Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Macbook aire creative cloudtan ps ai yükledim çalışıyorlar bir problem yok ama her açılışta şu şeyler var ama açık bir şey yok ortalıkta bunlar nedir
  • Merhabalar yeri değil farkındayım ama PC hakkında bilgili bir kaç arkadaş görünce sormak istedim;

Aslında ihtiyacım yoktu ama 13 İnç Retina Ekranlı MacBook Pro (2015) modelinin 2.Eli konusunda bir arkadaşla 2.500 liraya anlastim,cihazda 128 GB Hdd,500 GB Ssd var,İ5 2.4 ghz hızında da bir işlemci var hiç Mac kullanmadığım icin bilmiyorum sizce kaçırılmaması gereken bir fiyat mı yoksa gerek yoksa almamam mı gerekir bi yardım edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • type-c >usb dönüştürücü arıyorum.
    Ürün macbookpro 15inç 2018
    MacBook Pro 15"i7/T Bar/2.6GHz/512GB 8TH MR942TU/A-MR972TU/A
  • demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Ssd ile hdd yanlış yazdınız sanırım. 500 gb hdd olması gerekir diye düşünüyorum. Bu şekilde bile fiyat uygun gibi duruyor. Tabi bilgisayar temizliği de mühim. bataryası ve diğer giriş çıkışlarda kontrol edilerek alınabilir. tuşlarında ve sair bir sıkıntı var mı diye bakabilirsiniz. macbook aldığınızda çok rahat edeceksiniz. ben de yeni aldım. windows bile bir başka çalışıyor bu cihazda. gerçekten farklı. benim cihazım macbook pro 2012.
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. bir kod ile hallettim. ayarlardan da baktım. artık trim li oldu cihaz. sağlonun.
  • Arkadaşlar. nereye baktıysam bulamadım. BARTENDER adlı üstteki bar düzenleyici programın crackini bulan bilen var mı? mac kullananlara da tavsiyemdir. Bulup da benle de paylaşan olursa sevinirim.
  • Beytullah0205 B kullanıcısına yanıt
    Yok Hocam arkadaş kendisi alıp 500 GB SSD taktırmış,corsair marka.

Ama sorarsanız daha almadım,işlemci konusunda bana da eski geldiği için benim baktığım cihaz da MacBook Pro 12’ydi.

hocam tavsiye ederim. güzel cihazlar. hatta almayacaksanız ben bile alabilirim :)
    ssd ile iyi çalışıyor. ama ssd olmazsa insanı yoruyor. bende kendim sonradan alıp takdım. rahat ettim. birde batarya aldım. daha 2 gün oldu. bakalım. güzel makineler yani. tatmin edecektir. alışma aşamasıda yok değil tabii.
    Hocam cihaz 2015 değil 2012’ymis ayrıca Retina da değil bütün cazibesi gitti yani.

• 2015 retina 13" kullanıyorum. El capitan sürümünden Mojave'ye geçiş yaptım. Fakat bilgisayarım uyku modundayken çok fazla şarj harcıyor. Eskiden %1-2 düşen sürede şimdi %10 gibi düşüşler yaşıyorum. İnternette bununla ilgili şikayetler gördüm. Belirli bir çözüm bulamadım. Var mı çözüm bulabilen ?
    En kötü high sierra ya downgrade yapmayı düşünücem.

Edit: Problemi çözdüm. Güncellemeyi yaptıktan sonra 2-3 gün boyunca bilgisayarı açık ve şarj aletine bağlı bir şekilde tutuyorsunuz. Bilgisayarınız ısınacak. Etkinlik monitöründen bazı uygulamaların çalıştığını görebilirsiniz. Dosyaları düzenleme bittikten sonra pil performansı eski haline dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furer -- 24 Aralık 2018; 19:49:23 >
    Zaten o foyata 2015 mac satilmazdi. :)

2012 lerin fiyatida suan o civarda

• furer F kullanıcısına yanıt
    Bende 2012 var. Boyle bi sikinti yasamiyorum. Ne kadar zmaanda yuzde 10 harciyor. Kac saatte

Örneğin geceden sabaha.

discussions.apple.com
    macOS Mojave battery drain - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/8553128?answerId=33954586022#33954586022

Şöyle bir konu var burda daha detaylı anlatmışlar.

Birkaç yerde 2-3 geçtikten sonra bilgisayarın normale döndüğünden bahsetmişler. güncelleme sonrası sistemi oturması 2-3 sürebiliyor, bu sürede de sürekli işlem yaptığından şarjı bitiriyor gibi yorumlar okudum. bekliyorum şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: furer

Örneğin geceden sabaha.

https://discussions.apple.com/thread/8553128?answerId=33954586022#33954586022
    Şöyle bir konu var burda daha detaylı anlatmışlar.

Birkaç yerde 2-3 geçtikten sonra bilgisayarın normale döndüğünden bahsetmişler. güncelleme sonrası sistemi oturması 2-3 sürebiliyor, bu sürede de sürekli işlem yaptığından şarjı bitiriyor gibi yorumlar okudum. bekliyorum şimdilik
    Problemi çözdüm. Güncellemeyi yaptıktan sonra 2-3 gün boyunca bilgisayarı açık ve şarj aletine bağlı bir şekilde tutuyorsunuz. Bilgisayarınız ısınacak. Etkinlik monitöründen bazı uygulamaların çalıştığını görebilirsiniz. Dosyaları düzenleme bittikten sonra pil performansı eski haline dönüyor.

• Selamlar 2018 MacBook Air aldım bugün kullanmaya başladım 3 saat oldu windows dan sonra baya değişik geldi dikkatimi çeken klavyesi oldu resmen beni hızlı kullan diyor.

Kullanım amacım gündelik işler ve Harita programı kullanıyorum ufak bir deneme yaptım yeterli geldi uzun batarya ömrü almamda ki en büyük neden deneyerek öğreneceğim batarya ne kadar dayanıyor saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patlangac1903 -- 2 Ocak 2019; 16:23:47 >
  • O kadar para veriyorsunuz ve pubg bile açamıyor Şu mac merakı gerçekten ilginç
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Oyun işini ps4 görüyor ben öyle yapıyorum iki büklüm dışarda pc başında çalış bide eve gel iki büklüm oyun oynasak yanmışız biz arkama yaslanıp adil bir online deneyimi yaşıyorsun konsolda pc de oyun bana göre amele işi.
  • Arkadaşlar merhaba ; macbook pro da football manager oynanırmı ?
  • Arkadaşlar merhaba. Bi sorum var, 2018 yeni macbook air sahibiyim. Açma tuşuna basmam ile masaüstüne ulaşmam yaklaşık 35-40 saniye sürüyor. Bu normal midir? Pro lar çok hızlı açılıyor biliyorum ama air için bu süre normal mi? Teşekkürler

• Stroma kullanıcısına yanıt
    ben air de oynuyorum pro da kesin oynarsın
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.