Şimdi Ara

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ (367. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.158
Cevap
100
Favori
1.478.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajınızı yeni gördüm okudumda, cevap vermekten kendimi alamadım, Sitedeki diğer arkadaşların da dediği gibi UNO60 ve 60S modeller parça sıkıntısı nedeni ile tavsiye edilmiyor, kaldı ki 94 model bir UNO aracın 49.000 de olma ihtimali çok zayıf, üstelik sol ön kapı lokal boyalı demek araç yol kadediyor demektir tecrübelerimle, UNO'da beyin olmadığı için aracın km'si ile çok kolay oynanabiliyor, dikkatli olun derim ben, en kolay vizede ortaya çıkar kayıtlarda, ayrıca onlarca 70lik model varken hemde 15.000 verip 60lık almak biraz bana abes geldi, satıcı arkadaş kusura bakmasın ama ya sizin piyasayı bilmediğinizi anladı, yada siz fazla araştırma yapma imkanı bulamadınız, diğer bahsettiğiniz aracın saçları değişmiş çürük nedeniylemi acaba şüpheliyim hemde 15000'e almak mı?, geçmişini araştırın bakalım kazası varmı? şaseleri ile oynanmışmı? aldınız veya almadınız neyse hayırlı olsun diyeyim.

Orijinalden alıntı: yazar4002

Mesajınızı yeni gördüm okudumda, cevap vermekten kendimi alamadım, Sitedeki diğer arkadaşların da dediği gibi UNO60 ve 60S modeller parça sıkıntısı nedeni ile tavsiye edilmiyor, kaldı ki 94 model bir UNO aracın 49.000 de olma ihtimali çok zayıf, üstelik sol ön kapı lokal boyalı demek araç yol kadediyor demektir tecrübelerimle, UNO'da beyin olmadığı için aracın km'si ile çok kolay oynanabiliyor, dikkatli olun derim ben, en kolay vizede ortaya çıkar kayıtlarda, ayrıca onlarca 70lik model varken hemde 15.000 verip 60lık almak biraz bana abes geldi, satıcı arkadaş kusura bakmasın ama ya sizin piyasayı bilmediğinizi anladı, yada siz fazla araştırma yapma imkanı bulamadınız, diğer bahsettiğiniz aracın saçları değişmiş çürük nedeniylemi acaba şüpheliyim hemde 15000'e almak mı?, geçmişini araştırın bakalım kazası varmı? şaseleri ile oynanmışmı? aldınız veya almadınız neyse hayırlı olsun diyeyim.
    Daha Arabayı göremedim 😂 adamın hep işi var hep yoğun. 6 ay önceki muayene kağıdında 39.000 km’de diye yazıyor. Koltuklar. Pedallar. Torpido göğüs. Direksiyon zaten belli yıpranmamış. Adam bunu oğlu İçin Almış. Çocuk da o sene yurtdışı kazanınca bir daha da gelmemiş Tr ye. 13 sene sonra trafiğe çıkarılmış 2007 de. hep beklemiş kapalı garajda. Bizde ikinci Sahibinden alacağız. Adamın satmaya da niyeti yok mu ne tok satıcı daha Arabayı bile göstermedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tutuksuz_17 T kullanıcısına yanıt
    Anlattığınıza göre araç numunelik, temizdir diye düşünüyorum, bu araç istisna eğerki doğruysa, takdir edersiniz ki 2019 yılının yarısındayız ve 2007 de trafiğe çıksa bile 12 yılda bu kadar az km yapması nadirdir, anlaşılan garaj arabası, yinede şüpheliyim, garaj arabası dediğimiz araçlar özel bakım gerektirir, bir atasözü vardır, işleyen demir pas tutmaz, eğer ki iyi bakıldıysa zaten aracı görünce alırsınız, garaj arabası deyince çook gördük çürümüş araçları, hani bir klasik amerikan otomobili olsa al-topla, ancak bir uno 60 gıcır gıcır bakılmlı değilse istediği kadar kmsi düşük olsun, çürük araç değersizdir.
    Aslında bir önceki yazımı bu araç için değilde diğer araç için yazdıklarınız sebepti, bu araç tamam da çürükleri kaynatılmış vs bir araç bir garaj aracıyla (hemde aynı fiyata) karşılaştırma yapmamızı siz istemiştiniz, UNO araçlarımız mükemmel değildir, kaportası çok incedir, çürükler bir hastalık gibi yayılır, Uno'ların alıcıları ve kullanıcıları, Küçük, Hafif, Azyakan çok kaçan, Bayan aracı, Parçalarının çoook ucuz olması (70likler için geçerli), Özel tamirci gerektirmemesi, vs nedenlerle tercih edilir, tekrar söylüyorum, piyasada yüzlerce 70lik varken (istisnalar hariç) kesinlikle bir uno 60'a o kadar para verimez.

• Aracıma yaptıklarım, start-stop, elektrikli aynalar, 4 cam otomatik, alüminyum bagaj, kolçak, otomatik değişen renk gösterge ledleri.
    Diğerlerini sonra daha kaliteli çekince atarım.
     ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar4002 -- 12 Temmuz 2019; 0:18:57 >

• yazar4002 kullanıcısına yanıt
    start-stop mu ?.. nasıl ?..
    Fiat uno 1.4 dik yokuş denemesi 400 kg
    https://www.youtube.com/watch?v=AR2bt88qXZU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammet_emin53pr -- 12 Temmuz 2019; 4:1:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar4002

Anlattığınıza göre araç numunelik, temizdir diye düşünüyorum, bu araç istisna eğerki doğruysa, takdir edersiniz ki 2019 yılının yarısındayız ve 2007 de trafiğe çıksa bile 12 yılda bu kadar az km yapması nadirdir, anlaşılan garaj arabası, yinede şüpheliyim, garaj arabası dediğimiz araçlar özel bakım gerektirir, bir atasözü vardır, işleyen demir pas tutmaz, eğer ki iyi bakıldıysa zaten aracı görünce alırsınız, garaj arabası deyince çook gördük çürümüş araçları, hani bir klasik amerikan otomobili olsa al-topla, ancak bir uno 60 gıcır gıcır bakılmlı değilse istediği kadar kmsi düşük olsun, çürük araç değersizdir.
    Aslında bir önceki yazımı bu araç için değilde diğer araç için yazdıklarınız sebepti, bu araç tamam da çürükleri kaynatılmış vs bir araç bir garaj aracıyla (hemde aynı fiyata) karşılaştırma yapmamızı siz istemiştiniz, UNO araçlarımız mükemmel değildir, kaportası çok incedir, çürükler bir hastalık gibi yayılır, Uno'ların alıcıları ve kullanıcıları, Küçük, Hafif, Azyakan çok kaçan, Bayan aracı, Parçalarının çoook ucuz olması (70likler için geçerli), Özel tamirci gerektirmemesi, vs nedenlerle tercih edilir, tekrar söylüyorum, piyasada yüzlerce 70lik varken (istisnalar hariç) kesinlikle bir uno 60'a o kadar para verimez.
    Sizi çok iyi anlıyorum. Eski model aracım olmadı hiç. O yüzden zaten burda sorma ihtiyacı hissettim. Sonuç olarak daha yüksek modelli daha günümüz teknolojisiyle üretilmiş bir araç almaya karar verdim. Şu anda aracım var zaten reklam belki onu kullanırım. Unodaki amaç elimdeki aracı örnek olarak 50 ye satıp 10 a almaktı. Aradaki 40 TL’yi de ıvır zıvır ufak tefek ne borcum varsa kapatıp unoya da tertemiz binmekti. Fakat almalıyım diye kendimi ikna edemedim henüz 🤔

• tutuksuz_17 T kullanıcısına yanıt
    Elbetteki bizde cevap vererek yönlendirelim dedik, şahsi tavsiyem uno çook iyi bir seçim tebrik ederim, az yakar çok kaçar, parçası çok bulunur ve ucuz, tamiri ucuz, kaza yapsanız bile tamiri diğer araçlara göre daha kolay.
    Ancaaakk!. Bu dediklerim 70likler için geçerli, 60lık değil.
    Sahibinden com'a girin unolara bakın size en azından fiyatlar hakkında fikir verir.
    Memnun kalacağınıza eminim. Hayırlı olsun.

Eğer orjinal ise göğüslüğün sağ ve solunda bulunan hoparlör deliklerinin dört köşesinde siyah civataları sökünce elinizle çekip alabilirsiniz, orninal değilse daha önce söküp takan arkadaşın doğaçlamasına bağlı olarak nasıl bağladığını bilemem, el yordamıyla veya göğüslüğün altına yatarak ışıkla bakıp çözmeniz gerekmekte, kapıların içlerine hoparlör bağlayamazsınız, yererli boşluk yok, ancak kapı cepliğini değiştirerek yapabilirsiniz, hoparlör bağlanabilen kapı ceplikleri satılıyor aksesuarcı'larda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamban -- 14 Temmuz 2019; 23:43:14 >

• kamban K kullanıcısına yanıt
    Sizin yapmayı planladığınız şey bildiğim kadarı ile linkteki gibi bir malzeme ile olur.Benimde aklıma yattı bu sistem :)
    urun.n11.com
    Fiat Uno Ceplik Polyesterli Ceplik Kabartmalı Takım Pandizot - n11.com
    https://urun.n11.com/montaj-kitleri/fiat-uno-ceplik-polyesterli-ceplik-kabartmali-takim-pandizot-P231571308

•  ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^
    Benim unonun kapı cepliği bir bütün ayrı bir parça değil buraya nasıl olacak bir fikri olan var mı?

Sizin modele ceplik olmaz, kapı döşemelerini (4kapı takım satılıyor), üst plastik parçasını (sıfırı zor bulunuyor, ama çıkmacılarda bulabilirsiniz), eski tip kapı kolunu ve hoparlör takılabilen tip kapı cepliğini satın alıp üzerindekileri söküp atacaksınız, yada varolan plastiğin alt kısmını yeni ceplik uyacak şekilde keseceksiniz.
  • Öndeki orjinal 80wattlık kabinlerin yerine sony marka 10cm 220 wattlık hoparlör takdım gayet iyi oldu teyibim sony dsx 2100 model mega basslı arka hoparlörler 16 cm 650 watt oval gayet iyi oldu.ilerde de bir anfi ve slim subwooferle sistemi tamamlıyacam..

www.hepsiburada.com
    Xetec Box-814 İnce Slim Kabinli Oto Subwoofer (20 cm) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xetec-box-814-ince-slim-kabinli-oto-subwoofer-20-cm-p-HBV00000FDPM2?magaza=DigitalShop

Montajına ne kadar gider bilmiyorum???

• Ulan bizde otomatik Uno var ahahshshha... Daha önce duyan oldu mu beyler?

adresinden tüm dünya ülkelerinde üretilen unoların teknik çizimlerine ulaşabilirsiniz.
    3 kapılı, 5 kapılı, sunrooflu, sağ-sol direksiyon, dizel, benzin, turbo, otomatik vites, üstü açık model, hatta kamyonet modeli bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar4002 -- 20 Temmuz 2019; 23:37:32 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.