Şimdi Ara

DH MAZDA TAKIMI (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.442
Cevap
6
Favori
82.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben düşünüyorum aslında mazda6 çok yakışıklı bir araba yol tutuşuna zaten söz söylenmez beni düşündüren yakıt tüketimi
  • Lupara_

Ac68 Debonder ile plastik aksam denememi yaptım.Plastiğin içine işlemiş japon çıkmadı doğal olarak ama yüzeyindeki Japon temizlendi.Tavsiyem bolca sulu boya fırçası ile sürmen yarım saat kadar bekletmen daha sonra plastik bir şey ile kazıman.Japon yoğunluğuna göre 2-3 kere sürüp bekletmen gerekebilir.Kaportada aynısı uygulamıştım Plastik aksamda daha zor çıkıyor.

2-3 gün geç cevapladığım için özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Lupara_

Ac68 Debonder ile plastik aksam denememi yaptım.Plastiğin içine işlemiş japon çıkmadı doğal olarak ama yüzeyindeki Japon temizlendi.Tavsiyem bolca sulu boya fırçası ile sürmen yarım saat kadar bekletmen daha sonra plastik bir şey ile kazıman.Japon yoğunluğuna göre 2-3 kere sürüp bekletmen gerekebilir.Kaportada aynısı uygulamıştım Plastik aksamda daha zor çıkıyor.

2-3 gün geç cevapladığım için özür dilerim.

cevap için teşekkürler. enkısa zamanda bu kimyasaldan edinip deneyeceğim.
  • Lupara_ selam,

Senin Mazda 99 323 'dü hatırladığım kadarıyla ve Lpg mevcutdu.Hangi marka Lpg kiti kullanıyorsun? Yakıt tüketimi değerlerin nedir ve Problemler yaşıyormusun?
  • quote:

Lupara_ selam,

Senin Mazda 99 323 'dü hatırladığım kadarıyla ve Lpg mevcutdu.Hangi marka Lpg kiti kullanıyorsun? Yakıt tüketimi değerlerin nedir ve Problemler yaşıyormusun?

Sana mazda3 alıcağız lpg ne yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MZR34

quote:

Lupara_ selam,

Sana mazda3 alıcağız lpg ne yapacaksın

Mazda 3 alacamda ilk önce 323 satmam lazım MZR , Şuan satacağım yoktu ama Bir Arkadaşım ilgilendi. Lpg taktırıp binebilirmiyim sorunsuz demişti.bende DH'de birkaç foruma yazdım.Aklıma Lupara gelmişti Lpg'li aynı model olduğu için sorayım dedim.Satarsam istediğim fiyata, bekleyecem 3-4 ay Opel ile idare edip 3 veya uygun bulursam 6 alcam .

Bu arada kardeşim de şubat gibi araba alcak .Sıfır Hyundai dizel falan bakıyordu Temiz 2008-2009 Mazda 3 veya 2005-2006 Mazda 6 merakı sardı.Haftaya Mazda Ozan'a gidip elindekilere bir bakalım aracın içine otur falan dedim benden önce ona alabilirz MZR

• Mazda baksın mazda6 gayet seri bir araç sorunsuz bir şekilde lpg uygulaması yapılabiliyor ilk önce tercihi 6' dan yana olsun sonra 3 düşünsün en son hyundai
  • Bende atiker sıralı sistem lpg var. herhangi bir sıkıntısı yok. yakıt değeri olarak şu ana kadar tutturabildiğim en düşük değer uzun yolda 100 km de 8 litre lpg.
    ş.içi değişken. benzini de sayarsak ortalama 0,20 kuruşun altına düşmüyor. lpg fiyatı 1.80 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Bende atiker sıralı sistem lpg var. herhangi bir sıkıntısı yok. yakıt değeri olarak şu ana kadar tutturabildiğim en düşük değer uzun yolda 100 km de 8 litre lpg.
    ş.içi değişken. benzini de sayarsak ortalama 0,20 kuruşun altına düşmüyor. lpg fiyatı 1.80 lira.

Çok saol verdiğin bilgiler için.
  • quote:

Mazda baksın mazda6 gayet seri bir araç sorunsuz bir şekilde lpg uygulaması yapılabiliyor ilk önce tercihi 6' dan yana olsun sonra 3 düşünsün en son hyundai

Hyundai Accent Dizel bakıyordu sıfır Km.Sonra 6'yı soktum kafasına epey bir heveslendi ama vergi diliminden dolayı 3 e yöneldi.Temiz bir tane 3, plase de 6 olur inşallah

Alsın Mazda sorunsuz binsiz işte
  • Mazda alırsa memnun kalacağını düşünüyorum era almasını tavsiye etmem bildiğin teneke işçilik çok sıradan dizel motoru kuvetli fakat alınmaz yinede ben bu düşüncedeyim mazda6 alırsa eğer dolu ve performanslı bir araç alıcak inşallah 6 alır. hem sınıf farkı var arada
  • Bu gün yeni mazda6 test ettim sonunda gayet iyi ivmelen seri giden bir araba a.t araç donanım olarak çok iyi özeliklere sahib yol tutuşu gayet iyi karizmasına beni hasta etti arabamı satarsam alırmıyım en full olanını almazsam alırım çünkü m.t yok
  • quote:

Bu gün yeni mazda6 test ettim sonunda gayet iyi ivmelen seri giden bir araba a.t araç donanım olarak çok iyi özeliklere sahib yol tutuşu gayet iyi karizmasına beni hasta etti arabamı satarsam alırmıyım en full olanını almazsam alırım çünkü m.t yok

Mazda 6 Çok hoş bir araba ve bu aralar popüleritesi artıyor.Mazda 6 al sen 3'de bana satarsın uygun zamanıma denk gelirse MZR
  • Valla arabama gözüm gibi bakıyorum satarsam yabancıya gitmesini istemem sana söylerim çevremde istiyende var ama aşık ediyor araba kendine geçen cruze, jetta, lancer, insigna, mazda6, polo, civic, yeni mazda3 sürdüm ıh yinede zuzum daha keyif verici ama insigna ile mazda6' nın yeri ayrı 1.6 180 bg çok başarılı bir motor gayet seri yapmış opel tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MZR34 -- 26 Aralık 2009; 18:13:13 >
  • quote:

Valla arabama gözüm gibi bakıyorum satarsam yabancıya gitmesini istemem sana söylerim çevremde istiyende var ama aşık ediyor araba kendine geçen cruze, jetta, lancer, insigna, mazda6, polo, civic, yeni mazda3 sürdüm ıh yinede zuzum daha keyif verici ama insigna ile mazda6' nın yeri ayrı 1.6 180 bg çok başarılı bir motor gayet seri yapmış opel tebrikler

Ben bir daha GM'nin araçlarına dokunmam.servisleri ayrı bir dert,parçası ayrı, aracı ayrı.Bizim Opel'de epey iyi sport paket falan.full donanım gel görki soğudum araçtan inan.Daha önce de demiştim belki ama bundan sonra fantazi yok.Mazda'ya devam yine veya Merso-Volvo 2.seçenek olur.

• Kesinlikle bende almam ama motor başarılı honda ile mazda severim ama honda soğutu kronik sorunları yüzünden beni bu sitede mazda3 çok yakıyor diyenler civice vs baksın bence m.t 400 450 yapıyor şehir içinde benim araba 550 km rahat yapıyor fakat adı çıkmış 9' a inmez 8' e yeni mazda3 benim kasa kadar beni etkilemedi dizeli gelirse belki düşünürüm ama eğer gelmezse 100.000km devirmeden mazdamı satmam asla sorunsuz rahat rahat binerim servisle kanka olmaktansa mazdama binerim yeter sana tavsiyem mazdadan şaşma merso alırım ama volvo çinlilere satıldı ve s40 iç mekanı beni hiç tatmin etmedi bundan dolayı volvoda almam ama kasa olarak sağlam araba
  • MZR Sana katılıyorum Yeni Kasa 3 beni de etkilemedi. 2009 ile 2010 Mazdayı yanyana koysalar aynı spech.lerde olsa belki olmasa da 2009 kasaya daha fazla verip tercih ederim.yeni kasa sırıtan bir surat gibi geliyor bana.Eski kasa daha agresif .Tercihim Mazda tabi bundan sonra da, Dikkat edersen alternatifi Merso veya Volvo dedim Japonlar duysalar gözleri dolardı her halde bu sözler karşısında

Mazda'nın çok yaktığını söyleyenler bence Mazda'nın sadece yanına yaklaşmış olanlar, kullanmadan saçma sapan kulaktan dolma sözler ile eleştri yapıyorlar.

Volvo'nun çinlilere satılmış olsa bile kalitesinden ödün vereceğini sanmıyorum.Bence GM'nin ekonomik önlemlerinden sonra çinliler iyi bir ar-ge için epey fazla para harcayacaklar. Bu Volvo için daha hayırlı oldu kanısındayım

• 2010 Senesinde Yıldız Olacak Araçlar Listesi:

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=30466&p=1&rid=4369
  • Mazda3 mps' nin listede olması hoşuma gitti keşke fiyatı biraz tuzlu olmasa
  • Aslına bakarsan MPS Fiyatı çok uygun 110.000 TL, Rakip birçok araca göre iyi bir politika izlemişler .Ama 2.3 olmasından dolayı kaybediyor.Sanırım 1800 TL yıllık pulu.Gerçi o araca binecek kişi bunu sorun etmez,sen dediğin gibi 2.elde 50.000 TL civarlarına kadar bekle 3 sene kadar, 30-40.000 de yenmemiş bir MPS bulunur herhalde [:)
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.