bu konudaki nicklerden seçilmiştir:http://forum.donanimhaber.com/m_48295616/mpage_2/f_/key_//tm.htm#48306529 bütün dh halkını ankete bekliyoruz
bence çoğu güzel değil bunların. fakat isviçresiz bilim adamı çok orjinal. çokta beğenirim. birgün hesabı bir şekilde silinirse o ismi çalabilirim. iyi günler.
Hidolf Atler vardır bir ara avatarındada hitler kedisi vardı sonradan nickini değiştirdi sanırım. Ona çok gülmüştüm. Z for Zambrotta'ya da baya gülmüştüm ankette görünce işaretledim dire
quote:Orijinalden alıntı: trk. bence çoğu güzel değil bunların. fakat isviçresiz bilim adamı çok orjinal. çokta beğenirim. birgün hesabı bir şekilde silinirse o ismi çalabilirim. iyi günler. Oha sizin yorumu okuduktan sonra farkettim. İsviçreli bilim adamı diye okudum
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVoid quote:Orijinalden alıntı: trk. bence çoğu güzel değil bunların. fakat isviçresiz bilim adamı çok orjinal. çokta beğenirim. birgün hesabı bir şekilde silinirse o ismi çalabilirim. iyi günler. Oha sizin yorumu okuduktan sonra farkettim. İsviçreli bilim adamı diye okudum Ben de öyle okudum ne alaka dedim. Oyum boşa gitti.
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVoid quote:Orijinalden alıntı: trk. bence çoğu güzel değil bunların. fakat isviçresiz bilim adamı çok orjinal. çokta beğenirim. birgün hesabı bir şekilde silinirse o ismi çalabilirim. iyi günler. Oha sizin yorumu okuduktan sonra farkettim. İsviçreli bilim adamı diye okudum ben ilk gördüğümde hesabı çalmışlar diye şikayet etmiştim