Şimdi Ara

|DH| GRUP «««ADANA»»» (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
376
Cevap
0
Favori
22.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH| GRUP «««ADANA»»»

(En Son Oy Tarihi: 18.12.2015)
Giriş

insanın hayatının kalitesi mükemmelliğe tanıdığı öncelikle doğru orantılıdır...
  • bizde Adanalıyız arkadaslarbenide yazın listeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passat1905 -- 4 Ekim 2006; 4:13:54 >
    Amd Ryzen 5 5600x - Asus Rog Strix B450 F Gaming - Cruical Ballistix DDR4 2x8 16GB 3000 mhz CL15 Ram - Asus TUF Gaming OC Nvidia RTX 3080 10GB - Asus TUF GT501 Gaming Kasa + Corsair Rm 850 850W 80+ Gold - Windows 10 Pro 64 bit
  • baba benide ekleyin....azizi mübarek gün canım acılı bi şalgam çekti.ağzım sulandı valla.
  • çukurova mezunu ankaralı bir arkadaşınız daha var..

Orjinalden alıntı: nejat_342

Vay maşallh 46 kişi olmuşuz

50 olduk nejat.

Orjinalden alıntı: kebabkolik

quote:

Orjinalden alıntı: nejat_342

Vay maşallh 46 kişi olmuşuz

50 olduk nejat.

Hakkaten ya 50 olmuşuz Amerika'da yaşıyorum 7 aydır burdayım ama aksamları çıkıp hasan usta kebabını sonra geceye doğru baraj lisesinin köşesinde şırdan yemei ordan sonra da adnan menderese gidip salep içmeyi özledimOcakta ya da şubatta geliyorum o zamana kadar nasıl dayanacaksam

• ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK DONSUZ YATAR AVRATSIZ YATMAYIK YEMEGIN SALCALISINI KADININ KALCALISINI SEVERIK

Orjinalden alıntı: BeŞiKtAş KaRa KaRtAl

ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK DONSUZ YATAR AVRATSIZ YATMAYIK YEMEGIN SALCALISINI KADININ KALCALISINI SEVERIK

Eyvallah..

____gяυρ αηкαяα___
    нαуαттα кιмѕє ιçιη αğlαмαуα dєğмєz!!αğlαмαуα dєğєηlєя zαтєη αğlαтмαz!!вιяgüη αğlαмαη gєяєкιяѕє вαşıηı dιк тυт кι!!gözуαşlαяıη ѕєηι αğlαтαη кιşι кαdαя αlçαlмαѕıη!!<>nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa!orada itimat ve itaat vardır,itimat ve itaatin olduğu yerde disiplin,!!disiplinin olduğu yerde huzur,!!huzurun olduğu yerde başarı vardır...!!<>büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır..<>bugün yarına dünle beslenerek yol alır..<>bildiğimizi zannetmemiz öğrenmemizin en büyük düşmanıdır.
    >>>listenize msn adresimi eklemek için tıklayın<<<ємяαн<<<http://www.ekaraot.wordpress.com/<<<
  • quote:

Orjinalden alıntı: david LynCh
    Hakkaten ya 50 olmuşuz Amerika'da yaşıyorum 7 aydır burdayım ama aksamları çıkıp hasan usta kebabını sonra geceye doğru baraj lisesinin köşesinde şırdan yemei ordan sonra da adnan menderese gidip salep içmeyi özledimOcakta ya da şubatta geliyorum o zamana kadar nasıl dayanacaksam

Olayı Güzel özetlemişin

• ya arkadaslar benı yazmamıssınız lısteye ayıp yaa bizde Adanalaıyız bizde Adanada yasıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikitilkitr

arkadaşlar herkez bulunduğu semti yazsa diyorum.

Güzel bir fikir,olabilir bu sayede ilk olarak aynı semtte oturanlar irtibata gecebilirler
    Ziyapaşa Bulv.Kurtuluş Mahalelsindeyim(e tabi Adanada oldugumuz sure içerisinde

@passat1905
    gozumuzden kaçmış kardeş,eklediğimi sanıyordum ama ayıktırdığın iyi oldu
    52 numaralı forma senindir,güle güle eskit

• DH GRUP ADANA
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

quote:

Orjinalden alıntı: ikitilkitr

arkadaşlar herkez bulunduğu semti yazsa diyorum.

Güzel bir fikir,olabilir bu sayede ilk olarak aynı semtte oturanlar irtibata gecebilirler
    Ziyapaşa Bulv.Kurtuluş Mahalelsindeyim(e tabi Adanada oldugumuz sure içerisinde

@passat1905
    gozumuzden kaçmış kardeş,eklediğimi sanıyordum ama ayıktırdığın iyi oldu
    52 numaralı forma senindir,güle güle eskit

cok saol dostum cok delı bı forma wermıssınne goller atarım ben bu forma ile

• süleyman demirel bulvarınada oturuyorum.baraj yolunda çalışıyorum......
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.