Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (913. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Ramazandan sonra yoğun bir program beni bekliyor, kalan yağlardan sonsuza kadar kurtulmayı hedefliyorum.

Sabah 30-40 dk kardiyo, ardından aynı günün akşamı ağırlık antremanına gireceğim. haftada 3 gün böyle, 2 gün ise sadece sabah kardiyosu. 2 gün de dinlenme olacak.

Antreman günleri antreman sonrası 150-200gr karb, antreman olmayan günler 30gr ve altı olacak.

IF ve CBL beraber götürücem.

Hedefim %10 yağ oranını görebilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Ramazandan sonra yoğun bir program beni bekliyor, kalan yağlardan sonsuza kadar kurtulmayı hedefliyorum.

Sabah 30-40 dk kardiyo, ardından aynı günün akşamı ağırlık antremanına gireceğim. haftada 3 gün böyle, 2 gün ise sadece sabah kardiyosu. 2 gün de dinlenme olacak.

Antreman günleri antreman sonrası 150-200gr karb, antreman olmayan günler 30gr ve altı olacak.

IF ve CBL beraber götürücem.

Hedefim %10 yağ oranını görebilmek.

kolay gelsin hocam , güzel bir kas kütlesi inşaa ettiyseniz eğer , gidecek kasların üzüntüsünü tutmayın. Kaybolan kaslar çabuk kazanılıyor. Ve şu yağlardan tamamen kurtulmak cidden güzel birşey ben yapamadım bulka başladım yeteri kadar kas kütlem olmadığı için. Kas kütlemin yeterliliğine inandığım an sizin bahsettiğiniz gibi bir sistem ile def edicem onları.

Bende sizin sisteme yakın bişey düşünüyorum, + olarak termojenik yağ yakıcı da eklicem. Çatır çatır yanacaklarrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 6 Ağustos 2013; 4:14:10 >

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Beyler bu P90X programının Full Türkçe altyazısı olan var mı ? Bilen varsa Zorrent atarsa sevinirim.

+takip

+takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necoti -- 6 Ağustos 2013; 16:29:37 >

Orijinalden alıntı: ADEBISI

Gecenlerde urik asit yuksekliginden bahsetmistim.proteni baya dusurdum off gunlerde 70 antrenman gunlerinde 100gr a kadar.fakat az oncede uyumaya calisirken dudagim sisti durduk yere daha once hic olmamisti.okudugum kadariyla besinlere verilen tepkiden oluyormus.Anlasilan benim organlar vucut daha fazla kaldiramiyor baya zamandir sivilce sorunuda var.En az 6 ay ara vermeye karar verdim bu surecte haftada 2 gun 3-5km arasi kosacagim ve beslenmemide nornal insanlar nasil besleniyorsa o sekilde beslenmeye cevircem.gunde 1 yumurta 100gr et beyaz peynir zeytin vsvs yani gunluk 60-70gr protein anca umarim 6 ay sonunda cok birsey kaybetmeden saglikli bir sekilde donebilirim 3ayda bir degerlerimi kontrol ettirecegim umarim gereken seviyeye donerler suan urik asit albumin ve alkalen fosfataz yuksek.SAGLIGINIZA DIKKAT EDIN 6 ay sonra gorusmek dilegiyle :):)

merhaba benimde yüzümde şişlikler ve sivilceler kafamda da oluyor. siz nereden yaptırdınız bu testi belki bende de fazla proteinden dolayı oluyordur. sağlık ocağından filan kan testi filan yaptırsak olur mu?
  • beyler demekki fazla protein almak icin ugrasiyoruz ama vucut hepsini kullanamiyor. Kendimizi kasmasak mi acaba bu protein konusunda ileride bizim basimiza da gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante06 -- 6 Ağustos 2013; 18:22:22 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • 1 ölçek 30.4gr geliyor ve bunda 24gr protein var. Ben günde 2 ölçek alıyorum ant. öncesi ve ant.sonrası.

80 kiloyum ve 48gr protein yapıyor. Az ama yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

1 ölçek 30.4gr geliyor ve bunda 24gr protein var. Ben günde 2 ölçek alıyorum ant. öncesi ve ant.sonrası.

Başka birşey yemiyor musun
  • quote:

quote:

1 ölçek 30.4gr geliyor ve bunda 24gr protein var. Ben günde 2 ölçek alıyorum ant. öncesi ve ant.sonrası.

Ek olarak aldığım için demiştim. Süt ile alıyorum yumurta, peynir falan gerekeni karşıladığımı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

b12, c vitamini, omega 3 de aldım yarın casein alırım. Sonra bekleyelim eylülü

Köylü o kadar şeyi bi anda aldın sonra protein tozu alacak paran kalmıcak
  • 1 haftadır dehşet yiyorum pizzalar ardından çiğ köfteler iskenderler
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

quote:

Hocam kusuruma bakmayın mesajıma cevap alabilmek için yaptım bu alıntılamayı şimdi birşey danışcam size;

İlk öncelikle ben Temmuz başı gibi fitness a başladım. Haftada 3 günlük bir programım vardı. İlk gelenlere verilen programlardan, genelde tüm kas gruplarının çalıştırıldığı programlar. O programı ben biraz ağırlaştırarak uygulamıştım (bilinçsiz ve fazla yükleme yapacak şekilde değil ) çünkü bana hafif geliyordu. Bench press, One arm dumbell rowing vs. eklemiştim. Gayet güzel sonuçlarda elde etmeye başladım kollarda ve göğüslerde özellikle. Kanatlarım da hemen şekil almasa bile güçlenmişti. Fakat bu program bana hafif gelmeye başlıyor. Yine zorlayabiliyorum ama dediğim gibi bu program bir süre sonra benim için verimsizleşebilir. Aklıma takılan bir soru var ;

1. gün kol-göğüs
    2. gün sırt-arka kol
    3. gün omuz-bacak
    şeklinde bir program var bende, evde bir iki kere uygulamıştım.

Şimdi yukarıdaki programı haftada 6 gün böyle mi uygulamam lazım (ki 12. sınıfa geçtim ve ygs-lys maratonunda 6 gün çok zor olur benim için) ;

pazartesi : kol-göğüs
    salı : sırt-arka kol
    çarşamba : gün omuz-bacak
    perşembe : kol-göğüs
    cuma : sırt-arka kol
    cumartesi : gün omuz-bacak

yoksa

pazartesi : kol-göğüs
    çarşamba : sırt-arka kol
    cuma : gün omuz-bacak
    şeklinde 3 günlük bir program da uygulasam yeterli olur mu ?
    aklıma takılan bir diğer soru ise ayrıca haftada 3 gün yüzme yaparsam boyumda 20-22 yaşına kadar bir artış olur mu (şu an 1.76 boyum 1.85 falan olur mu ? )

Yukarıdaki soruma ilaveten , göğüs için bana bar ile bench press dışında ve kanat için de birkaç hareket önerebilir misiniz ?

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Var zaten protein denyo eylül gelsin de

Pro Antium
    Universal casein
    bcaa
    glutamine
    creatine
    tribulus
    amino fx
    c vitamini
    omega 3
    b12

• quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

http://www.sanalpazar.com/Dymatize-Super-Mass-Gainer-12-Lbs.5450gr__isp8392209 piyasdan 40 lira ucuz birşeylik olmasın ? yetkili satıcıdan filan diyor ,ama bilemedim ?

Noname hocam balık,fındık yemiyor musunuz ? (omega3 takviyesinden )

Yiyorum da onları yazmadım. Bazen ara öğünlerde fındık, kuru üzüm vs yiyorum. Balık da ton balığı

Satıcının referansı sağlam sanmıyorum bir şey olsun.

• quote:

quote:

quote:

Pro Antium
    Universal casein
    bcaa
    glutamine
    creatine
    tribulus
    amino fx
    c vitamini
    omega 3
    b12

Kardeş demek ıstıyorum ki bunlar bıtınce protein tozu alacak paran kalmıcak takam kafana.
  • quote:

quote:

quote:

Pro Antium
    Universal casein
    bcaa
    glutamine
    creatine
    tribulus
    amino fx
    c vitamini
    omega 3
    b12

komik

Orijinalden alıntı: Onlyheves

quote:

quote:

quote:

Pro Antium
    Universal casein
    bcaa
    glutamine
    creatine
    tribulus
    amino fx
    c vitamini
    omega 3
    b12

komik

komik olan ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

beyler demekki fazla protein almak icin ugrasiyoruz ama vucut hepsini kullanamiyor. Kendimizi kasmasak mi acaba bu protein konusunda ileride bizim basimiza da gelebilir.

kilon * 1.5/2 derler onu da hemen tek öğünde bölerek alman tavsiye edilir.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.