Şimdi Ara

DH Flickr Fotoğraf Kulübü - Katılımlar Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  DH Flickr Fotoğraf Kulübü - Katılımlar Başladı

------------------------------------------------------------------------------

Donanımhaber Fotoğraf Kulübü

http://www.flickr.com/groups/dfk/

Selamlar,

Flickr'da gezinirken böyle bi fikir aklıma geldi. Aslında 500px'de yapacaktım bunu ama hem 500px'in paragöz tutumu, hem de forumdaki arkadaşların genelde Flickr'da takılmaları sebebiyle Flickr'da açmayı uygun gördüm.

Grubun temel amacı, aramızda fotoğraf paylaşımı ve eleştirileri ile ilgili geniş bir ortam oluşturmak. Buradaki eleştiri konusunun farklı bir platformu gibi olacak. Sadece fotoğraf eleştirileri. Bir de tabi, buradaki topluluğun Flickr'da da bir platformu olsun istedim.

Başka bir amaç da, forumda tek bir kare paylaşmayan arkadaşlarımızı flickr'da teşvik etmek. Bu açıdan da rahat bir ortam olacak diye düşünüyorum. İsteyen forum nickini vermeyebilir, kendilerine kalmış.

Grubun kuralları insan eliyle yazıldı, o yüzden okuyunca bir şey kaybetmezsiniz

DH Flickr Fotoğraf Kulübü - Katılımlar Başladı

Bu kadar.

Katılımlarınız bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 17 Haziran 2012; 12:05:25 >

• günde 1 tanede çok az olmuş ya :D
  • güzel olmuş, ama ben flckr a da üye değilim, bi ara üye olayım..
  • Çok iyi olmuş hocam ellerine sağlık.Hemen üye olalım
  • Eyvallah. 4 üyeli olduk :) pazar günü diye kimse görmedi herhalde.

devam;

• Ben de gireyim gruba
  • katıldım gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Eyvallah. 4 üyeli olduk :) pazar günü diye kimse görmedi herhalde.

devam;

4. benim:)
  • 7. olarak geldim
  • Güzel fikir:) 10 numara üye oldum:D
    Evde değilim yalnız, arşivime fotoğraflarımı yükleyemiyorum, benden paylaşımlar gecikecek:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McYC -- 17 Haziran 2012; 19:54:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 oldu
  • 11
  • 12
  • Bende geldim :)
  • 1 foto sınırı çok iyi olmuş.Forumdaki konuya da eklenmeli bence.Çünkü bana göre arka arkaya eklenen 5-10 foto sadece gösterim olur.Yorum alması çok zor
  • hoş geldiniz :) fotoğraflar birikti, artık yorumlara başlayabiliriz. fotoğrafların artma hızı düşük olduğundan yorum yapmak da rahat olacaktır

• updullah.

• nerden buldum bu konuyu bilmiyorum :D hort oldu ama her ne kadar flickr'a az girsem de üye olayım ayrıca @cross leica lens almışsın hayırlı olsun :D hangi gövdede kullanıyorsun?
  • Leitax
  • İyimiş Bayoneti ne peki? Canonda M olan olmuyordu

Şu 75 f1.4 var rüya gibi kafamda var aslında zeiss ikon ile m bayonete girmek

Örnek fotolar isterük
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.