Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.862
Cevap
290
Favori
1.529.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle benide usta 1 yıldır yarım yamalak yapıyorum agırlık vermeye başlıycam .
  • Yarım yamalak aklıma geldıkce yapıyordum artık düzenli bi şekilde başlıycam şuan ki halim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 21 Mayıs 2011; 17:10:38 >
  • Bir şey soracağım;

Ben geçen yaz 2,5 ay boyunca body yaptım. Maalesef tam her şey yerine oturmuş bir düzene girmişken bırakmak zorunda kaldım. Daha sonra eve 2 tane 5'er kiloluk dambıl aldım. Çok düzenli olmasa da çalışıyordum uzun zamandır. Özellikle son 2 aydır haftada 4 gün düzenli olarak çalışıyorum. Daha önce spor salonuna gittiğim için dambılla yapılabilecek hareketleri iyi biliyorum. Şimdi ben bu yazın başında yani yaklaşık 1 ay sonra tekrar başlayacağım spor salonuna. Spor salonuna başlar başlamaz protein tozu kullanmaya başlamam doğru olur mu? İnternetten araştırdım, 2-3 ay boyunca spor yapmayanların kullanması bir işe yaramaz diyorlardı. Ben uzun zamandır yapıyorum, 2 aydır da düzenli olarak yapıyorum ve 1 ay boyunca devam edeceğim ama sonuçta spor salonunda değil evde yapıyorum. Sizce spor salonuna yazılmamla birlikte protein tozu kullanmalı mıyım?

Boy: 1,83
    Kilo: 64
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

bugün ilk defa koşu bandında 7.5 hızında 20 dakika aralıksız koştum.Ne zor işmiş bu yağ yakmak her tarafım uyuştu resmen .Kilo vermek isteyenlere acıdım bi an ben kilo vermek için değil alt mideyi çıkarmak için yağ yakmak istiyorum aslında

7.5 da koştun mu hakkaten o zor olmuştur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr

quote:

bugün ilk defa koşu bandında 7.5 hızında 20 dakika aralıksız koştum.Ne zor işmiş bu yağ yakmak her tarafım uyuştu resmen .Kilo vermek isteyenlere acıdım bi an ben kilo vermek için değil alt mideyi çıkarmak için yağ yakmak istiyorum aslında

7.5 da koştun mu hakkaten o zor olmuştur ya

yukarda hafif tempoda koşun yazmışlar ondan öyle aheste aheste koştum

arkadaşlar bugün bişey dikkatimi çekti.Hardline progainerin 1 porsiyonunda 44gram protein var hardline whey proteinin 1 porsiyonunda 34 gram protein var.Eee bu kadar millet neden whey kullanıyor.Kilo almamak için mi?Eğer kilo almamak içinse günlük besinlerini iyice yağsız yemekler olarak alıp gainer kullansalar komple yağsız bir enerji almış olacaklar hem de daha fazla protein alacaklar.Neden böyle yapılmıyor? Kaçırdığım bişey var kesin ama nedir bulamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz protein tozu almayı düşünüyodum tekrardan gainer mi alsam diye sordum kendime.
  • Benide Ekleyin..

Geçen Sene Çalıstım,verdiğim foto 3aylık çalısmamdı ama topalm 7 çalıstrım simdide öle ara sıra arkadaslarla gidiyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarrChief -- 24 Mayıs 2011; 15:31:54 >
  • 1.78 boyundayım kilom 79 haziranda spor salonuna baslıyorum zayıflamak istiyorum. Sporla birlikte bi arkadasım hardline amino 3000 ü tavsiye etti. Ne dersiniz ?
  • kurucu arkadas benden sonra katılmak ısteyen herkesı eklemıs,acaba benım bılgılerım yeterlı gelmedı dıyemı kabul etmedınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterShave

kurucu arkadas benden sonra katılmak ısteyen herkesı eklemıs,acaba benım bılgılerım yeterlı gelmedı dıyemı kabul etmedınız :)

Takip ediyorum arkadaşım 'beni ekle' şeklinde yazmışsan eklerdim gözümden de kaçmış olabilir kusura bakma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

quote:

Orijinalden alıntı: AfterShave

kurucu arkadas benden sonra katılmak ısteyen herkesı eklemıs,acaba benım bılgılerım yeterlı gelmedı dıyemı kabul etmedınız :)

Takip ediyorum arkadaşım 'beni ekle' şeklinde yazmışsan eklerdim gözümden de kaçmış olabilir kusura bakma..

benide eklermisiniz yazmıştım ama gözden kaçtı galiba
  • Al bülentcim buda benden fotoğraf makinam yok 2megapixel böyle çekiyo anca aynada yok düzgün fırın yansıması + lise pantolon idare et

bide sıkamadım kendimi tam ama kaldırdığım ağırlıklarla alakalı bir workout çekcem

quote:

Orijinalden alıntı: WarrChief

Benide Ekleyin..

Geçen Sene Çalıstım,verdiğim foto 3aylık çalısmamdı ama topalm 7 çalıstrım simdide öle ara sıra arkadaslarla gidiyoruz..

onur senmisin lan gözlerden tanıdım akçaydaki salon dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 23 Mayıs 2011; 23:41:14 >
  • 2 sene olcak ekle kardes
  • whey kullanan yok aramızda sanırım? ne biçim bb grubu bu ?
  • 2 gün oldu. Eklersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

whey kullanan yok aramızda sanırım? ne biçim bb grubu bu ?

bişey sormak istiyorum.Hardline progainerin 1 porsiyonunda 44gram protein var hardline whey proteinin 1 porsiyonunda 34 gram protein var.Eee bu kadar millet neden whey kullanıyor.Kilo almamak için mi?Eğer kilo almamak içinse günlük besinlerini iyice yağsız yemekler olarak alıp gainer kullansalar komple yağsız bir enerji almış olacaklar hem de daha fazla protein alacaklar.Neden böyle yapılmıyor? Kaçırdığım bişey var kesin ama nedir bulamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz protein tozu almayı düşünüyodum tekrardan gainer mi alsam diye sordum kendime.
  • 2 hafta olacak başlayalı.bu koşu olayını nasıl halledecez.ağırlık çalışmayı geçtimde fazla koşu ve bisiklet kas yakıyor diyorlar doğrumu?haftada 4 gün yapıyorum.antremana girerken 3 dk yürüyüş 7 dk koşu yapıyorum.birde merdiven çıkmaya benzer bir alet var ondada 5 6 dk çalışıyorum.ağırlık çalışmaları bitince tekrar 3 dk yürüyüp 7 dk koşup antremanı bitiriyorum.yaptığım doğrumudur yoksa koşuyu azaltıp arttırmalımıyım?
  • Salondan geldim ellerim uyuşmuş zar zor yazıyom
  • quote:

quote:

bişey sormak istiyorum.Hardline progainerin 1 porsiyonunda 44gram protein var hardline whey proteinin 1 porsiyonunda 34 gram protein var.Eee bu kadar millet neden whey kullanıyor.Kilo almamak için mi?Eğer kilo almamak içinse günlük besinlerini iyice yağsız yemekler olarak alıp gainer kullansalar komple yağsız bir enerji almış olacaklar hem de daha fazla protein alacaklar.Neden böyle yapılmıyor? Kaçırdığım bişey var kesin ama nedir bulamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz protein tozu almayı düşünüyodum tekrardan gainer mi alsam diye sordum kendime.

Olay sadece proteinlerde değil, karbonhidrat ve yağ değerleride var. Gainer kilo almak için kullanılır, whey ise kasların protein ihtiyaçlarını gidermek için.
  • quote:

quote:

quote:

Olay sadece proteinlerde değil, karbonhidrat ve yağ değerleride var. Gainer kilo almak için kullanılır, whey ise kasların protein ihtiyaçlarını gidermek için.

ben de biliyorum ama protein tozunda gainerden daha az protein olması şaşırttı beni.Birinde 2 ölçek birinde 5 ölçek olması farketmez sonuçta önerilen miktar odur.Gainerin 5 ölçeğinde 44 gram protein protein tozunun 2 ölçeğinde 34 gram protein var.Bu çok saçma geldi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben de biliyorum ama protein tozunda gainerden daha az protein olması şaşırttı beni.Birinde 2 ölçek birinde 5 ölçek olması farketmez sonuçta önerilen miktar odur.Gainerin 5 ölçeğinde 44 gram protein protein tozunun 2 ölçeğinde 34 gram protein var.Bu çok saçma geldi.

sacma degıl peynr altı suyu adı uzernde ıslemlerden gecırılerek damıtılıyor gunde 100 gram proteınd alsan bunun ne kadarı kasa gıdıyor dye kendıne bı sorman lazım wheylern amınoasıt mıktarlarıda cok fazla
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.