Şimdi Ara

DH MAZDA TAKIMI (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.442
Cevap
6
Favori
82.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: babatolia

bu 3 resim arabamı anlatmaya yeter sanırım :)
     DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI

bu araba bir yerden tanıdık geliyor adem ustanın ordan act den ve mazdaclub tan hakan abi tanıdım seni bende hakan yani adaşın adem ustanın ordan tanışıyoruz hani şu gri 323 ü olan senin şu magnatları yeni taktığın zaman görüşmüştük demek buralardasın

• zuzumun yeni resimlerini çeker en kısa zamanda eklerim ok şuan bunlar varda elimde.Diğer mazdacılar sizde zuzuların resmini koyunuz

DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI

• yettim gari ve kırmızı ipi kesiyorıum

çekin katanaları hücuuum

Herkeze selam arkadaşlar...
  • günaydın arkadaşlar
    ali@siyahın asaletide bir başka dimi?bide bu 2007 modelmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirarca -- 30 Temmuz 2008; 9:50:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

DH MAZDA TAKIMI

MODİFİYE YAPAR DA JANTLARINI DEĞİŞTİRMEK İSTERSEN BEN JANTLARINI ALRIM.
    ÜZERİNDEKİLER 16 İNÇ DEĞİL Mİ.
  • mazdalarınız yakıyo ortalığı nazar değmesin
  • mustafam @ düşünüyordum ...sonra bebeğim olduaskıya aldım ..bi ihtimal yıl sonuna doğru arabayı değiştirebilirim..olmazda uzarsa jantları yeniliycem o zaman haberdar ederim.
  • infsphinx i de ekleyiniz...
  • günaydın arkadaşlar..katılım ve paylaşım çok az
  • biliyorum opr (hakan) hatırlıyorum tabi seni, bu arada mustafa bütün nette bi mazda 3-6 jantı bulamadın haa, ama olacak sonunda biraz daha sabret.. :)
  • arkadaşlar tatilde benzin sarfiyatımı heasapladım, bursada full depo yaptım km sıfırladım. dikiliye gittim fazla gezmedim sonrasında çanakkale üzerinden tekrar istanbul yaptım. istanbulda tekrar full depo toplam da 290 ytl benzin aldım ve 1080 km yol yaptım. 268 bin lira (26,8 krş) yakıt tüketimim olmuş. 750 km kadarında klima açık gittim ve çok süratli kullanmamaya gayret ettim 500 kmsini 130 la kalanıda 100 civarı kullandım. 100 kmde 7,7lt civarı bir tüketim söz konusu. shell V-Power (Kurşunsuz 97)

aslında çokda kasmadım arabayı ortalama kullandım, kışlık vakumlu lastiklerle gittim artı klima faktörüde var. daha da aşağı çekebilirdim yani ama bu değer de çok iyi

quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

abi araban çok güzel kazasız belasız binersin inş mazda6 bir depoya kaç km yapıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

biliyorum opr (hakan) hatırlıyorum tabi seni, bu arada mustafa bütün nette bi mazda 3-6 jantı bulamadın haa, ama olacak sonunda biraz daha sabret.. :)

Arabama normal jant takmak istemiyorum. 100-150 ytl ye birçok marka var.
    ama eminim ki normalk jantları taktıktan sonra boşa para vermişim diyeceğim.
    o yüzden eli yüzü düzgün içime sinen mazda 3-6 jantı bulana kadar bekleyeceğim.
    lastikçim ile görüştüm. lastiklerim bile hemen temin edilecek. 205*55*16 nokian H
  • gerçekten çok iyi bir rakam elde etmişin abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

yettim gari ve kırmızı ipi kesiyorıum

çekin katanaları hücuuum

Herkeze selam arkadaşlar...

hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

günaydın arkadaşlar
    ali@siyahın asaletide bir başka dimi?bide bu 2007 modelmi

siyah gerçekten bir başka oluyor ama çizikleride adamı mahvediyor 2007 makyajlı evet
  • mazda team nerelerdesiniz
  • arazi.gif
  • demirarca sana bir şey sormak istiyorum açık hava filitresinin hiç faydasını gördünmü zuzunda
  • arkadaşlar mazdalarıyla 0-100 denemesi yapan varmı varsa kaç saniyede 100km\h görüyor
  • Mazda Hakaze

DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.