Şimdi Ara

DH İSVEÇ HAYRANLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
41
Favori
26.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

Elmander'in profesyonelliği,
    Ibra'nın artistliği,
    Volvo'nun kalitesi,
    Scania'nin asaleti...

İsveç sevilmez mi, yaz hocam beni de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

up

hocam benide eklermisiniz admine mesaj attım sağolsun konuyu açtılar ben tam bir isveç aşığıyım orda okumak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

up

hocam benide eklermisiniz admine mesaj attım sağolsun konuyu açtılar ben tam bir isveç aşığıyım orda okumak istiyorum

Sağol dostum,DH'ye bak konuyu açan benim ben mesaj attım hiç takmadılar,ekliyorum seni
  • quote:

quote:

quote:

up

Sağol dostum,DH'ye bak konuyu açan benim ben mesaj attım hiç takmadılar,ekliyorum seni

DH İSVEÇ HAYRANLARI

yaz hocam isveç aşığı

• Beni'de ekle Nisan'ın ilk haftası İsveçteyim.
  • quote:

Beyler birde Swedish House Mafia nedir

SHM(Swedish House Mafia) isveçli bir elektronik dans ve house müzikler yapan bir 3 kisilik bir dj grubudur çok fena sevdiğim bir gruptur kendileri

• quote:

quote:

Beyler birde Swedish House Mafia nedir

SHM(Swedish House Mafia) isveçli bir elektronik dans ve house müzikler yapan bir 3 kisilik bir dj grubudur çok fena sevdiğim bir gruptur kendileri

Bu arada 31.üyemiz olmuşsun tebrik ederim.

• Bunların Opeth'leri yüzünden eski aşkım Finlandiya'yı bırakmak zorunda kaldım.Yaz beni de hocam
  • İsveç hayranı sayılmam ama yazabilirsin beni de, 10 ay boyunca kaldım Karlstad'da. Soruları alalım.
  • beni de yaz :D :D :D isveç insanın profil fotoları vardı elimde fakat işte epey zaman oldu kaybettim bulursam eklerim buraya yeg alska dey svenska flicka :D :D
  • IKEA'ya her gidişimde bidaha sempati duyuyorum buraya
  • Temmuz 1-3 Stockholm'deydim. Süperdi
  • quote:

up

Ekle
  • gitmedim ama fırsat kolluyorum bilmem olur mu ki , hayranlar bölümüne eklesene beni de
  • yaz benide
  • Ekle benide hacı abi.

Swedish house mafia müziklerini ararken bu parçayı dinledim çok anlamlı bir klip olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 10 Ağustos 2013; 11:48:47 >
  • Bu konuyu ve resimleri görmek tekrar ciğerimi yaktı. Gitmedim ama bu grupta olmaktan onur duyarım. (İmzayı ekliyorum.)
  • Isvecli kızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz hocam yaz AFS ile 1 yıllığına gitme durumum var her yerden bilgi toplamaya çalışıyorum

Penpaldan birkaç isveçli kız buldum mesaj attım işte nasıldır eğitim ne yaparsınız vs birinin attığı cevabı türkçeye çevirerek yazıyorum

Bu harika! İsveçe gelmekle harika bir şey yapıyorsun.Pişman olmayacağına eminim :)

Eğer bu sene gelirsen ikimizde lisenin 2. yılına başlayacağız ( bunlar bizden 1 sınıf geri mi gidiyorlar ? ) İsveç lise programında seçebileceğin bazı programlar var.Ben en popüler program olan fen ve doğa programındayım.Bazı diğer popüler programlar ise teknoloji ( bunu merak ettim ) ve çevre/topluluk ( society yazmış ama tam anlayamadım sosyal bir şey sanırım )

İlgili olduğun bir programı seçmek zorundasın.

Çoğu şehirlerde gençler için bazı mekanlar var.Burada müzik dinleyebilir,masa tenisi oynayabilir,bilgisayar oyunları oynayabilir yada sadece öyle takılabilirsin :) Ben bu mekanlara hiç gitmedim çünkü genelde varoş tipler takılıyor buralara :) Buralarda yapabileceğin şeylerin yanında evdede arkadaşlarınla yapabileceğin şeyler var tabii.Ben gitmesemde rağmen bazı insanlar gidiyorlar o mekanlara...

Sanırım isveçli gençler diğer dünya gençlerine göre pek farklı değil. ( burada kafayı kıracaktım gardaş biz taş sahada top oynar akşam eve gelir fizik sorusu çözer hafta sonuda dershanede test ve tost eşliğinde haftayı bitiririz yazacaktım ama.. ) Dünyadaki tüm gençlerin yaptıkları şeyleri yaparız alışveriye çıkarız film serileri izleriz spor yaparız ve benzeri şeyler işte...

Ben stockholme 40 dk uzaklıkta bir şehirde yaşıyorum ve tabiiki buradada yapabilecek bir sürü şey var.Ben ve arkadaşlarım sıkıldığımızda hemen trene atlayıp stockholm'e gidiyoruz.Stockholmde o gün şehir bizlere ne sunarsa onu yapıyoruz

Bunların hepsini yaşamak istersen stockholm yada gothenburg gibi büyük şehirleri seçmelisin.İsveçin doğal güzelliklerini daha iyi yaşamak için ise küçük şehirleri seçebilirsin ancak benimki gibi stockholm'e yakın olmasına dikkat et.

Kelimelerimle umarım sana isveç hakkında fikir verebilmişimdir.İstediklerini sormaktan çekinme!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 23 Ocak 2014; 15:37:50 >

• Türkçe;

İsveç Hayranı değilim, ancak konuyu bir şekilde bulmuş oldum. İsveç'i, özellikle Stockholm'u severim. 1 yıldır Östergotland - Linköping 'de yaşıyorum. Linköping Universitet - elektronik mühendisliği yüksek lisansı yapıyorum. Merak ettikleriniz var ise çekinmeden sorabilirsiniz...

Svenska ;

Jag är inte fläkt av Sverige, men Jag gillar huvudstaden Stockholm. Jag bor i Östergotland, i Linköping för ett år. Jag studierar i Linköping Universitet, Elektronik ingenjör. Om du undrar något om Sverige, fråga mig =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otmotvmhndsi -- 12 Ağustos 2013; 20:51:47 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.