Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1977. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar dışardan büyüme hormonu alan varmı ? IGF-1+'lardan ?

igf ve gh kullandım

Gh den aldığım etkiyi hibirşey den almadım

Kullanıp faydasını gordüğün bir ürün önere bilirmisiniz ?

Amacını söylersen ona göre yardımcı olmaya calışayım

Yurt dışından 3.defa IGF+1 getirttim ama malesef istediğim etkiyi yapmadı amaç hacim olarak büyümek

Eğer ucuza aldı isen haberin olsun ucuz ürün alma peptidlerden bende etki alamadım

seni büyütebilecek ürünler

dianabol
    testo
    bolde zaten bu 3 ü demirbaş genelde
    GH zaten joker elemandır herşeyde gider

birde igf i kac kullandın ne kadar kullandın

Sprey olanını 3-4 ay gibi bir zamanda kullandım bir sıkım bir porsiyon olarak görülüyor hatta şuan evde hiç açılmamış bir tane daha duruyor aslında iki tane olacaktı ama birisinin çantada kapağı açılmış dökülmüş gumrükten geçmeside tamamen şans oldu normalde geçmesi imkansız falan dediler ama bir tane geçince hemen iki tane daha sipariş etmiştim dediğiniz ürünlere bakıp inceleyeceğim olmadı yurt dışından getirteceğim çünkü ülkemize giren ürünlerde sağlık bakanlığından yasak olması bakımından önemli bileşenleri çıkartıyorlar buda yurt dışında aynı sporu yapan insanların 6 ay'da çok iyi vucuda sahip olurken bizlerin daha az gelişmemizin mutlak sebeplerinden birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: VONMOGER

Hocamla bugün konuşuyorduk bana açıkça yarışma dönemlerinde stereoid kullandığını söyledi yeterli dozda kullanırsak bir sorun oluşmuyormuş bayaa anlattı hocamı çok severim bana biraz garip geldi ama adam profesyonel normal tabii, benim soracağım 6. Ayımdan daha yeni kullanıcam supplement bana hangi tadın güzel olduğunu (hocam kakaolu güzeldir dedi.) söylermisiniz ve protein ihtiyacımı karşılamam da büyük katkısı olur mu? Çok yiyemiyorum maalesef..

kakao ve çilek genel olarak ama markadan markaya değişiyor.

Orijinalden alıntı: A.kaanalper

Arkadaşlar Ankara'da spor salonu olarak hani merkezi tavsiye edersiniz. Bahçelievler taraflarında olması ilk tercihim. Emekte Ankyra'yı gezdim çok beğenmedim. Fiyat da pahalı geldi

bende bahçelideyim ne yazıkki doğru düzgün bi yer yok. en yakın armada macfit var mahalle salonu istemem derseniz keep fit ilk sırada , gym bo ve mestro bu üçü güzel bahçelide.

Arkadaşlar Ankara'da spor salonu olarak hani merkezi tavsiye edersiniz. Bahçelievler taraflarında olması ilk tercihim. Emekte Ankyra'yı gezdim çok beğenmedim. Fiyat da pahalı geldi

Ata plaza Ankyra güzeldir ama söylemedikleri çok şey var mesela hafta içi basketbol sahasını saat 6 dan sonra kullana bilirsiniz nedenide hemen altındaki banka olması ve bankanın ses olmasından dolayı şikayet etmesi bu yüzden sahayı kullanmak icin mesailerinin bitmesini bekleyeceksiniz ayrıca havuzları çok pis hocalarda bilgisiz nedenide eski olan bütün Hocaların işi topluca bırakmaları bir metin hoca kaldı sanırım orda o efsanedir mesela gideceksen metine yapış hemen ondan program al çok efendi disiplinli birisi yardımıda seviyor bu iki olumsuz olay dışında tesis geniş cihazlarda her sabah temizleniyor mesela bunlarda olumlu tarafları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 22 Eylül 2016; 7:49:59 >
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Orkun Hoca dışında eski hocalarda çok bilgisizdi

• Herkese selam olsun ,bu konuya ilk mesajim
    4 yıldır ara ara yapan biriyim body
    Bu kışında yapacagim fakat ek olarak yüzme boks ve crossfitte dusunuyörüm
    Ektomorf bir yapıya sahibim
    Bu kadar fazla spor icin beslenmeyi yüksek tutacağım ek olarak supplementte kullanacagim (karbonhidrat tozu + bcaa + Protein tozu +multivitamin)
    Hedef diğer yaza kadar olabildigince temiz kas kutlesi kazanmak ve kondisyonu artirmak
    Bu konu altından guncellemeler gecerim

Orijinalden alıntı: Nehoo

Orkun Hoca dışında eski hocalarda çok bilgisizdi

Orkun hoca dediğin kel birisi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Ayvalik tost yedim hic yoksa 50 gr protein vardir

afiyet olsun

Orijinalden alıntı: Nehoo

Evet

Kusura bakmada o adamdaki ego kimsede yok eğer aynı kişiden bahsediyorsak şimdi günahını almayayımda Ata plazada durduğu zamanlar dayak yiyecekti son zamanlarda milleti küçümsediği icin emek şubesine gönderildi ben onun metinin ve adnan hocanın peşinden koştuğu zamanları biliyorum sonradan ikisi buna ne yaptı bilmiyorum ama 1 ay'da birden süper bir vucut yaptı steroid mi kullandın dedim müsli yiyorum dedi bilmesek tamam diyeceğizde güldüm geçtim bende sonra emek şubesine gondermişler bir dahada görmedim zaten

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Müsli yiyorum

3 sene önceden falan bahsediyorum ben , o zamanlar iyiydi , Adnan da askerdeydi o zamanlar , ondan sonra değişmiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehoo -- 22 Eylül 2016; 22:55:07 >

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar dışardan büyüme hormonu alan varmı ? IGF-1+'lardan ?

igf ve gh kullandım

Gh den aldığım etkiyi hibirşey den almadım

Kullanıp faydasını gordüğün bir ürün önere bilirmisiniz ?

Amacını söylersen ona göre yardımcı olmaya calışayım

Yurt dışından 3.defa IGF+1 getirttim ama malesef istediğim etkiyi yapmadı amaç hacim olarak büyümek

Eğer ucuza aldı isen haberin olsun ucuz ürün alma peptidlerden bende etki alamadım

seni büyütebilecek ürünler

dianabol
    testo
    bolde zaten bu 3 ü demirbaş genelde
    GH zaten joker elemandır herşeyde gider

birde igf i kac kullandın ne kadar kullandın

Sprey olanını 3-4 ay gibi bir zamanda kullandım bir sıkım bir porsiyon olarak görülüyor hatta şuan evde hiç açılmamış bir tane daha duruyor aslında iki tane olacaktı ama birisinin çantada kapağı açılmış dökülmüş gumrükten geçmeside tamamen şans oldu normalde geçmesi imkansız falan dediler ama bir tane geçince hemen iki tane daha sipariş etmiştim dediğiniz ürünlere bakıp inceleyeceğim olmadı yurt dışından getirteceğim çünkü ülkemize giren ürünlerde sağlık bakanlığından yasak olması bakımından önemli bileşenleri çıkartıyorlar buda yurt dışında aynı sporu yapan insanların 6 ay'da çok iyi vucuda sahip olurken bizlerin daha az gelişmemizin mutlak sebeplerinden birisi

sprey derken umarım düşündüğüm şey değildir sprey şeklinde üzerinde geyik olan marka mı aldın onlara para verme
    GH IGF eczane mallarından almak daha mantıklı
    dediğim ürünler de zaten türkiye de bulunur fiyatlar bize uyguna geliyor
    yurtdışından bakma neden dersen kur farkından dolayı pahalıya geliyor
    Öncelikle cevabın için teşekkür ederim hocam. Balgat'taki Ankyrayı bir arkadaşım daha onermisti ama hrm konum olarak hem de fiyat olarak uyumlu gelmeyebilir bana. Xfit öneren arkadaşlarım da oldu bir de onlara bakmayı düşünüyorum

Edit: Keepfit hakkında kötü yorum goremedim cidden hem hocalar olsun hem mekan olsun. Fiyat olarak nasıldır acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 23 Eylül 2016; 0:25:26 >

Teşekkürler hocam 3 salonu da yeni duydum arastiracağım.

Edit: Keepfit hakkında kötü yorum goremedim cidden hem hocalar olsun hem mekan olsun. Fiyat olarak nasıldır acaba :)

3 aylığı 200 lira demişlerdi iki hafta önce sordum. aylığı 70 e filan geliyor.

### DH Body Builders ###

Bulking mode on

Spor yapmayı ogrenin gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIG BOSS- -- 23 Eylül 2016; 16:30:47 >
    < NAM-I DİĞER BIG BOSS > << ŞU ANA KADAR 98 KIZ İLE ÇIKTIM >> <<< 2015 | Porsche 911 Carrera 4 GTS Cabriolet [WHITE] >>> <<<< BABASININ HOLDING'ININ PATRONU. [-175.000 USD (Last Week)] $8.275 MILYON SERVET >>>> 55 CM KOL <<<<< KILO 130 >>> BENCH PRESS 300KG DEADLIFT 380KG SQUAT 360KG OVERHEAD PRESS 295KG <<<<
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.