Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (435. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

Body yapmıyorum evde kendi başıma şnav falan çalışıyorum ama beni de ekleyin demişsin , biraz komik olmuş en azından 2 tane 6 kg dumbbell falan al evde yapabileceğin çok şey var 2 dumbbell ile.

Istanbul'daki evde 1 dumbbell var oda 3kg pek yardım etmiyor. Zaten dumbbella inanmıyor barfiks, şınav ve mekikten şaşmam.

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Biraz shop var gibi geldi bana :) insan 7/24 karın calısırda hiç mi kol ve göğüs gelişmez

quote:

shop yoktur da sadece eliyle derisini aşağı çekip kasları daha da belirginleştirmiş.

Elle deri nasl aşağı çekiliyor, çarşaf mı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 1 Ağustos 2012; 6:22:56 >

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • arkadaşlar 1.90 boyundayım ve 83 kilo civarındayım
    body e yaklasık 6-7 ay kadar once basladım 4-4,5 aylık duzenli antremandan sonra 2 ay kadar ara vermek durumunda kaldım ( finaller vs. sebebi ile )

2 haftadır tekrar antremanlara başladım daha cok hacim icin ugraşıyorum şu sıralar ve birde karın bolgemdeki yaglanmadan kurtulmaya calışıyorum..

buda geçenlerde antreman sırasında çekilmiş bi fotograf.

### DH Body Builders ###

edit : eksik kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l4mifl -- 1 Ağustos 2012; 6:58:20 >
    iletişim için pm
  • SelamınAleykum Beyler Bende Yeni başladım inş Herkeze Başarılar Boy 1.85 Kilo 65 :) Spor salonuna gidiyorum ama bana bi diyet lazım tavuk pilav yumurta vs ara öğünlerde dışarıda neler yeneliblir malum ramazandayız ulaşır yardım ederseniz sevinirim yeniyim.

Orijinalden alıntı: qfb_kfy

SelamınAleykum Beyler Bende Yeni başladım inş Herkeze Başarılar Boy 1.85 Kilo 65 :) Spor salonuna gidiyorum ama bana bi diyet lazım tavuk pilav yumurta vs ara öğünlerde dışarıda neler yeneliblir malum ramazandayız ulaşır yardım ederseniz sevinirim yeniyim.

diete ihtiyacın yok gibi duruyor

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

SelamınAleykum Beyler Bende Yeni başladım inş Herkeze Başarılar Boy 1.85 Kilo 65 :) Spor salonuna gidiyorum ama bana bi diyet lazım tavuk pilav yumurta vs ara öğünlerde dışarıda neler yeneliblir malum ramazandayız ulaşır yardım ederseniz sevinirim yeniyim.

Usta Vücut yapmak için biraz kilo almam lazm yeni konu açtım ordan yardım edersen sevinirim.

quote:

quote:

Usta Vücut yapmak için biraz kilo almam lazm yeni konu açtım ordan yardım edersen sevinirim.

kilo almak için bol bol yiyeceksin :)

Karbonhidrat ve lif oranı yüksek proteinli yiyeceklere yönel

kendi listeni oluştur içinden cımbızlarız forum ahalisi olaraktan

Edit : Tabiki yüksek yağ ve yüksek şekerden kaçaraktan, günlük 5-6 gr tuz tüketimi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 1 Ağustos 2012; 12:05:51 >

Kardeş bana bi liste yapsanız yada şöyle diyim akşam yumurta ye tavuk ye vs neleri hangi öğünde kombine etmeliyim.

gramaj olarak içerdikleri protein miktarını zamanla ezberlersin.

Olmazsa olmazlar belli

Sabah kahvaltı yulaf ezmesi, haşlanmış yumurta, 0.1 yağlı 500 ml süt, lor peyniri
    Öğlen pilav yada makarna, + protein et, salata
    öğle arası ara öğün muz yada fıstık, ceviz yada kuru kayısı
    antreman sonrası protein tozu
    akşam üzeri tavuk göğüs ızgara yada ton balığı ve ya protein içeren yağsız kızartma usulu olmayan haşlama yada ızgara et

böyle böyle listeler oluşturup , besin değerlerini zamanla ezberledikten sonra kendi kendine kontrol sağlarsın

illa gazlı içecek içeceksen aromalı soda, kola vb. yasak, ayran ideal içecek

önemli olan kilonun 1.5 katı kadar proteini alırken , karbonhidrat alımınıda kesmeden yağı ve şekeri fazladan tüketmeden beslenebilmek (unutma tuz 6 gr.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 1 Ağustos 2012; 12:37:51 >

quote:

Kardeş bana bi liste yapsanız yada şöyle diyim akşam yumurta ye tavuk ye vs neleri hangi öğünde kombine etmeliyim.

Olmazsa olmazlar belli

Sabah kahvaltı yulaf ezmesi, haşlanmış yumurta, 0.1 yağlı 500 ml süt, lor peyniri
    akşam üzeri tavuk göğüs ızgara yada ton balığı ve ya protein içeren yağsız kızartma usulu olmayan haşlama yada ızgara et

böyle böyle listeler oluşturup , besin değerlerini zamanla ezberledikten sonra kendi kendine kontrol sağlarsın

önemli olan kilonun 1.5 katı kadar proteini alırken , karbonhidrat alımınıda kesmeden yağı ve şekeri fazladan tüketmeden beslenebilmek (unutma tuz 6 gr.)

Ramazanda yapcak bişey yok kardeşm teşekkür ederim ben sana dönerim yine bugün gidip biraz alışveriş yapıcam tavuk göğsü yulaf ezmesi bişeyler alıyım diyorum neler tavsiye edersniz başka(65 kiloyum ne kadar protein almam gerekir birde :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qfb_kfy -- 1 Ağustos 2012; 12:44:43 >

quote:

quote:

Olmazsa olmazlar belli

Ramazanda yapcak bişey yok kardeşm teşekkür ederim ben sana dönerim yine bugün gidip biraz alışveriş yapıcam tavuk göğsü yulaf ezmesi bişeyler alıyım diyorum neler tavsiye edersniz başka(65 kiloyum ne kadar protein almam gerekir birde :))

100 gr protein lazım sana , her öğünde 25 er gr alaraktan 4 öğünde alırsın

ton balığıda almayı unutma en pratik kullanımlı proteindir.

quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

bu takviye besinleri buzdolabinda saklasak daha mı iyi olur

Toz olmayanları saklayabilirsin.

Abi senin bloga ne oldu ? Günlerdir girmiyor

Blogu kapadım; bloga yada herhangi bir vücutgeliştirme forumuna bir şey yazmıyorum.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

Abi senin bloga ne oldu ? Günlerdir girmiyor

Blogu kapadım; bloga yada herhangi bir vücutgeliştirme forumuna bir şey yazmıyorum.

Neden böyle bir karar aldığınızı merak ettim doğrusu ? Zira burada hepimizden bilgilisiniz

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Omuz genişletme için ne gibi hareketler yapabilirim? 2x5kg dumbell ile omuz genişletmek için ne gibi hareketler yapabilirim?

Linkte ki " - " leri kaldır. Orada Omuz yazan yerde 4 hareket var gayet uygun.

http://www.body-forum-tr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?s=a91d21d9288e65a3b956090f6313d09a&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 2 Ağustos 2012; 3:41:34 >
  • Imkan varsa nano vapor + halo'yu siddetle oneriyorum arkadaslar psikolojik mi bilmiyorum ama performansim abarti duzeyde artti. Onun disinda 2 haftada kolda 2cm ilerleme var. Kilo vermisim 2 haftada ama olculerim artmis. Imkan varsa siddetle oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: diffriend

Imkan varsa nano vapor + halo'yu siddetle oneriyorum arkadaslar psikolojik mi bilmiyorum ama performansim abarti duzeyde artti. Onun disinda 2 haftada kolda 2cm ilerleme var. Kilo vermisim 2 haftada ama olculerim artmis. Imkan varsa siddetle oneririm.

her hafta 2 şer cm artıyor. Pazu bu gidişle 1 ay sonunda 65 cm olacak senin

quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Imkan varsa nano vapor + halo'yu siddetle oneriyorum arkadaslar psikolojik mi bilmiyorum ama performansim abarti duzeyde artti. Onun disinda 2 haftada kolda 2cm ilerleme var. Kilo vermisim 2 haftada ama olculerim artmis. Imkan varsa siddetle oneririm.

her hafta 2 şer cm artıyor. Pazu bu gidişle 1 ay sonunda 65 cm olacak senin

Suanda 40 hocam, kutular bitene kadar 42 olur daha sonra 39.5'a duser diye tahmin ediyorum (baslangic 38). Yani 1 kutu nano vapor + halo 1.5 ayda 1.5cm gelisme gostertecektir. Tabii ilerledikce bu 9 ayda 1cm bile olabilir yani boyle kucuk sayilarsa ozellikle hormon tavan yapmisken gelismek cok kolay, yas 18.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5980C441C -- 2 Ağustos 2012; 12:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 16 yaşındayım. Boyum 1.81 civarında, kilom 75-77 arası değişiyor. Göbek bölgesinde yağlanma var, bu yağlardan kurtulmak istiyorum. İnternetten biraz araştırma yaptım. Bisiklet, koşu, spor salonu vb... örnekler verilmiş. Benim yapabileceklerim bisikler ve koşu, spor salonuna gitmem. Oturduğum yerde ki spor salonu tam bir apaçi mekanı. Bisiklet ve koşu ile kardiyo yapmayı düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı? Hergün düzenli olarak kaç dakika bisiklet sürmem, kaç dakika koşmam gerekli? Hangi yiyeceklerden uzak durmam gerekli?

Orijinalden alıntı: Yonto123

evet beyler bugün çekildim foto eleştiri ve tavsiye ye açıktır

### DH Body Builders ###

beyler şu alt göğüsü nasıl çizebilirim ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.