Şimdi Ara

DH de Evcil Hayvanlar forumu? 118 Kişiyiz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
0
Favori
26.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aylar geçti aylar...hala biş sölenmedi bize olur ya da olmaz diye ki olmamasında bi neden göremiyorum bu kdr destekçi yetmezmi ztn hadi bu konu daha yukarda olmalı...bi bakıyorum çok fazla düşmüş oluyoruz...lütfen düşürmeyeliim..
  • arkadaslar 3 yaşında kedim var.(erkek).felix adı.kedi almak isteyenler varsa bakımları hakkında yardımcı olabilirim.
  • bende destekliyorum....
  • bende destekliyorum ayrıca 2 kuş birde kaplumbağa var
  • bnde destekliom 2 tane hamsterm var
  • destekliyorum
  • Herkesi ekledim arkadaşlar
  • Bende açılmasını istiyorum..Ve desteği veriyorum..
  • Ekledim arkadaşlar 100 e 3 kişi aldı. 100üncü müşterimize Bellonadan yaylı yatak veriyoruz
  • şu anda evcil hayvanım yok ama eskiden olanlar hala yüreğimdeki yerlerini koruyorlar
    Açılsın bence [Konu Dışı/Off Topic] bölümünün altına.İyi olur...
  • bencede açılsın!!!! benide ekle listeye lütfenn
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

EEeeeee bu forumun bir de hayvansever veterinere ihtiyacı var demi...İşte geldim

Hehe geciktin,x_bytar_x olan eski rumuzumla ben gelmiştim.Bu arada,veteriner kelimesini yerinde kullanırsan iyi olur...Hayvan sahiplerine telkinde bulunurken bir meslektaşımın aynı hatayı yapması beni üzdü açıkçası...

Bu arada,rumuzumu düzeltirseniz sevinirim( x_bytar_x Aytürk olarak değiştirilirse sevinirim)

• Van-İran kırması kedimle bende destekliyorum
  • Ekledim arkadaşlar. @Aytürk ismini değiştirdim hocam Bu arada veteriner kelimesini yerinde kullanmak derken neyi kast ettin anlayamadımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 21 Şubat 2007; 10:52:33 >
  • benide ekleyin listeye :)
  • benide ekle 3 yıldır kopek besliyorum cok seviyorum hayvanları kopegimin cinsi rottweiler

ForEvEr ROTT
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

@Aytürk bu arada veteriner kelimesini yerinde kullanmak derken neyi kast ettin anlayamadım da

Veteriner kelimesinin birinci anlamı evcil hayvan demektir.Bizim mesleğimiz ise tam olarak Veteriner Hekimi'dir.
  • Ekledim arkadaşlar

@Aytürk hocam öğrendiğimiz iyi oldu. Veterinerim demek birazda komikmiş yahu
  • Eyvallah Samplus...
  • Bencede açılsın.Her konuda yardımlaşırız.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.