Şimdi Ara

DH İSVEÇ HAYRANLARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
41
Favori
26.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

Şuan neredesin isveç 'e gittin mi ? yada yerleştin mi ?
    Bu kurla mı hocam hayır .Türkiye'de eğitim alacağım.Siz Norveç'te yaşıyorsunuz galiba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

Lisans icin buradayim. Aslinda Isvec vatandaslarina sinavsiz bir sekilde tum universiteler ucretsiz.https://www.universityadmissions.se Bu site uzerinden tum Isvec universitelerindeki kurslari ve ucretleri gorebilirsin.

Isvec halki, benim gozlemlediklerime gore,insanlara, multecilere, etc farkli baktigini gormedim. Son derece medeni insanlar, 4 aydir ne bir bagirma ne bir korna sesi etc duymadim. O yuzden fiziksel ozelliklerinizin gunluk yasama bir etkisi olmayacagini dusunuyorum.

Oturum izni konusunda rahatlar diyebilirim, low skill joblar icin isvecce cok onemli bir kriter ne yazik ki. Fakat high skill bir is basvurusu yapacaksaniz ingilizce yeterli olacaktir. Belli bir maasin uzerinde is teklifi alirsaniz kolayca calisma & oturma izni cikartabilirsiniz.
    Hocam nasıl başvurdunuz , not ortalaması önemli mi? İstediğimiz bölümü seçebilir miyiz? vs vs. Aylık gideriniz ne kadar? Anlatır mısınız?

• yok hocam keşke bende orada yaşasam ama şuanlık değil. Gelecek bir zamanda kesinlikle gideceğim. Kesin çünkü buna göre adımlar atıyorum .
  • quote:

yok hocam keşke bende orada yaşasam ama şuanlık değil. Gelecek bir zamanda kesinlikle gideceğim. Kesin çünkü buna göre adımlar atıyorum .
    İnşallah giderseniz hocam,iskandinav ülkelerine yerleşmek herkesin harcı değil ama imkansız da değil.Belki bir gün iç mimar olarak giderim ben de

• Hocam inanın bence zor değil. Eğer kişisel olarak iyi bir işiniz yada eğitim beceri vs. varsa gidilir.

İnşallah gideriz
  • Ekle hocam swedish house mafia si bile yeter hayran olmak icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam inanın bence zor değil. Eğer kişisel olarak iyi bir işiniz yada eğitim beceri vs. varsa gidilir.

İnşallah gideriz

Avrupa Birliği Vatandaşı olsaydın direkt Isvece giderdin.
    Yorumlariniza baktım baya isteklilik varmış, umarım isteğiniz bir gün gerçek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 2 Eylül 2018; 22:47:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arap ve afrikalı göçmenler batırdı ülkeyi siz hala isveç diyorsunuz. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 2 Eylül 2018; 23:3:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herattaa

quote:

Hocam inanın bence zor değil. Eğer kişisel olarak iyi bir işiniz yada eğitim beceri vs. varsa gidilir.

İnşallah gideriz

Avrupa Birliği Vatandaşı olsaydın direkt Isvece giderdin.
    Yorumlariniza baktım baya isteklilik varmış, umarım isteğiniz bir gün gerçek olur.

Alıntıları Göster
    Hayalim bir gün gitmek kalıcı olarak.

Bunun için dil kursuna gidiyorum kendimi geliştiriyorum. Yapılabilecek şeyleri yapmaya başladım. Uarım bir gün hayalim gerçek olur.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim .

• quote:

Orijinalden alıntı: DaisyLucky59

Arap ve afrikalı göçmenler batırdı ülkeyi siz hala isveç diyorsunuz. :D
    o adamlara kendi ülkerini çöp etmek yetmiyor.dünyanın medeni yerlerine gidip oralarıda çöp etmeye çalışıyorlar.adam gidiyor hollandada neden çarşaf giyemiyorum diyor.kardeşim çarşaf bu kadar önemliyse git yemende yaşa
  • Kızlara baktım ve ekle hocam

• ohoo konu ölmus arkadaslar beni de ekleyin isvecte takiliyorum

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.