Şimdi Ara

dh li asosyal tek başına bushcraft yapio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Serkan Bilginyoutube
    Doğada Tek Başına Bushcraft tarzı Kış Kamp Programına hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar. Sersem yaylası 1950 metrelik irtiftaya bir kamp alanı oluşturdum. Bir gece, iki gün konaklayarak sizlere yaşadığım atmosferi hissettimeye çalıştım. Hiç bir prodüksiyon imkanım olmadan yapımcılığını ve sunuculuğunu tek başıma sizler için hazırladığım bu belgesel tadında kamp videosunu umarım sıkılmadan beğenerek izlersiniz. Çekimlerden, montaja kadar çok emek verdiğim uzunca bir video oldu. Vaktinizi aldığım için şimdiden hakkınızı helal edin. Video içerisinde hiç bir şekilde abone olun beğenin gibi terimlerde bulunmadım. Sadece yaşadığım bu atmosferi sizlere hissetdirebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Taktir sizin. Videoyu izleyen herkesin yorumlarını, görüşlerini ve eleştirilerini bekliyorum. Bir hatamız olduysa affola, dağlarda denk gelmek dileğiyle. Kalın Sağlıcakla. -Serkan Bilgin Kullandığım kamp ekipmanları: -Bushcraft çadır - Kampet - Uyku tulumu - Yün battaniye - Balta ( nacak ) - Bushcraft bıçak - Katlanır testere - Çaydanlık - Tava - Magnezyum çubuğu - Kamp Işığı - İp Çekim ekipmanları: - Note 8 pro - Gimbal - Tripod - Boya yaka mikrofonu - Yüksek ışıklı led projektör Kış kampı Bushcraft camp Solo camp Winter camp Bushcraft solo camp Doğada Tek Başına Doğada Tek Başına Bushcraft Kamp Kış kampı nasıl yapılır Sobalı çadır Bushcraft çadır Kış kampı genel bilgiler
    https://www.youtube.com/watch?v=v_lGqTLV1uc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 4 Eylül 2021; 12:53:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.