Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

quote:

Hazır biyokimya çalışırken dersten bir kesit yazıyım bizimle alakalı bölüm.
    "Ani kas kasılmalarında vücut yağ yakmaz.Ani hareketlerde enerji laktik asit fermantasyonuyla olur.Yani yediğimiz besinlerin parçalanmasıyla oluşan piruvat denilen molekül acil ihtiyacı sağlamak için laktata dönüşür.Bunun sonucunda da laktik asit meydana gelir ve kaslarımızda ağrı hissederiz.Örneğin 100 metre koşucuları bir anda bütün enerjilerini 100 metre için sarf ederler laktik asit fermantasyonuyla gerekli enerjiyi sağlarlar.Ancak maraton koşucuları yani uzun vadeli harektlerde gereken enerji laktik asit fermantasyonuyla karşılanamaz.Çünkü besinlerin yıkımıyla ortaya çıkan enerji çok çok azdır.Asıl enerji yağlardadır.Maraton koşucuları enerjilerini yağ yıkımıyla sağlarlar.Bunun sonucunda da 1 maratonda 5-6 kilo kaybederler." diyor bizim hoca.Tabi maratonu da küçümsemeyin 42km koşmak her babayiğidin harcı değil.

Bu da benim supplement geçmişim.Sadece sağdaki dolu.

kilo alma problemi var sanırım dostum ?

Evet.Spora kilo almak için başlamıştım zaten.İlk 2 kutuyu kullanınca 69 kiloya kadar çıkmıştım.Başlarken 55 kiloydum.Sonra yaz geldi biraz eritelim filan dedik ramazan da işin içine girince 63 e kadar düştüm.Şimdi 65 im 70 in üstüne çıkmak için yine gainer aldım.Proteinden gözle görülür şekilde bir fayda göremedim.Bana en çok yarayan hacim almamı sağlayan gainer olduğu için gainerle devam ediyorum.Zaten içinde azımsanmayacak kadar protein de var.Zaten kilo almadan hacim alınmıyo kilo aldırıcı da gainer olduğu için yine gainer aldım.

3. ktu fazla olmuş, artık normal kilona geldiysen whey alabilirsin

almıycam whey ya.Hiç bi etkisi görmedim.Kollarım küçülmeye başlayınca kullanmıştım hiç de engellemedi küçülmesini.Ne işe yaradığını bile anlamadım.Tamam kaslarımızın proteine ihtiyacı var ama kullandığım halde ölçü kaybediyorsam demek ki işe yaramadı.3. kutuyu daha 2 gün önce aldım.5 kilo filan daha alıp bulk döneme geçmek istiyorum.

wheyin işe yaramadığını ilk defa senden duyuyorum.. :)))

yani bende işe yaramadı manasında dedim.

quote:

kardeşim beslenmen kötüdür. gainerin kilo yapması sebebi kalorisinin fazla olması.. whey asla öğün olamaz oyüzden beslenmeyi iyi ayarlaman gerekir.

quote:

quote:

kardeşim beslenmen kötüdür. gainerin kilo yapması sebebi kalorisinin fazla olması.. whey asla öğün olamaz oyüzden beslenmeyi iyi ayarlaman gerekir.

Biliyorum zaten.Beslenmem gainer de de proteinde de aynıydı.Dikkat edemiyorum beslenmeye.Ne bulursam onu yiyorum.Wheyi öğün olarak kullanmıyorum.Supplementler normal yemek hayatımı hiç etkilemiyo karnım patlayacak şekilde olsa bile yemeği kesmem supplement içmek için.

Orijinalden alıntı: ultraylmz

Arkadaşlar bugun çalışmaya başladım haftada 3 gün olmak üzere 69.5 kilo omuz 111 göğüs 93 kol 27 bel 82 ölçülerim... Yemek programı onerirmisinz çalışmadan once sonra fln gibisinden şoyle ayrıntılı bi şekilde pm de atabilirsiniz şimdiden teşekürlerr

up

quote:

Arkadaşlar bugun çalışmaya başladım haftada 3 gün olmak üzere 69.5 kilo omuz 111 göğüs 93 kol 27 bel 82 ölçülerim... Yemek programı onerirmisinz çalışmadan once sonra fln gibisinden şoyle ayrıntılı bi şekilde pm de atabilirsiniz şimdiden teşekürlerr

up

boyda 1.70

Vücut biraz şekillendi, bicepsler 30cm civarında. Protein ihtiyacını günlük besinlerden karşılayamadığımı düşünüyorum çünkü uzun bir süredir 75 kilonun üzerine çıkamadım.

Bu boy ve kilodaki birisinin günlük protein ihtiyacı ne kadardır? İlk kez başlayacak olan birisine hangi markayı ve nasıl kullanımı önerirsiniz? Kışın protein tozu kullanımının bir zararı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Hızlı cevap almak için burayada yazayım

www.hepsiburada.com
    Protein Tozu Fiyatları & Protein Tozu Markaları - En Efsane İndirimler
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=sporop196&categoryId=354041&SKU=SPOROP196

Ürün yeni elime ulaştı Bunu antremandan kaç dk önce ve nasıl kullanayım süt ilemi yoksa suylamı ? Birde karnitin almıstım beraber kullanabilirim değilmi ?

Protein tozunu idmandan hemen sonra 1.5 veya 2 ölçek suyla karıştırıp içmeniz uygun olur ayrıca sabahları kalktığınız da da 1 ölçek sütle içmek iyidir.

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=sporop196&categoryId=354041&SKU=SPOROP196

Ürün yeni elime ulaştı Bunu antremandan kaç dk önce ve nasıl kullanayım süt ilemi yoksa suylamı ? Birde karnitin almıstım beraber kullanabilirim değilmi ?

Protein tozunu idmandan hemen sonra 1.5 veya 2 ölçek suyla karıştırıp içmeniz uygun olur ayrıca sabahları kalktığınız da da 1 ölçek sütle içmek iyidir.

idmandan sonramı ?

Orijinalden alıntı: nkA

3 aydır BB yapıyorum. 17 yaşındayım, 185 cm 75 kiloyum.

Vücut biraz şekillendi, bicepsler 30cm civarında. Protein ihtiyacını günlük besinlerden karşılayamadığımı düşünüyorum çünkü uzun bir süredir 75 kilonun üzerine çıkamadım.

Bu boy ve kilodaki birisinin günlük protein ihtiyacı ne kadardır? İlk kez başlayacak olan birisine hangi markayı ve nasıl kullanımı önerirsiniz? Kışın protein tozu kullanımının bir zararı olur mu?

140 g ihtiyaci var ama sen 100 g alsanda yeter optimum alabilirsin benimde 3.ayim benim bicepsler 32.5 cm 1 ay kardioyla gecti neyse optimum iyidir

dolayısıyla fiyat araştırması yaparken porsiyon gramajınada bakın

Orijinalden alıntı: Yonto123

Arkadaslar kas agrilari hosuna giden varmi ?

omuz ağrısı haric(telefonu tutamıyosun cunku) benim hosuma gidiyor motive oluyosun ve kasların gelistigini anlıyosun. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

Arkadaslar kas agrilari hosuna giden varmi ?

omuz ağrısı haric(telefonu tutamıyosun cunku) benim hosuma gidiyor motive oluyosun ve kasların gelistigini anlıyosun. :)

Aynen sırt ağrisı cok hos ve kol agrilari ama bacak agrisi hic hosuma gitmiyor

quote:

quote:

www.hepsiburada.com

idmandan sonramı ?

Evet idman biter bitmez suyla proteine yüklen.(kusarım diyorsan sütle de içebilirsin ama kazein kana karışmasını yavaşlatıyor daha etkili olur suyla içmek.)
    İdmandan önce protein tozu almana gerek 2 saat öncesinde kompleks karbonhidratlı besinler ye makarna filan idmandan önce toz almak karnını şişirir kimileri alıyor ama ben gereksiz görüyorum sabah ve idmandan sonra protein tozu kullanmak yeterli.
    Not olarka şunu da ekliyim sanırım ilk defa suplament kullanıyorsun günde 3-4 litrenin altında su içme suya yüklen karaciğerini ve böbreklerini rahatlatır temizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 16 Aralık 2011; 10:12:40 >

quote:

quote:

quote:

idmandan sonramı ?

Evet idman biter bitmez suyla proteine yüklen.(kusarım diyorsan sütle de içebilirsin ama kazein kana karışmasını yavaşlatıyor daha etkili olur suyla içmek.)
    İdmandan önce protein tozu almana gerek 2 saat öncesinde kompleks karbonhidratlı besinler ye makarna filan idmandan önce toz almak karnını şişirir kimileri alıyor ama ben gereksiz görüyorum sabah ve idmandan sonra protein tozu kullanmak yeterli.
    Not olarka şunu da ekliyim sanırım ilk defa suplament kullanıyorsun günde 3-4 litrenin altında su içme suya yüklen karaciğerini ve böbreklerini rahatlatır temizler.

Muscletech nasildir ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.