm ve son çeyreğin hafif altında yakıtım da çabası denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum en fazla 1 saat gec gidersiniz

Kazasız Belasız hayırlı Günler dilerim

hocam tebrikler 90 ı aşmadan yolculuk ettiğiniz için.Gerçekten çok az yakmış bence, ben uzun yolda 6.3 litrenin altını hiç görmedim

teşekkür ederim hocam;

ilk başta sıkıcı gelsede 90 km hızla gitmek (çünkü altınızdaki araba her koşulda hız yapmayı teşfik ediyor) yakıt gösterge ibresinin çok yavaş düştüğünü görmek size destek veriyor

tüm arkadaşlara uzun yol yolculuklarında bir kerede olsa 90 km hızla gitmeyi denemelerini tavsiye ediyorum inanın araç sürmekten de zevk alacaksınız

• Ben mersinden cikip otobandan pozanti nigde kayseri sivas tokata gittim tokat sehir merkez**** gelince isik yandi 650 civAri yapti hizim 120 130 civari

• quote:

anlıyorum yarın için servis randevusu aldım otokoç antalya dan bakalım inşallah bi sürprizle karşılaşmayız

Sonuç?

@Bu arada bende 90km/h civarı seyahat ediyorum hem etrafı seyrediyorum,keyifli oluyor bi yandan da arabesk
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

quote:

Sonuç?

@Bu arada bende 90km/h civarı seyahat ediyorum hem etrafı seyrediyorum,keyifli oluyor bi yandan da arabesk

sol salıncağın altına büyük bi taş sıkışmış başka sorun yok
  • quote:

büyük bir sıkıntı olmaması sevindirici. bu kadarla geçmiş olsun .

saygıyla .
  • quote:

çok ilginç nasıl taş sıkışmış oraya birisi bilerekmi sıkıştırdı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: okumus11

quote:

büyük bir sıkıntı olmaması sevindirici. bu kadarla geçmiş olsun .

saygıyla .

teşekkür ederim sağolun

• quote:

quote:

çok ilginç nasıl taş sıkışmış oraya birisi bilerekmi sıkıştırdı acaba

bilemiyorum orasını artık
  • 
Sayfa: önceki 22442245224622472248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.