Şimdi Ara

--DH HUKUK FAKÜLTESİ 2.SINIFLAR --- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
7
Favori
10.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben Rusça alıcaktım ama programa uymadığı için Fransızca aldım. İkinci dönem bölüm dışı seçmeli için slot açılmadığı için Legal English alıcam. Ayrıca udemy’de kurs buldum Legal English için onuda sömestr’da bitirmeyi düşünüyorum.
  • @GenelKültürAbidesi Kolay gelsin hocam :) Ben de birkaç kitap aldım hem hukuk hem de başka ilgilendiğim alanlarla ilgili, onları bitirmeyi planlıyorum. Edx'i duydunuz mu, birçok üniversitenin işbirliğiyle oluşmuş online ders sitesi, hukuk hakkında da bazı dersleri var, Contract Law, Computer Sciences for Lawyers gibi.

@savcınız Hocam bunlar tavsiye sayılır mı bilmiyorum ama önemli gördüğüm şeyleri yazayım :D. Hobilerimi (daha doğrusu sevdiğim şeyleri) İngilizce yapmak beni baya geliştirdi. Günlük hayatta İngilizce kullanmanın pek bir yolu yok, o yüzden İngilizce forumlarda takılmak mantıklı. Bu ikisi kelime haznenizi çok fazla geliştirir, hem de organik bir şekilde. Oxford'un bookworms serisi var, seviyeye göre kitaplar. Onlar işinize yarayabilir. Bende birkaç tane var, isterseniz gönderebilirim.

• Ya hocam ben derslerden kendime vakit ayıramıyorum siz nasıl dil öğrenmeye vakit artırabiliyorsunuz hayret ediyorum dönemlik olan hocalarım sizde de quiz saçmalığı var mı bizde vize den sonraki hafta hemen quizleri koymuşlar zaten onlar bitene kadar finaller geliyor bir bizde mi böyle yoksa dönemlik olanların çoğunda mı bu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi okul? Dönemlik hukuk çok az var Türkiye'de
  • Bizzat ben bu
  • sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde dönemlik. Okul bölüm dışı slot açmış ingilizce ders için bende Fransızca seçtim. Biz de quiz yok ama sınavlar bitince nerdeyse 1 ay sonra diğerleri başlıyo.
  • savcınız kullanıcısına yanıt

Süleyman Demirel Üniversitesi hocam

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Sınav durumu bizde de aynı hocam.

• Son 1 haftadır medeni derslerine girmedim. 300 sayfaya yakın sayfa birikmiş
    Kişilerde misiniz hocam
    Pazar gününe ek ders konuş hoca. Pazar günü olan derste geçicekmiş.
    Biz kişileri yarıladık anayasada da 2.dönem olan Türk anayasa hukukuna başladık cidden yetişmesi güç her gün takip etmek lazım
    Hocam bizim dönemlik olduğu için biraz da bu hız gibi. Ocak 11 gibi finaller başlıyomuş bizim. Sınava kadar kişileride bitiricekmiş. 2. dönem aile hukukuna geçicekmiş falan. Biz anayasa da şu an seçim sistemlerindeyiz galiba. Türk Anayasa hukuku 2.dönem derslerinden bizim.
    1 böyleyse ileriki senelerde pek nefes alamayacağız gibi
    Öyle valla. Özellikle oturup saatlerce çalışamayan biri için çok zor durum
    --DH HUKUK FAKÜLTESİ 2.SINIFLAR ---

--DH HUKUK FAKÜLTESİ 2.SINIFLAR ---

• Bizde de hukuk dönemlik. Vize final arasında hiç dinlenecek zaman olmadı cidden. En azından çok fazla konu birikmiyor, yıllıkta olsam büyük ihtimalle mayısta çalışmaya başlayıp patlardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 19 Aralık 2020; 13:9:24 >
  • Bilkent'i yıllık sanıyordum şaşırdım. Çankaya yıllık hocam Ocaktaki vizeler bir şekilde hallolur da haziranda finallere çok fazla şey birikecek.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.