Bulunur heralde olmazsa bizim mazdaya motor yaparız daha iyi olur şaka bir yana fakat sınıfının en seri arabası megane rs ve focus st kalkışta baya zorluyor fakat son hızda bizimki plaka okuturur.
Bu araç çok ilginç
Mazda Mazdaspeed Protege Styles
benim aracı bu hale nasıl getirebilirim acaba :)
Senin arabanın sportu bu sizin arabayı bu hale getirmek için jant ve kaportacının yolunu tutmak lazım 6 bin tl kıyıp motoru getirmen lazım en az tabi 6bin tl
6000 TL iyi bir rakam ama işcilik nasıl olur orası tam bir soru işareti Usa'da 8-9000usd Civarı 50-80.000km bulunabiliyor.E-bay'da sürü ile var
Mitsubishi Evo gibi namussuz
Aslında güzel araba ama türkiyede yok avrupadan getirmek büyük masraf uğraşmaya değmez evo al daha iyi Bu arada senle ben mps 2.ci elini bekliyelim
quote:
Orijinalden alıntı: MZR34
Aslında güzel araba ama türkiyede yok avrupadan getirmek büyük masraf uğraşmaya değmez evo al daha iyi Bu arada senle ben mps 2.ci elini bekliyelim
MPS'nin 2.eli istediğimiz fiyat kıvamına 3 senede gelir.Geldi diyelim şuan yanılmıyormsam 3-5 tane getirilmiş, o zamana kadar satışlarda patlama yapmaz ise millet birbirini yer 2.elini almak için
Benim arkadaş vazgeçti benim 323'ü almaktan, Biraz daha zorlayacakmış kendini Opel astra bulmuş 2002 model 18.000'ne Lpg 1.400 tutuyormuş 19.000'ne patlayacakmış.İyi o zaman hayırlı işler dedim
Gerçi satsam 4-5 ay tek araba zorlayacaktı beni, iş ciddiye binse hemen yeni Mazda almayacağım için elim satmaya belki gitmeyecekti
Arabasızlık seni zor durumda bırakırsa bence satma memnunsun zaten arkadaşın opel alarak hata yapmış bence
quote:
Orijinalden alıntı: MZR34
Arabasızlık seni zor durumda bırakırsa bence satma memnunsun zaten arkadaşın opel alarak hata yapmış bence
İnsanlara bazen tecrübelerini anlatmak fasa füse geliyor yaşayınca anlıyor.Ben başına geleceklerden bahsettim kendi kararı artık
Bu arada Tüm Mazda kullanıcılarına Yeni Yılda Kazasız,Belasız sürüşler aynı zamanda Sağlık ve Mutluluk Dilerim......
Bende aynı şekilde nice senelere sağlıklı ve mutlu bir şekilde
2010 senesi başlangıç zamlarımız bütün foruma hayırlı olsun.Hergün işe gidiş-geliş masrafım 13 TL'ye çıktı.
Aynen hayırlı olsun bu zamların sonu yok malesef halkını düşünen bir insan yokmu başta anlamış değilim fakir olanın haline acıyan yokmu yazık günah bu millete insanları açlığa terkedenleri Allah bildiği gibi yapsın ne denirki başka
quote:
Orijinalden alıntı: edarguner
MPS'nin 2.eli istediğimiz fiyat kıvamına 3 senede gelir.Geldi diyelim şuan yanılmıyormsam 3-5 tane getirilmiş, o zamana kadar satışlarda patlama yapmaz ise millet birbirini yer 2.elini almak için
Bir de o arabanın 2.eli alınır mı o da var Adam 260 bhp makinayı sakin sakin kullanacak değil ya
Bu arada MPS den sadece 2 tane vardı, 3 e tamamlanacağını duydum Aralık ayı içinde..
Geçmiş Zaman Olur ki
Efsanenin yeri daima ayrıdır paylaşım için sağol
Beni de takıma kabul ederseniz sevinirim 323 mazda sedan 1997 model......
Hoş geldiniz ekliyorum hemen online olursunuz inşallah
konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum: