Şimdi Ara

DH MAZDA TAKIMI (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.442
Cevap
6
Favori
82.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _opeth

konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.

Teşekkürler,

Şahsım olarak yaklaşık 1 Hafta-10 gündür benzin almıyorum, Ne zamana kadar almıyacam bilemiyorum çünkü işe Arabayla gitmemin haricinde bir alternatifim yok konum itibariyle.Ama diğer işlerimi yürüyerek ve toplu taşıma kullanarak görmeye başladım tepki olarak kendimce.

• Eğer çözüm olucağına inanıyorsanız ben varım fakat sesimizi duymazlar protesto şart kadıköyde izin alınarak miting yapılıp sesimizi duyururuz ozaman
  • abiler

aşagıdaki mazda 6 incelemesinde kontak anahtarından sonra çıkan ses mazda 6 ya mı özel yoksa 2004 ve sonrası mazda 3 lerde varmı yoksa abd de satılan mazdalaramı özel ?

http://www.youtube.com/watch?v=34xOcl1yl5I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 11 Ocak 2010; 21:42:02 >
  • Bende 323 var Kontak bende de aynı şekilde.Ayrıca Videodaki Mazda sanırım Dizel.Çünkü ısıtma zımbırtısını bekliyor
  • 2005 mazda 3 aracımı yeni aldım
    beni de takıma alabilirsiniz
    görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelnaga

2005 mazda 3 aracımı yeni aldım
    görüşmek üzere

Hayırlı Olsun ,Kazasız belasız sürüşler.

Patron takıma hemen alır
  • yani o ses sizin 2001 deki mazdada varmı

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Bende 323 var Kontak bende de aynı şekilde.Ayrıca Videodaki Mazda sanırım Dizel.Çünkü ısıtma zımbırtısını bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

yani o ses sizin 2001 deki mazdada varmı

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Bende 323 var Kontak bende de aynı şekilde.Ayrıca Videodaki Mazda sanırım Dizel.Çünkü ısıtma zımbırtısını bekliyor

Evet o ses 2001 Mazda da var.Bana hiç rahatsız edici gelmedi bugüne kadar.
  • aksine benim çok hoşuma gitti o ses her mazdada varmı merak ettim mesela almayı düşündügüm 2004-2005 mazda 3 lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 13 Ocak 2010; 11:38:15 >
  • hayırlı olsun kazasız kullanın.

quote:

Orijinalden alıntı: xelnaga

2005 mazda 3 aracımı yeni aldım
    görüşmek üzere
  • quote:

abiler

aşagıdaki mazda 6 incelemesinde kontak anahtarından sonra çıkan ses mazda 6 ya mı özel yoksa 2004 ve sonrası mazda 3 lerde varmı yoksa abd de satılan mazdalaramı özel ?

http://www.youtube.com/watch?v=34xOcl1yl5I

Bahsettiğiniz ses benim aracım da da var. Araç bilgisayarından bu sesi açıp kapatabiliyorsunuz. Bu ses ve ekrandaki yazı kontağı takıp çevirince sizi karşılıyor ve kontak kapatılınca da uğurluyor.
  • mazdayı sevmeye başladım
  • Videodaki araç benim aracımla aynı. Aralarındaki farklar ise benim araç otomatik ve üst donanım. Bir de benim araç gri. Jantlar dahi aynı. Videodaki araç ve aracı kullanan arkadaş tamamen avrupa modeli. Amerika modeli ayrı. Videodaki araç benzinli. Altında geçen yazılardan anlaşılıyor zaten. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay06 -- 13 Ocak 2010; 14:29:54 >
  • quote:

mazdayı sevmeye başladım

Sen bana özelden zoom zoom sesini sormadın mı o sesi vermiyor mazda3
  • ortalık karıştı yaw

özelden size pm attım sonra dedim belki forumda da vardır diye buraya yazdım birisi var dedi ama sizdekinde yok demişsiniz aslında incelemelerdeki videolardaki hep yurtdışı ve donanım farklı elbette oluyor.

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

Bahsettiğiniz ses benim aracım da da var. Araç bilgisayarından bu sesi açıp kapatabiliyorsunuz. Bu ses ve ekrandaki yazı kontağı takıp çevirince sizi karşılıyor ve kontak kapatılınca da uğurluyor.
  • Paylaşmak istedim....

DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI
  • quote:

ortalık karıştı yaw

özelden size pm attım sonra dedim belki forumda da vardır diye buraya yazdım birisi var dedi ama sizdekinde yok demişsiniz aslında incelemelerdeki videolardaki hep yurtdışı ve donanım farklı elbette oluyor.

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

Sizin verdiğiniz videodaki araç mazda 6. Benim aracım da mazda 6. Avrupa donanımı Türkiye donanımı ile birebir aynı. Mazda 3 ler hakkında bilgim yok maalesef. Videoda duyulan sesin aynısı benim araçta var. Ses araç bilgisayarından açılıp kapatılabiliyor.

• Çok şık olmuş ellerinize sağlık walla.
    Sanki Buz mavisi gibi bir renk daha uyumlu olurmuş farlar ile .Bu benim kişisel zevkime göre yorumum sakın yanlış anlamayın

quote:

Orijinalden alıntı: Derebeyim

Paylaşmak istedim....

DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI

• Güzel durmuş güle güle kullan
  • selam arkadaşlar 96 mazda 626 2.0i aracıma sağ ön ve arka cam açma kapama düğmesi arıyorum nette bulabileceğim bir yer var mı??birkaç siteye baktım ama bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.