Şimdi Ara

DH'den Diamond qnq'ları yenerken[+Anı olarak fabfab içerir] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Bir sefer de biri mutlu olup konu açınca dalga geçmeye çalışmayın. Bu başarıları ufak görünce insanlar size ' demek ki bu iyi oyuncu ' demiyor. Tebrik etmeyi başlayın, bir gün siz de konu açarsınız sizinle de dalga geçerler.

doğru diyosun da bir oyun yendi diye konu açmak da karşı taraftaki oyuncuları kötüymüş gibi göstermektir bu sefer o da güzel değil. Ayrıca bişeyi ezdiği de yok bakarsak oyun ortada geçmiş,sadece kazanan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 30 Mart 2014; 19:12:16 >
  • hll qnq

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

1. oyun normal kimse normal oyunu takmaz canim.

2. diamond ezince '' ben diamondlari ezmis adamim demekki ben diamondluk oyuncuyum ama takima hep nooblar geldigi icin bronze 4 teyim '' gibi bir dusunce mi uyaniyor kafanda. .

Bire bir aynısını yazacaktım. Duygularıma tercüman olmuşsun . Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

quote:

Bir sefer de biri mutlu olup konu açınca dalga geçmeye çalışmayın. Bu başarıları ufak görünce insanlar size ' demek ki bu iyi oyuncu ' demiyor. Tebrik etmeyi başlayın, bir gün siz de konu açarsınız sizinle de dalga geçerler.

doğru diyosun da bir oyun yendi diye konu açmak da karşı taraftaki oyuncuları kötüymüş gibi göstermektir bu sefer o da güzel değil. Ayrıca bişeyi ezdiği de yok bakarsak oyun ortada geçmiş,sadece kazanan var.

Karşı tarafa DH tag'ı donanım haberden mi geliyor diye sordum evet dediler maçtan sonra konu açıyım o zaman dedim aç kanka yorum atarız dediler kötü bir niyetle açmadım ayrıca ezdim ben süperim falan havalarında degilim sadece dh'den qnqların karşımda olması hoşuma gitti

• pov Jii kullanıcısına yanıt
    o zaman açıklamaya böyle yazacaksın,yoksa bu yorumlara maruz kalırsın kardeş.
  • Başlık yanlış

Yenerkene olacak

• quote:

Forumda aklı başında insandan çok trollük yapmaya çalışan insan var yazsam da kaçı anlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pov Jii

quote:

Forumda aklı başında insandan çok trollük yapmaya çalışan insan var yazsam da kaçı anlar ?

sen yaz,herkes troll diye sen de olmak zorunda değilsin.Sen kendinden ödün verme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pov Jii

quote:

sen yaz,herkes troll diye sen de olmak zorunda değilsin.Sen kendinden ödün verme

Söylediklerini dikkate alarak düzelttim konuyu resimleri falanda düzelttim bonus olarak güzel bir anıda ekledim

• quote:

quote:

Bu cevap çok güzel bence. Aynen bu yazılabilir işte. Dalga geçmenin çok ötesinde güzel.

Ancak bence konu açması rakibi küçültmez yüceltir. Kimse 'ben kötü oyuncuları yendim ' diye konu açmaz, rakibi gerçekten iyiyse açar. Tamam ezmek yanlış ama ona katılırım.

Son olarak zaten chatte rakipleri de demiş sen konu aç biz yorum atarız diye yani onlar açısından da sorun yok gibi görünüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

s.a

As

• helal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuo Hydra neden bu kadar takılmışsa

Bu metada Sona oynayabiliyorsan helal.
  • niye hep sona oynuyon
  • quote:

quote:

quote:

Bu cevap çok güzel bence. Aynen bu yazılabilir işte. Dalga geçmenin çok ötesinde güzel.

Ancak bence konu açması rakibi küçültmez yüceltir. Kimse 'ben kötü oyuncuları yendim ' diye konu açmaz, rakibi gerçekten iyiyse açar. Tamam ezmek yanlış ama ona katılırım.

Son olarak zaten chatte rakipleri de demiş sen konu aç biz yorum atarız diye yani onlar açısından da sorun yok gibi görünüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

s.a

As

Sizin tr hesabınız varsa renekton ile pratik yapmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

Yasuo Hydra

Ne var bunda ?
  • Yasuo ya hydra çıktı diye garipsiyenler var. Nasıl bir forum olduk lan biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanwetrust

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

Yasuo Hydra

Ne var bunda ?

Yasuo Hydra secimi optimum bir secim degil. Bir sampiyon ad diye ad, as, crit, lifesteal ne varsa almak sampiyonun optimum verimini alamamak demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerry Ray King

niye hep sona oynuyon

Aslında hep sona oynamıyorum hatta neredeyse hiç oynamıyorum zaten biri aram sona denk geldi diğerinde de normal oyunda aylar sonra ilk defa alıyım dedim ve üstüne bu olay denk geldi şans kısaca
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.