Şimdi Ara

DH Gangnam Style Grubu İmza geldi !!!!!111! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
6
Favori
18.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Gangnam Style Grubu İmza geldi !!!!!111!

(En Son Oy Tarihi: 4.11.2012)
Giriş
  • işk başta beğenmemiştim ama sonradan nedense hoşuma gitmeye başladı hyuna nında etkisi büyük

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
  • Ekleyin.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Bayadır duyuyordum bunun metini ilk defa burada izlemek nasip oldu yanlış anlamayın forumdaşlar ama bunun nesini seviyorsunuz anlayamadım videoyu sonuna kadar izledim ama müzik için değil asyalı hatunlar için... Bana biraz saçmalık gibi geldi ama bukadar seveni varsa belki benim bilmeidğim bir olay vardır...

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK
  • _____________________________
    http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet
  • Beni de eklersin artık; en büyük gamgamcı benim :

Aha bu da 1D One Direction 'ın Gangnam Style'ı

Orijinalden alıntı: Lacano

Bayadır duyuyordum bunun metini ilk defa burada izlemek nasip oldu yanlış anlamayın forumdaşlar ama bunun nesini seviyorsunuz anlayamadım videoyu sonuna kadar izledim ama müzik için değil asyalı hatunlar için... Bana biraz saçmalık gibi geldi ama bukadar seveni varsa belki benim bilmeidğim bir olay vardır...

Evet seni cahil, bilmediğin şey tabiki DÜNYA ÇILDIRDI OLUM, UYANDA GAMGAMA GİDELİM

Orijinalden alıntı: Lacano

Bayadır duyuyordum bunun metini ilk defa burada izlemek nasip oldu yanlış anlamayın forumdaşlar ama bunun nesini seviyorsunuz anlayamadım videoyu sonuna kadar izledim ama müzik için değil asyalı hatunlar için... Bana biraz saçmalık gibi geldi ama bukadar seveni varsa belki benim bilmeidğim bir olay vardır...

Temmuz'un sonunda dinlemiştim bende 1 ay önce falan popülerleşti iyice. Eğlenceli tamam ama çok abartılmış şarkı bencede.

iPhone 5 64 GB White
  • beyler ciddi olamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • Ekle hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Gangnam style Şanzalize Kafede

kamera şakası gibi
  • Justini geçicek az kaldı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.