Şimdi Ara

|DH| GRUP «««ADANA»»» (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
0
Favori
22.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH| GRUP «««ADANA»»»

(En Son Oy Tarihi: 18.12.2015)
Giriş
  • Bende ADANA'lıyem emmioglu benide kat listeye sana zahmet
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.
  • Eski Adana fotoğrafları buldum arkadaşlar

resimler çıkmadı daha sonra tekrar deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 27 Eylül 2006; 12:17:41 >
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • yaz yaz benide bende boLe bişe arıyodum ii oldu bu ya kim akıl etmişse allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 29 Eylül 2006; 4:03:14 >

Orjinalden alıntı: david LynCh

bir up cekelim adanali gormeyen arkadaslar olmus olabilir

Orjinalden alıntı: gezginci01

Alın Size Adanın Demir Başlarından Biri daha
    Belki Duyanlarınız olmuştur İsmim Birtan
    Bizim cafe Reşatbeydeki Mavi İnternet Kafe

Reşatbey mi vay be 3 yılım geçmişti orda Çobanoğlu ticaret meslek lisesine gidiyordum sene 1998
    Tek rakibim kangal.
  • çok sukur adanalıyık..

psn:hakan779
  • bende adanalıyım son 4 yıldır izmirde oturuyorum ama merak etmeyin adana erkeğini her bakımdan temsil ediyorum benide eklerseniz listeye sevinirim
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• bende adanalıyım ve benmde adımı koyabılırsınız lısteye

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

Arkadaslar su an adanada olanlar bir organizasyon duzenlesinden A.Demirin macına gidelim bu hafta dısarda da gelecek hafta icerde oynuyor herhalde yanlıs hatırlamıyorsam

Hocam gercekten cok güzel düşünmüşsün,Adana Demirsporumuzu evimizdeki maçlarında yanlız bırakmamak biz Adanalılar açısından cok önemli bir girişim olacaktır
    Kendimden ornek verim,şuan ünv.sebebiyetiyle Adana dışındayım
    Ancak 22 Ekim(arefe günü)takımımızın 5 0cakta maçı vardır.Organize olup,hem birbirimizi tanıma ve kaynaşma açısından,hemde ortaklaşa bir şeyleri yapmanın vereceği hazdan yararlanalım diyorum
    Yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyoruz

• ben de Adanalıyım hem de içinden

Orjinalden alıntı: kebabkolik

quote:

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

Arkadaslar su an adanada olanlar bir organizasyon duzenlesinden A.Demirin macına gidelim bu hafta dısarda da gelecek hafta icerde oynuyor herhalde yanlıs hatırlamıyorsam

Hocam gercekten cok güzel düşünmüşsün,Adana Demirsporumuzu evimizdeki maçlarında yanlız bırakmamak biz Adanalılar açısından cok önemli bir girişim olacaktır
    Kendimden ornek verim,şuan ünv.sebebiyetiyle Adana dışındayım
    Ancak 22 Ekim(arefe günü)takımımızın 5 0cakta maçı vardır.Organize olup,hem birbirimizi tanıma ve kaynaşma açısından,hemde ortaklaşa bir şeyleri yapmanın vereceği hazdan yararlanalım diyorum
    Yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyoruz

Evt kebabkolik in de anlattıgı gibi hem biz takımımıza destek vermis oluruz hemde tanısıp kaynasırız Bu nedenle bence hemen bir organizasyon yapılmalı 22 ekimdeki maca gidebiliriz

• up..

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
  • adanalıyık allahın adamıyık bide adanadayık

bizide ekleyin galan
  • up.!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.