Şimdi Ara

DH İSVEÇ HAYRANLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
41
Favori
26.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayramda ordayım bayramdan sonra yaz beni de
  • up
  • benide yaz
  • İsviçrenin güzel bi ülke olduğunu duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefkelionur

İsviçrenin güzel bi ülke olduğunu duymuştum

Sen çok yanlış yere gelmişsin.
  • yaz benide hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazları 3 ay Alanyada olduğumuzdan İsveçlilerle çok haşır neşiriz hayat tarzları günlük yaşamları özendirecek cisnten bi yakından tanısanız.Çalıştığım yerde patronum yarı İsveçli Türk.Ordaki yaşamı anlatınca burada yaşıyası gelmiyor insanın seneye yazın gitmeyi düşünüyoruz nerede kalıcaz nereye gidicez pek bi fikrimiz yok giden dönen varsa tecrübelerini paylaşırsa seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogukanPasha

http://forum.donanimhaber.com/m_80718398/f_//tm.htm#80719062

Umarım fake haberdir.

• hocam ekleyin
  • Ekleyin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: DogukanPasha

http://forum.donanimhaber.com/m_80718398/f_//tm.htm#80719062

Konuyu kaldırmışlar haber neydi hocam?

• İsveç'ten Suriyeli sığınmacılara sınırsız oturma izni

İsveç, Suriye'deki savaştan kaçarak ülkeye gelen ve sığınma talebinde bulunanlara sınırsız oturum izni vereceğini açıkladı. Suriyeli sığınmacılar isterlerse ailelerini de İsveç'e getirebilecek.

Suriye'den kaçarak İsveç'e gelen sığınmacıların sayısının 8000'e ulaştığı bildirildi.

İsveç'teki Suriyeli sığınmacıların durumu ile ilgili yeni karar alındığını bu sabah açıklayan İsveç Göçmen Dairesi Başkanı Anders Danielsson, sığınmacılara süresiz oturum izni verileceğini duyurdu. Suriye'deki durumun gittikçe kötüleştiğine ve yakın zamanda düzeleceği konusunda umut bulanmadığına dikkati çeken Danielsson, aldıkları kararın uluslararası hukuka uygun olduğunu söyledi.

Danielsson, 8000 Suriyelinin yakınlarının da İsveç'e gelebileceğini kaydetti.

İsveç'in Suriye'de temsilciliğinin bulunmadığını belirten Danielsson, Suriyelilerin en yakın komşu ülkedeki temsilciliğe gidip, buradan İsveç'teki yakınının yanına gitmek için talepte bulunabileceğini vurguladı.

Avrupa Birliği ülkeleri içinde ilk kez İsveç'in Suriyeli sığınmacılara ve yakınlarına vize verme kararı aldığı kaydedildi.

• Anaaaaa ben alanyada yaşıyorum ve girişi görünce deli oldum hemen ekle hocam isveç ülkü ocaklarındanım bende İiİisVeçİiİ
  • neden ceza aldın
  • 1-2 kız resmi koymak konuyu ayrıntılamaya yetmez diye düşünüyorum.Sonuçta benzerleri ülkemizde de var(azcık).Ayrıca İstanbul'da bir yerde sanırım konsolosluğunu görmüştüm.Taksim olabilir,çok hoştu.Bitti bu kadar
  • benide yazın
    en büyük hayallerimden biridir isveç
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

İsveç'ten Suriyeli sığınmacılara sınırsız oturma izni

İsveç, Suriye'deki savaştan kaçarak ülkeye gelen ve sığınma talebinde bulunanlara sınırsız oturum izni vereceğini açıkladı. Suriyeli sığınmacılar isterlerse ailelerini de İsveç'e getirebilecek.

Suriye'den kaçarak İsveç'e gelen sığınmacıların sayısının 8000'e ulaştığı bildirildi.

İsveç'teki Suriyeli sığınmacıların durumu ile ilgili yeni karar alındığını bu sabah açıklayan İsveç Göçmen Dairesi Başkanı Anders Danielsson, sığınmacılara süresiz oturum izni verileceğini duyurdu. Suriye'deki durumun gittikçe kötüleştiğine ve yakın zamanda düzeleceği konusunda umut bulanmadığına dikkati çeken Danielsson, aldıkları kararın uluslararası hukuka uygun olduğunu söyledi.

Danielsson, 8000 Suriyelinin yakınlarının da İsveç'e gelebileceğini kaydetti.

İsveç'in Suriye'de temsilciliğinin bulunmadığını belirten Danielsson, Suriyelilerin en yakın komşu ülkedeki temsilciliğe gidip, buradan İsveç'teki yakınının yanına gitmek için talepte bulunabileceğini vurguladı.

Avrupa Birliği ülkeleri içinde ilk kez İsveç'in Suriyeli sığınmacılara ve yakınlarına vize verme kararı aldığı kaydedildi.

İsveç guzel ulke ancak kendi topuguna sikiyor. 1992den bu yana ulkeyi gocmenlerle doldurdular. Turkleri kast etmiyorum cunku bizler siginmaci degiliz. Ama gerek pkk destekcilerini gerekse suriyeli siginmacilari kabul etmek (azul deniyor) bence cok buyuk bir hata..

• Lägg mig. Jag besöker inte Sverige men jag vill besöka det. (Google çeviri )
    Benide ekle. İsveçi ziyaret etmedim ama etmek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.