Bildirim
DH Destek Adminlerini Seviyorum Ss'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
birazdan solcular gelip yöneticilere laf atacak
onu bunu bırakta murat boz,kenan imarzalı,viktoryaçık meleklerini yaratanla beni yaratan aynı kişi mi_____________________________ 
-
_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
-
güzel güzel
tipimi görsen o kamerayı aşağı indirirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 5 Şubat 2018; 18:31:30 >_____________________________ 
-
Dfk24 yourmove'u selamlıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanlara Fazla Değer Vermeyin... -
bu forumda çok değişik insanlar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Dfk24 yourmove'u selamlıyor
Aleyküm selam kıymetli dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
YOURMOVE üstad 10 lafının 12sinde haklıdır. Emrine amadeyim üstad.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hani zamandı tek çare? -
Sen kurtler yazinca sana ceza veren sahislar. Theologist midir nedir turkler diye asagilik mesajlar yaziyor ama.hala forumda.
Sende seni banlayanlari sevmeye devam et
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ † -
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanHur
birazdan solcular gelip yöneticilere laf atacak
onu bunu bırakta murat boz,kenan imarzalı,viktoryaçık meleklerini yaratanla beni yaratan aynı kişi mi
Psikoloğa git diye tavsiyede bulunmuştum. Gittin mi?_____________________________ -
dediğim gibi psikolog doğaüstü güçlere sahip değilse boşuna gitmiş olurum.adamın karşısına geçip çok tipsizim ehehehe mi diyeceğim _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER
Sen kurtler yazinca sana ceza veren sahislar. Theologist midir nedir turkler diye asagilik mesajlar yaziyor ama.hala forumda.
Sende seni banlayanlari sevmeye devam et
Canları sağ olsun. YOURMOVE hep sevgiden yana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt