Şimdi Ara

DH MAZDA TAKIMI (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.442
Cevap
6
Favori
82.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 750 biraz fazla değilmi hayırlı olsun tekrar
  • quote:

Orjinalden alıntı: amorsel

Merhabalar,
    Onumuzdeki gunlerde mazda 3 sedan touring almayi dusunuyorum.
    Ankarada oturmaktayim bu model icin yaklasik 36000 bin tl fiyat istiyorlar (meb ve opan)
    sizce fiyat nasil???
    Bir de arabayi alirken yaninda hediye olarak neler yaptirabilirim. mesela park sensoru boya korum vs olabilir mi?
    bu konuda acemi oldugumdam sizin bilgilerinizden faydalanmak isterim
    saygilar...

araba manual mi otomatikmi fiyat normal bence hediye olarak park sensörü iste korumayıda söyle belki ikisinide verebilirler hediye olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: MZR34

750 biraz fazla değilmi hayırlı olsun tekrar

ürün tekelde olunca maalesef

çok içime oturdu ama mecbur kaldım .
  • beğendiysen sorun yok içine oturmasın
  • beyler nerelerdesiniz ya
  • buradayız
  • arkdaşlar şerefsizin biri arabamı çizmiş ve kaportanın üstünde çizikler oluşmuş sizce ne yapmalıyım moralim çok bozuk
  • quote:

arkdaşlar şerefsizin biri arabamı çizmiş ve kaportanın üstünde çizikler oluşmuş sizce ne yapmalıyım moralim çok bozuk

geçmiş olsun. ne insanlar daha doğrusu hayvanlar var memlekette
  • quote:

arkdaşlar şerefsizin biri arabamı çizmiş ve kaportanın üstünde çizikler oluşmuş sizce ne yapmalıyım moralim çok bozuk

Geçiş olsun cana geleceğine mala gelsin
    bu mazdaları çekemiyorlar herhalde çizilen çizilene :(
    Pasta Cilayla gidebilecek bir çizik mi gidebilecekse pasta cila yaptırın yoksa boya yok o çizik rahatsız etmez diyorsanız hiç bir şey yaptırmayın satarken alan yaptırsın
  • saolun arkadaşlar pasta cila denedim ama olmuyor malesef resimde çizikleri görebilirsiniz 2. eli düşünmesem direk boyatırım ama kıyamıyorum
    http://img24.imageshack.us/img24/1549/dsc00009sxn.jpg
  • KArdeş geçmiş olsun. Şerefsiz çok... benimkini de çizmişlerdi. boydan boya bide kaputun üstüne çizik atmışlar. Geçen günde park yerinde tampona sürttürmüşler... "0" araba aldığına pişman olursun işte, bu memlekette böyle karaktersiz adamlar var. Yaptırma kardeş öyle kalsın nazar boncuğu olarak geçmiş olsun tekrar.
  • Geçmiş olsun,
    Bencede boya yaptırmaya değmez şuan için bu ciziklere. Kılcal gibi duruyor resimde.Bazen kapıda vs. yerlerde ton tutmuyor boyadan sonra çok çirkin oluyor.

Benimde bitane opel var 2005 model,daha 1 senelik değilken gözümün önünde nasıl olduysa çizmemişlerdi resmen kanırtmışlardı kapıyı.Saç ortaya çıkmıştı.Yaptırmadım Boyayı ama 2 ay sonra Otobüs ezdi o kapıları mecburen boyandı ama ton tutmadı kötü kaldı.
  • sağolun arkadaşlar
  • quote:

geçmiş olsun..batıyo şerefsizlere
  • aynen batıyor onların ben
  • Yeni Mazda3 ÖTV'ye yetişiyor

Mazda'nın yenilenen öncü lokomotif modeli yeni Mazda3, Mayıs ayında sedan ve hatchback versiyonları ile satışa sunuluyor.

Tasarımındaki detaylar ile sportif, kaliteli malzeme kullanımı, yüksek çevre performansı ve güvenlik donanımları ile etkileyici, üst sınıf görünüm kazanan yepyeni Mazda 3, ilk etapta 1.6 litrelik 105 beygir gücündeki benzinli motor, düz ve otomatik şanzımanla geliyor.

Yeni Mazda 3’ün Haziran'da ithal edilmesini öngördüklerini ancak ÖTV indiriminden yararlanılabilinmesi için lansmandan bir ay önce Türkiye’ye getireceklerini belirten Mazda Genel Müdürü Bora Koçak, Mazda 3’ün yeni teknolojileriyle daha ekonomik ve keyifli bir sürüş hedeflediğini ve Türkiye’de 36 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunacaklarını sözlerine ekledi.

Dünyada 11 ülkede 800 bin km’den fazla yol testi yapılarak geliştirilen yeni Mazda 3, 15 kg azaltılmış ağırlığı ile daha az karbondioksit salımını gerçekleştiriyor, daha az yakıt tüketerek çevre dostu imajını perçinliyor.

Link : http://otomobil.mynet.com/haberler/1195-yeni-mazda3-otvye-yetisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczem -- 9 Nisan 2009; 17:42:38 >

• Paylaşım için sağol eczem bu arada şu yeni mazda3. gelsede incelesek merak ediyorum baya
  • bende geldim 2006 mazda3 umle (daha da gitmem buradan).
    Simdiden hosbulduk.
    Biraz takilayim dedim sohbete 2 saat gecmis.
    Mazda sahibi olmakta gec kaldigim gibi burayi bulmakta da gec kaldim.

Aksesuarlarla ilgili bir konu actim yan tarafta. Onunla da ilgilenirsiniz umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahramazda -- 10 Nisan 2009; 3:05:34 >
  • Hoşgeldiniz devamlı katılmanız dileğiyle
  • quote:

Paylaşım için sağol eczem bu arada şu yeni mazda3. gelsede incelesek merak ediyorum baya

Ne demek tamda geleceği sıralar 323 ün servise gitmesi lazım (muayeneden dolayı) tamda zamanında geliyor yani kesinlikle incelemek lazım
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.