Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (697. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Vallahi midem kalkıyor yiyemiyorum ben. Gainer da olmasa yumurta dışında protein alamayacağım. Gainer 50 gram protein veriyor da kurtarıyorum biraz.

Orijinalden alıntı: mizantropia

Hocam eti müslinin içinde zaten üzüm vs var ama yiyemiyorum yinede.

70 kiloyum bu protein ihtiyacımı nasıl karşılayacağım bilmiyorum.

bende yiyemiyorum. kusacak gibi oluyorum.
    protein ihtiyacınız için; ben protein tozu ile kek yapıyorum kakaolu. yumurta ile omlet yapıyorum. yağsız tavuk göğsü yiyorum. bol bol süt içiyorum. her yemekte yoğurt yiyorum. başkada bir şey gelmiyor aklıma =/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fütursuz01 -- 25 Nisan 2013; 13:03:48 >
  • Yulaf ezmesini yiyemiyorsanız yemeyin arkadaş niye yiyecem diye kendinizi paralıyorsunuz. Lif kaynağı kompleks karbonhidrat diye tercih ediliyor. Onu yiyemiyorsan pilav-makarna ye onlardan karşıla karbonhidratı.
    Sanki yulaf ezmesi yenmezse vücut yapılmaz gibi bir algı görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 25 Nisan 2013; 14:54:51 >

Orijinalden alıntı: Executor06

Yulaf ezmesini yiyemiyorsanız yemeyin arkadaş niye yiyecem diye kendinizi paralıyorsunuz. Lif kaynağı kompleks karbonhidrat diye tercih ediliyor. Onu yiyemiyorsan pilav-makarna ye onlardan karşıla karbonhidratı.

yok hocam tabii ki yemeyen yapamaz diye bir durum söz konusu değil ama ben öğrencilik çalışma hayatından dolayı her sabah mısır gevreği yerim. yulaf hem lif olarak daha zengin hem şekeri daha az barındırdığından denemek istemiştim ama olmadı sağlık olsun.

ama şöyle bir çözüm buldum yulafı un haline getirdim. hatuna kek yaptırıyorum protein tozu ile.

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

Yulaf ezmesini yiyemiyorsanız yemeyin arkadaş niye yiyecem diye kendinizi paralıyorsunuz. Lif kaynağı kompleks karbonhidrat diye tercih ediliyor. Onu yiyemiyorsan pilav-makarna ye onlardan karşıla karbonhidratı.

yok hocam tabii ki yemeyen yapamaz diye bir durum söz konusu değil ama ben öğrencilik çalışma hayatından dolayı her sabah mısır gevreği yerim. yulaf hem lif olarak daha zengin hem şekeri daha az barındırdığından denemek istemiştim ama olmadı sağlık olsun.

ama şöyle bir çözüm buldum yulafı un haline getirdim. hatuna kek yaptırıyorum protein tozu ile.

yok ki hatunumuz kek yapsın

Kendi kekini kendin yap yani

Hatunun yoksa elin var

Kendi kekini kendin yap yani

oha

quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Daha once spor yaptim ama birakmistim.

Elimde
    Whey protein
    Creatine
    Var.
    Lcarnitine diye birsey duydum. Ben sporla 65 kilodan 72 ye ciktim. Maddi imkanlardan ve egitimimden dolayi biraktim.
    Simdi hedefim 77 kilo olmak. 180 cm boyundayim.
    Spor eksikliginden ve duzensiz beslenmeden dolayi 72 kilo olmama ragmen gobek bolgemde sinir bozucu bir yaglanma ve avuca deri gelmesi durumu var.

Simdi ben elimdeki urunleri nasil kullanayim? Carnitine alayım mı?

Amacım biraz hacim ve düşük yağ oranı.

(lütfen rica ediyorum yazlikci muamelesi yapmayin. Gercekten daha once salona gidiyordum ama birakmak zorunda kaldim.)
    Konuda daha once yazdigim mesajlar hatta SS ler bile var)
    Yardimci olanlara simdiden tesekkurler

hocam carnitine dediğin tüm vücuda etki eder. hücrenin enerji taşıma treni bir nevi. senin sorunun sadece göbek simit bölgesinde ise CLA alman daha yararlı olur. Linoleik asiti araştır hangi yiyeceklere var öğren onları beslenme programına dahil et ayrıca.

Tesekkur ederim. Bu CLA tablet ve protein tozunu beslenme programima nasıl dahil edebilirim?
    Ayrıca bu CLAyi arastirdim.GNC nin brosurunde kilo vermek icin oldugu gozukuyor. Ben zaten 72 kiloyum bunu icersem kibrit gibi olmaz mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vustic -- 25 Nisan 2013; 16:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Daha once spor yaptim ama birakmistim.

Elimde
    Whey protein
    Creatine
    Var.
    Lcarnitine diye birsey duydum. Ben sporla 65 kilodan 72 ye ciktim. Maddi imkanlardan ve egitimimden dolayi biraktim.
    Simdi hedefim 77 kilo olmak. 180 cm boyundayim.
    Spor eksikliginden ve duzensiz beslenmeden dolayi 72 kilo olmama ragmen gobek bolgemde sinir bozucu bir yaglanma ve avuca deri gelmesi durumu var.

Simdi ben elimdeki urunleri nasil kullanayim? Carnitine alayım mı?

Amacım biraz hacim ve düşük yağ oranı.

(lütfen rica ediyorum yazlikci muamelesi yapmayin. Gercekten daha once salona gidiyordum ama birakmak zorunda kaldim.)
    Konuda daha once yazdigim mesajlar hatta SS ler bile var)
    Yardimci olanlara simdiden tesekkurler

hocam carnitine dediğin tüm vücuda etki eder. hücrenin enerji taşıma treni bir nevi. senin sorunun sadece göbek simit bölgesinde ise CLA alman daha yararlı olur. Linoleik asiti araştır hangi yiyeceklere var öğren onları beslenme programına dahil et ayrıca.

Tesekkur ederim. Bu CLA tablet ve protein tozunu beslenme programima nasıl dahil edebilirim?

CLA yı spordan 1 saat önce al. (aslında üretici sabah öğle akşam 1 er tane al der ama ) vücudu enzim aktivitesi olacak sıcaklığa çıkarmadan yağ yakma diye bir olay hayal olduğundan tam mantığını çözemedim. whey proteinini spordan hemen sonra al. para sıkıntın yoksa casein al yatmadan önce sütle karıştır iç.
    tabii bunları yapmadan önce beslenmenin yeterli olduğunu varsayıyorum.

Ayrıca bu CLAyi arastirdim.GNC nin brosurunde kilo vermek icin oldugu gozukuyor. Ben zaten 72 kiloyum bunu icersem kibrit gibi olmaz mıyım?

hem CLA hem diğer zayıflatıcı lcarnitin yağ yakmaya yönelik enzimler. kas grubuna etki edecek bir şey değil. lcarnitin tüm vücuda etki eder sen göbek bölgesinde var diyorsan CLA almalısın ki yağı at vücuttan. iskelet olmamak içinde yakabileceğin miktarda ve biraz daha fazlası karbonhidrat alman lazım ki aldığın protein boşa gitmesin.

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

yapmış oldugum igrenclikten ötürü özürü dilerim :)

şaka bi yana;
    benim kral meyvem mi desem bilemedim keciboynuzudur

Kalori: 540 kal
    Protein: 8,5
    Yağ:31,36
    Karbonhidrat: 56,29
    Lif: 3,8 g
    Kalsiyum: 303 mg
    Potasyum: 633 mg
    Çinko: 3,53 mg
    Sodyum:103 mg

### DH Body Builders ###

king king

Tadi kotu

artık yediklerimden tat almıyorum
    protein versin yeter

bu dğerler doğru mu hocam ? 100 gr bu kadar yoksa tanesinde mi bu kadar?

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: One Way Out!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

yapmış oldugum igrenclikten ötürü özürü dilerim :)

şaka bi yana;
    benim kral meyvem mi desem bilemedim keciboynuzudur

Kalori: 540 kal
    Protein: 8,5
    Yağ:31,36
    Karbonhidrat: 56,29
    Lif: 3,8 g
    Kalsiyum: 303 mg
    Potasyum: 633 mg
    Çinko: 3,53 mg
    Sodyum:103 mg

### DH Body Builders ###

king king

Tadi kotu

artık yediklerimden tat almıyorum
    protein versin yeter

bu dğerler doğru mu hocam ? 100 gr bu kadar yoksa tanesinde mi bu kadar?

100 gr dostum
    genelde besin degerleri 100g üzerinden yazılır

Orijinalden alıntı: Amroth.

Yulafımız da geldi

Tadı güzel, etinin yulafından biraz farklı ama hissedilecek kadar değil.

İri taneli, orta sertlikte.

### DH Body Builders ###
     ### DH Body Builders ###
     ### DH Body Builders ###
     ### DH Body Builders ###

Sürekli yulaf ezmesi tüketen biriyseniz alınabilir, uzun süre idare eder. Fiyatı da uygun. kdv dahil havale ile 56 lira + kargo ücreti(8 lira). burada.

Bende sipariş vereyim o zaman yorumu gördüğüm iyi oldu

sanayi tipi yani ham olarak ?

etinin lifalifin icinde bir sürü katkı maddesi vardı
    gerek paketleme gerekse raf ömrünü uzatmak icin..

icindekiler kısmında neler var ;
  • Arkadaşlar öncelikle kilo sorunu olan biri değilim sürekli sporun içindeyim zaten. Ancak bel bölgemde hafiften yağlanma var gibi ve bu durum alışık olmadığım için hiç hoşuma gitmiyor. Bu yüzden 15-20 gündür çok ciddi bi diyetteyim. 4-5 kilo civarı vermem lazım ve bunun için diyetle beraber bir de L-Carninite ya da CLA takviyesi yapayım diyorum ama hangisi işime yarar, hangisi daha iyidir acaba. Bu hafta alacağım ve kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Xbox Live: GreenWhite1963
  • arkadaşlar bende body building başlayalı 1 hafta oldu.Tecrübeli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum.
    Beslenme,çalışma konularında ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz !

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

Arkadaşlar öncelikle kilo sorunu olan biri değilim sürekli sporun içindeyim zaten. Ancak bel bölgemde hafiften yağlanma var gibi ve bu durum alışık olmadığım için hiç hoşuma gitmiyor. Bu yüzden 15-20 gündür çok ciddi bi diyetteyim. 4-5 kilo civarı vermem lazım ve bunun için diyetle beraber bir de L-Carninite ya da CLA takviyesi yapayım diyorum ama hangisi işime yarar, hangisi daha iyidir acaba. Bu hafta alacağım ve kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.

yağlanman sadece göbek bölgesinde ise sıkıntını o bölgede ki yağlara göre asit alman lazım. o da CLA. L-carnitin hücre içinde yağ hücresini enerji fabrikasına taşıyan kamyon işlevinde. zaten vücudunda var ama yeterli değil. sen sadece göbeğimde var diyorsan CLA almalısın.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.