Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
170.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    az önce bende denedim 2018 air sahibiyim 22 saniye sürdü merak ettirdiniz beni
  • Ben de bir kaç kez denedim 25-40 saniye arasında değişiyor. O zaman airler böyle, pro gibi 7-8 saniyede açılmıyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

Arkadaşlar merhaba ; macbook pro da football manager oynanırmı ?

İmacde Csgo oynuyorum hertürlğ oynanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • macbook pro 2016 hangi oyunları seri bir şekilde kaldırır , liste var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

macbook pro 2016 hangi oyunları seri bir şekilde kaldırır , liste var mı ?
    Pro 15 inçse birçok oyunda sıkıntı yaşamazsınız çünkü 2 gb harici ekran kartı var.
    13 inçse sadece dahili ekran kartı var, almadan oyunları araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Pro 15 inçse birçok oyunda sıkıntı yaşamazsınız çünkü 2 gb harici ekran kartı var.
    13 inçse sadece dahili ekran kartı var, almadan oyunları araştırın.

Alıntıları Göster
    hocam 13'' olanlarda 1.5 gb ekran kartı mı var ?
  • furer F kullanıcısına yanıt
    Hocam NVRAM sıfırlama işlemi yapmayı deneyin. Aynı problemi yaşamış ve böyle çözmüştüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Evet 1,5

O da paylaşımsız değil

• 2015 early macbook pro retina cihazım var. daha önce ekran soyulmasından dolayı 1 kere değiştirdim ekranı. şimdi soyulma yok ama ekranda çizikler var. zaten deli gibi toz tutması bir yana ne zaman temizlemeye kalksam dahada belirgin hale geliyor. bunun bir çözümü yok mudur?
  • arkadaşlar mid 2012 macbook pro 13' 1.5 gb ekran kartı ile lol oynamayı deneyen var mı acaba merakımdan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: madman1

arkadaşlar mid 2012 macbook pro 13' 1.5 gb ekran kartı ile lol oynamayı deneyen var mı acaba merakımdan soruyorum
    Oyunun ne olduğunu bilmiyorum ama mac serisi oyun için elverişli değil bende 2018 air var ufak çaplı oyunlar oynatıyor sizin bahsettiğiniz oyun eğer performans isteyen bir oyun ise oynatmaz sıkıntılı olur yani birde YouTube yazıp aratın isterseniz.
  • Arkadaslar merhaba.

Siz degerli kullanicilarin tavsiyelerine ihtiyacim var.

İlk defa MacBook almak istiyorum daha once hic kullanmadim.

MacBook Air 2018 ile MacBook Pro 2017 arasinda kaldim. İkisi de 128 GB lik olacak. Ozellikle ofis kullanimi icin almak istiyorum onun disinda klasik bir kullanici internette gezinti, youtube, film izleme olacak, oyun hic yok.

Air daha guncel bir cihaz o yuzden sanki o daha mantikli ama Pronun daha guclu ve ekraninin kaliteli oldugu belirtiliyor.

Fiyatlari yakin Pro azicik daha pahali internet sitelerinde.

Sizin tavsiyeniz hangisi olur, alacak olsaniz hangisini alirdiniz?

Cevaplayan arkadaslara simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SubSilentio kullanıcısına yanıt
    Yeni MacBook Air selefine kıyasla devrim niteliğinde güncellemeler taşımasına rağmen MacBook Pro’dan geri kalan çok özelliği var. Touch ID, 2 saat fazla pil ömrü ve yeni nesil klavye için daha canlı ekrandan ve işlemci performansından feragat edeceksiniz. İki cihaz arasındaki fiyat farkı önemsenmeyecek düzeyde. Bana kalırsa pro alınabilecek fiyata air alınmaz. Eskiden airlerin taşınabilirlik konusunda bariz üstünlüğü vardı ama 2016’dan sonraki prolar yeterince ince ve hafifler. Hatta yeni MacBook Air in arka kısmı MacBook Pro’lardan az daha kalın. MacBook Air güzel bir cihaz ama bu fiyatla iş yapamaz. Mantıklı olabilmesi için baz modelinin abd fiyatının 1000 dolar üzerinde olmaması gerekliydi. Bu fiyatlar ile pro’ya yönelmek daha mantıklı.

• champlain C kullanıcısına yanıt
    Oncelikle tesekkur ederim cevabiniz icin.
    Dun gidip iki modeli de inceledim, ekran konusunda Pro’nun daha canli ve parlakliginin daha fazla oldugu net bir sekilde gorunuyordu, Air 300nit Pro 500nit imis zaten.
    Tasinabilirlik olarak ikisi de ayni, Air sadece 120gr falan daha hafif.
    Genel olarak daha ince bir cihaz olsa da Air modeli belirttiginiz gibi arka tarafa dogru biraz daha kalin. Belki garip gelecek cogu kisiye ama Pro’yu daha cok begendim dizayn olarak.
    Hoparlor icin ufak bir deneme yaptim gurultuluydu ortam ama Pro biraz daha iyi gibi geldi.
    Tek bir sıkıntı var suan, klavye.
    İkisini de denedim alismak zaman alacak gibi duruyor tuslarin hissiyati, tus mesafesi ve tuslarin araligi. Klavye kucuk geldi eli yoracak gibi duruyor en azindan bir sure, tabii yillarca 15.6” gibi daha buyuk bilgisayarlar kullanmanin getirdigi aliskanliklar var.
    Ozellikle onceki nesil klavyelerde sorun oldugu yazilmis internette. Bu bir kronik sorun mudur yani hemen hemen her Pro’da var midir, yoksa cikabilecek sorunlardan en cok one cikan bu oldugu icin mi dikkat cekiyor?
    Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. Paylasirsaniz sevinirim.

• SubSilentio kullanıcısına yanıt
    1.5 yıllık bir pro kullanıcısı olarak ben klavyede ciddi bir sorun yaşamadım. Fakat özelikle bilgisayar ısınınca genleşmeden dolayı bazı klavye tuşlarına bastıkça normalden daha tiz ve hatta çıtlama sesi duyuluyor. Yazmada sorun teşkil etmiyor ama o sesi duymak biraz rahatsız edici. Onun dışında çok nadir olmakla birlikte bazı tuşlar zaman zaman yapışmış hissiyatı veriyor basınca. O tuşlara birkaç kez daha basınca düzeliyor. Arkadaşımda ise fonksiyon tuşlarının bir tanesine uzun süre basılmayıp basmaya kalktığınızda resmen çat diye ses geliyordu. Bu sorun yüzünden apple store’a gitti klavye ile birlikte batarya değişimi yaptırdı. İnternette aratırsanız birçok kullanıcının benzer sebeplerle sorun yaşadığını görebilirsiniz. Bu yüzden Apple 2. Nesil kelebek mekanizmalı klavyelerde değişim süreci başlattı. Ciddi sorunu olan kullanıcılara klavye ve klavyenin değişmesinden dolayı batarya değişimi yapılıyor. (Alt takım yekpare yapıdan dolayı tamamen değişiyor) Dediğim gibi şahsen büyük bir sıkıntı yaşamadım klavye ile ilgili ama 2018 pro ve Air modellerinde yazmanın daha keyifli olduğu daha sessiz bir klavye var. İki modeli de deneyince fark hissedilir düzeyde belki siz de görmüşsünüzdür. Ama Air için konuşacak olursak klavye ve Touch ID için pro nun getirdiği onca avantajdan feragat etmek bence mantıklı değil.

• champlain C kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim zaman ayirip verdiginiz aciklayici cevaplariniz icin.
    İki klavyeyi de denedim ama daha once ikisini de hic kullanmadigim icin aradaki farki anlayamadim acikcasi.
    Oyleyse tum bu konustuklarimiz isiginda MacBook Pro daha dogru bir secim olacak.
    Dun bir kac sitede Pro icin 7500-7700 TL, Air icin 7050-7300 bandinda fiyatlar gordum bugun biraz artmis genel olarak Air 7300TL, Pro 7800TL gibi (Belki benim gibi takip eden arkadaslar vardir diye yaziyorum). Bakalim artik sira en uygun kampanyali fiyati yakalamakta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SubSilentio

Cok tesekkur ederim zaman ayirip verdiginiz aciklayici cevaplariniz icin.
    İki klavyeyi de denedim ama daha once ikisini de hic kullanmadigim icin aradaki farki anlayamadim acikcasi.
    Oyleyse tum bu konustuklarimiz isiginda MacBook Pro daha dogru bir secim olacak.
    Dun bir kac sitede Pro icin 7500-7700 TL, Air icin 7050-7300 bandinda fiyatlar gordum bugun biraz artmis genel olarak Air 7300TL, Pro 7800TL gibi (Belki benim gibi takip eden arkadaslar vardir diye yaziyorum). Bakalim artik sira en uygun kampanyali fiyati yakalamakta :)
    Hocam merhaba ürünü aldınız mı ? İnternetten satılan ürünlerde 2017 model gönderiliyor deniyor. Aldıysanız nerden aldınız?

• mubayin_beyin M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet gecen hafta aldim. Fiyat olarak en uygun MacBook Pro 2017 model olan zaten. 2017 uretimi mi diye soruyorsaniz emin degilim.
    Bilgisayara bir kac gun ulasamayacam ama merak ediyorsaniz bakar yazarim sizin icin. Modeller konusuna da cok hakim degilim acikcasi :)
    Amazon.com.tr uzerinden aldim, satin aldigimda fiyat cok kisa bir sure icin 6721TL idi. Teknosada da 6800 kusur bir fiyata satiliyordu en son bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 11 Şubat 2019; 23:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubSilentio

Merhaba, evet gecen hafta aldim. Fiyat olarak en uygun MacBook Pro 2017 model olan zaten. 2017 uretimi mi diye soruyorsaniz emin degilim.
    Bilgisayara bir kac gun ulasamayacam ama merak ediyorsaniz bakar yazarim sizin icin. Modeller konusuna da cok hakim degilim acikcasi :)
    Amazon.com.tr uzerinden aldim, satin aldigimda fiyat cok kisa bir sure icin 6721TL idi. Teknosada da 6800 kusur bir fiyata satiliyordu en son bilginiz olsun.
    Pro mu aldınız air mi? Güzel fiyata almışsınız hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.